Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

 1. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Lähinnä tässä tarkoitin että swinger 340 is member of mopar scat pack team of 1970. Minusta orkkis muskeli on arvokkaampi kuin omien mieltymyksien mukaan modattu. Näin taitaa Hemmings ja vastaavatkin aatella. Jokainen tosin tekee omalleen mitä haluaa.


  Erittäin hyvin sanottu siellä takarivissä. Direct Connection oli enkstenks ja sitte tuli vasta Mopar Performance. Oliskos DC sitte tullu 70-kuvun lopulla? Joka tapauksessa venakopat swingerissä muuttu ei aikakausi korrekteiksi just nyt.
   
 2. Olisko DC tullut sitten joskus -74 -75 Hustle Stuffin jälkeen. Muistaakseni olen joskus imuroinut 1975 kataloogin netistä. Ja olisko ollut tohon vuoteen 1987?
   
 3. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kysyvälle vastataan ja anovalle annetaan kuten isossa kirjassa taidetaan todeta. Tämän mukaan DC alkoi 1972 ja MP 87/88. Hustle Stuffista nevahörd kyllä ennen tätä päivää mutta se olis ollu siis 69-72.

  https://mopars.com/direct-connection/
   
 4. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Eikös tällä Herb Mccandlessilla ollut jotain tekemistä Direct Connectionin kanssa??  ... jossain myöhemmässä jaksossa kertoilee aiheesta. Mielenkiintoinen dokkari.
   
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Linkissä sanotaan että oli mopar performancen 10 parhaan jälleenmyyjän joukossa 10 vuotta. Sekä oli mukana moparin w2 kansia kehittämässä joita dc ja mp kautta sittemmin jopattiin.

  http://mccandlesscollection.com/herb-mccandless/
   
 6. Zejk1

  Zejk1 3rd gear

  Tietääkö kukaan toimiiko konekorjaamo marjakangas vielä vai menikö rahat, onneksi ei paljon, kankkulan kaivoon ? huhtikuussa tilattu ja maksettu...toukokuussa luvattu toimitus. eipä ole näkynyt tavaroita. eikä vastata yhdestäkään numerosta. pitäisikö tehdä jo ilmoitus jonnekkin ? varokaa tätä puljua !!!!
   
  Turnn tykkää tästä.
 7. kippis

  kippis Gearhead

  8.7.-21 tuli ainakin sytytystulpat ac delcot niinkuin pitikin. ei valittamista.
   
 8. rotaksi

  rotaksi 1st gear

  Itellä ainakin tuli tavarat kun huhti/ toukokuussa tilailin.
   
 9. RPx

  RPx 1st gear

  Pari viikkoa sitten tilasin tiivistesarjan ja kyllä se tuli perille parissa päivässä.
   
 10. f34

  f34 Double Gearhead

  Pari kertaa tilannut. Toisessa tilauksessa osa osista kesti pitkään mutta tuli lopulta.
  Toinen tilaus tuli normaalisti.
   
 11. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Törmäsin vähän erikoiseen rautakaupan myyjään tänään.
  Tilasin aiemmin 50 metriä vesijohtoputkea ja menin sitä tänään noutamaan.
  "Joo kyllä tätä tääl hyllyssä on ehkä yhteensä se 50 metriä mut tää on kolmessa pätkässä, haittaako?"
  En ole rakennusalan ammattilainen mutta en nyt perkele rupee maan alle liittelemään kolmesta pätkästä putkea kaivon ja talon välille. Kaivuri on tontilla ja putki pitäs saada maahan huomenna. Dodgen takarengas ulahti kun noutopihan puomi aukesi... :mad:

  Onneks Puuilossa oli putkea hyllyssä 50 metriä yhtenä pätkänä :)
   
  isalmela ja viikinki75 tykkäävät tästä.
 12. Larry

  Larry Double Gearhead

 13. Vallu 426

  Vallu 426 3rd gear

  Tuollaset saunan taakse ja niskalaukaus,loppus kusetukset.
   
 14. MJF

  MJF Double Gearhead

  Aamulla viimeksi kävin paikanpäällä. Ukot penkoo osia varastosta, puhuu puhelimeen ja etsii netistä tarvaraa. Kummalta tuntuu jos yhdelle ei vastattaisi puhelimeen. o_O Ei ole kyllä ollut moittimista.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 15. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Tänään just tuli tavaraa tuolta. Monta kertaa tilannut ja luotettavasti on toiminut. Kerran tuli vääränlainen ilmansuodatin mutta siitä soitin ja uusi tuli parin päivän päästä ja epäsopivaa ei tarvinnut palauttaa.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 16. linc.

  linc. 1st gear

  Tilasin polttoaineen paineen säätimen eräästä hämeenlinnassa toimivasta varaosa lafkasta, sain ensin vääränlaisen paineen säätimen, sovittiin myyjän kanssa palautuksesta, myyjä sanoi että oikea säädin on saman hintainen, palautin säätimen asiakaspalautuksena ja sain tilalle oikean säätimen. Sain eilen kuitenkin laskun postitse tuosta firmasta 12.35€ mitä vittua, soitin firmaan ja kysyin että miksi, niin myyjä selitti että, uusi säädin on saman hintainen kuin aijemmin saamani säädin mutta, uudesta säätimestä ei pysynyt antamaan alennusta niin paljon kuin aijemmin saamastani väärästä säätimestä ja siksi lasku, itse en olis suin surminkaan kehdannut laittaa perään enää laskua, varsinkaan kun olen ostanut lähes kaikki mitä on voinut tuolta jo viime vuosituhannelta asti. Päättivät sitten vissiin lopettaa pitkän asiakassuhteeno_O
   
  Hoovee, Peeaa ja isalmela tykkäävät tästä.
 17. linc.

  linc. 1st gear

  Sanoi ensin selitykseksi että rahti:p
   
 18. always bb

  always bb Gearhead

  On ihmeellisiä aikoja eletty, kun autojen hinnat ei kun nousee. Viimmeisen kuukauden aikana alle 10k +1k 20k+2 ja siitä yli jopa 10k. Kuka ostaa enää, ei ne ole kuitenkaan hinnan noston arvosia. Veikkaus, mustapekka jää monelle kulassille käteen

  Kauppureiden paskan jauhantaa ole jaksanut kuunnella vitutus vaan nousee kun se kauppurin auto on aina parempi itse ajaa aina romulla. Ja varaa nostaa hintoja.

  Kehuvst myyntiä mutta moni tulee myyntiin kohta toisessa liikkeessä ja inflaatio korotuksen kera
   
  Stang_81 tykkää tästä.
 19. tapsah

  tapsah 2nd gear

  ^A. yleinen rahan tarve on viime aikona kasvanut.
  B. jobbari ei voi myydä risaa koska tulee kuuluttajasuojaus-raastupa.
  C. onhan se hyvä että jobbari vedättää toista jobbaria.
  näin asian näkisin.
   
 20. always bb

  always bb Gearhead

  Talviautosta maksoin 500 ja ajanut nyt 2 talvea 17000km nyt katselin jotain kevään rospuuttokeleille kun annoin kaverille ton hyvin palvelleen auton lahjana, on kyllä leuat levinnyt kun hintoja katsonut. Ei ne nyt kaikki autot ole mitään keräilyautoja. Toki voi ne olla kauppureille kun tykkäävät kerätä. Itsellä on noita käyttiksiä varastossa useita. Innolla odotan kun kohta saan kultaa niistä. Onhan se vanha viisaus, mikä menee ylös tulee kyllä joskus alaskin
   

Kerro tästä muillekin!