Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

 1. Väpsy

  Väpsy 2nd gear

  Samoilla linjoilla, mulle olis ihan ok kun joku astelis pihaan ostaan jotain, ja suoraan sanois tarjousta tehdessään että maksan tämän verran, jotta itelle jää katetta myydessä. Jos "trokari" verhoutuu harrastaja-statuksen taakse, jää vähän paska maku suuhun ja tunne että on tullut huijatuksi.
  Toisaalta toikin on ihan ymmärrettävää täällä, missä vähintään joka toinen on valmis maksaan 50€ ettei naapuri saa satasta. Kateus on kovaa valuuttaa....
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  Nyt oli VMPK:n sivuilta hävinny myynti ja osto ilmoitus, kantautunu keskustelu vissiin perille asti.
  Tuommonen on perseestä että hinnat triplataan heti, todennäköisemmin olisi orkkis hinnalla jos olisivat olleet myynnissä saavuttaneet paremmin sen oikean tarvitsijan, eivät nyt. Näinhän käy monelle autolle, mopolle, osalle ym..
   
 3. Nupa

  Nupa Gearhead

  Menisköhän Valtakunnallinen rengasliike tähän kategoriaan... maaliskuussa kun matkailuautoon 16.5 tuuman renkaita metsästin niin samalla kyselin parista paikkaa, että mitä maksaa allevaihto kun tuon omat renkaat (on nyt tilattu ja seilaa kontissa ja ovat täällä joskus tässä kuussa) ja vanhat otan vielä itelle.
  No, Valtakunnallinen rengasliike mulle vastasi, että 160e (7 rengasta). Mikä oli minusta ihan ok hinta ottaen huomioon, että kun vien tohon lähirengasliikkeeseen irtorenkaat ja gummit niin se maksaa 15-20 e/rengas. Eli kyllä tuon erotuksen voi työnä maksaa, ettei itte tarvi vaihtaa.
  No, nyt kun kyselin että renkaat on tullu, koska aikoja? niin eivät enää vastaa mitään...
  Olisko siellä ollut maaliskuussa lomatunnelmissa kaveri ja heitteli vähän hintoja hihasta vai mikä mättää.
  Toisesta liikkeestä kysyttäessä kuulu linjoja pitkin kun alko kassakone raksuttamaan (matkailuauto jenkki!) ja tarjos 260e.
  On kallista, ei pysty. Tollakin erotuksella saa jo puol tankkia bensaa ja sillä pääsee jo parisataa kilsaa pois ni pitää tehdä sit itte ja säästää.
   
 4. lucky74

  lucky74 2nd gear

  Juur näin. Tämä on se juttu mikä ja mistä aina jaksan nillittää vähän liikaakin. Tuo tietynlainen koijjaaminen. Tullaan tontille ostamaan saatesanoilla "joo tälläst hakenu, menee hellään hoivaan ja tosi tarpeeseen". Pari päivää kun kalenteri rullaa etiäpäin niin triplahinta ja myynti ilmoon hyvä kun omia kuvia edes käytetty. Rehristi jos edes tekis ilmi et oon kauppuri, kato ny hyvä hinta ni saan edes vähän voittoa. Ihan turha väittää että edistää millään tapaa harrastusta tai on yrittäjänkin elettävä nuo 300℅ hinnan nousut. Monta autoa sitä on tullut itse vaihdettua ihan vaan aivopierun ja ahaa elämysten takia. Välil voitol, välil persnettoa tehden. Mutta yleensä mennyt harrastajille jotka saa autosta muutakin iloa kuin ne eurot. Saadut ja menetetyt.
   
  Inlinee ja Vallu 426 tykkäävät tästä.
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Raha puhuu, häränpaska kävelee. Jos parhaimman tarjouksen saa spekulantilta niin voihan sitä sitten tietysti leikkiä Punaista ristiä ja myydä halvemmalla jollekulle muulle. Joku vuosi takoperin myin yhtä autoa ja ainoa joka suostui maksamaan ajoneuvosta pyytämäni hinnan oli henkilö joka touhuaa enempikin ao genreen kuuluvien laitteiden kanssa. Minulla oli jo jokaiselle saadulle donalle reikä joten hurskastelut sikseen. Pitää vaan hyväksyä se että jos on syntynyt paaria luokkaan (jotkut käyttävät ilmaisua paskasakki) niin sielläpä sitä sitten yleensä pysytään.
   
  Muokattu: 20.5.2021
  dart -66 ja arskazone tykkäävät tästä.
 6. always bb

  always bb Gearhead

  Itse seurannur S meseä joka 90 luvun alusta elu panssari mese

  Noo löyty mielenkiintonen nettiautosta 200tkm ajettu diesel yksityinen möi sitä 3600 noo ihmetys suuri kun meni heti kun verot on kuitenkin ihan hinnakkaat meni paripäivää ja ilmesty myyntiin seinäjoellä 5900 hintaan ja nyt oulussa jobbarilla 6900 hintaan. Meni hyvä ajoauto ohi
   
  cdv70 tykkää tästä.
 7. always bb

  always bb Gearhead

  Sitten kun itse yrittää myydä jotain autoa tulee text viesti vaihda auto 12000 euron taiteeseen, joo vastasin piruillessaan että tottakai käy. Sinne katosi sitten sekin taulukauppias
   
 8. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Se taulukauppias on ihan todellinen, siitä on lehtijuttuakin olemassa jossaki :D
   
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 10. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Myin viime syksynä vaimon toyotaa ja tää taulukauppias olis antanut 1500e hintaisesta autosta 3000e arvosta taulujansa. Katsoinkin sen nettisivuilta tarjontaa mutta en löytänyt mitään autotallin seinälle sopivaa joten ei tullut kauppoja.
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. Larry

  Larry Gearhead

  Sillä taulumaalarillahan voisi teettää oman maun mukaisen vaihdokkitaulun jos sellaista arvostaa.
   
 12. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Joo...harmi kun en ehtinyt mallina olemaan, ois tullut laatutaidetta kotiin.
   
 13. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  kaikkihan me hyödytään trokareista,eikö,voitosta MAKSAVAT verot ja hoitavat yhteiskunnan velvollisuuksia,vaikka aamiais rahoja päättäjille.
   
  Pietsi tykkää tästä.
 14. Pietsi

  Pietsi Gearhead

  Kansakunnan kivijalka
   
 15. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Pääministerin aamiainen, vai?
   
 16. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  En tiedä mitä Opelin kateista maksavat, mutta oli kelvannut varkaille. Yöllä oli katti hävinnyt.
  Tänään juttelin tutun äijän kanssa, ja kertoi että oli aamulla käynnistäessä luullut koneen hajoavan, tms. kun oli "räjähtänyt" käyntiin.
   
  Muokattu: 11.6.2021 klo 00:13
 17. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Jos on osakasko niin vakuutusyhtiö koville. Ilkivaltaahan se on.
   

Kerro tästä muillekin!