Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

 1. monster

  monster Gearhead

  Ja vähä kun vielä punnertaa niin taitaa liittyä ulkomaan tuonteihin.:)
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 2. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Menin eilen paikalliseen kivijalkakauppaan ostamaan laakereita. Alan erikoisliike siis. Kerroin mitä tarvitsen, myyjä selvitteli hetken ja sanoi ettei ole tällä hetkellä hyllyssä. Kysyin saako ne tilaamalla (melko harvinaiset laakerit kyseessä). Kuulemma saa ja sitten tuli tonnin seteli -ilme. Rikoin hiljaisuuden ja kysyin no tilaatko, vastaukseksi sain että siihen tulee päälle kaikenlaisia toimituskuluja. Tämän kyllä ymmärrän ja kysyin paljonko ne siis maksaa. Kerrottiin ettei se laakeri kallis ole mutta toimituskulut vaihtelee. Hinta ei vieläkään selvinnyt. Sitten kysyin että kuinkas tämä nyt sitten etenee että saadaan ne laakerit. Sain vastaukseksi, että tule uudestaan jos et muualta löydä. Poistuin paikalta. En varmasti tule uudestaan vaikka en muualta löytäisikään. Kyllä on suomalaiselle "myyntimiehelle" vaikeaa ottaa raha pois maksavalta asiakkaalta vaikka seisoo siinä nenän edessä lompsa taskussa. Sitä rahaa se kuitenkin on mistä hänenkin palkka maksetaan.
   
  Muokattu: 6.11.2022
  maverick999, isalmela ja Peeaa tykkäävät tästä.
 3. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Mutkun olis pitänyt nähdä vaivaa.
   
 4. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  Pitkästä aikaa sattui omalle kohdalle ihmeellinen myyjä.

  Tori.fi oli "tuote" myytävänä,
  Laitoin torin kautta viestin,

  Minä -sopiiko tänään haku ja mistäpäin ?
  Myyjä -kylllä käy , "sensuroitu" kylällä on.
  Minä - Laita osoite ja kellon aika, tulen hakemaan.

  Ei vastausta .....poisti ilmoituksen...

  Olisi pitänyt arvata .....ilmoittajan nimi outo (ei ollut nimi tai tarkoittanut mitään),
  Kuvat huonoja, hinta vain 1/4 uuden hinnasta (tuote "hyväkuntoinen")

  Mikähän näillä henkilöillä/ilmoituksilla on tarkoitus ?
   
 5. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  Huijata rahat postimyynnillä
   
  CCZ28 tykkää tästä.
 6. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  Joo ....ilmoituksessa luki myös lähetys..
   
 7. [​IMG]
   
  SARKERI-71, Peeaa ja Seevu tykkäävät tästä.
 8. AVRO

  AVRO Gearhead

  Tuli tuosta ylemmästä laakerikauppa-viestistä mieleen omat kokemukset "myynti"-puolelta jossa firman omistajalla oli ihmeellinen ajatus ettei asiakkaiden rahoja saa tuhlata. Mitään ryöstöä ei tietenkään harrastettu mutta kun asiakkaiden menovehkeissä oli vikaa ja korjaustarvetta niin tarjottiin ongelmiin ratkaisuja. Lähes kaikki asiakkaat hyväksyivät korjausesitykset, rahakkaammista jotkut halusivat kustannuserittelyn etukäteen ja toiset taas sanoivat suoraan "laittakaa kuntoon". Vähävaraisempien kanssa keskusteltiin vaihtoehdoista, ja lähes kaikki ottivat "avaimet käteen"-vaihtoehdon eli hommattiin osat ja asennettiin ne.

  Kaikki hyvin, niin luulis. Lähes joka keississä pomomies (omistaja) alkoi valittamaan kun tulee niin kalliiksi ja asiakkaat marisee. Tämä oli vähän kummallista kun nämä meidän toimipisteen lisätyöt oli jo keskusteltu asiakkaan kanssa naamatusten tai luurissa, ja perusteltu miksi tämä nyt maksaa lisää. Kerrottiin myös se pomomiehelle että asiakas haluaa ostaa palvelua ja nämä useimmat olivat ihan vakiasiakkaitakin vieläpä.

  Kyllä se välillä kyllästytti kun ensin valitetaan että on niin nihkeää talouden kanssa ja sitten kun saatiin myytyä osia/lisätyötä asiakkaalle niin ei sekään kelvannut.
   
  isalmela tykkää tästä.
 9. virta

  virta Gearhead

  Ihmeellisiä myyjiä jotka irrottavat autosta katalysaattorin ja sitten pistävät auton myyntiin.Sitten vaan sanovat että autolla ei voi ajaa ennen kuin putki on korjattu?Meneeköhän tuollainen auto hyvin kaupaksi..?
   
  kad_boost tykkää tästä.
 10. Pietsi

  Pietsi Gearhead

  Pidemmälle viety saituuden laji.
  Saitoo toisten rahoilla.
   
 11. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Minkä hintaisia autoja tarkoitat?

  Tuskin niin hyvin myy, kun katalysaattorin kanssa. :)

  Mutta jos käytetystä katalysaattorista saattaa romiksella saada jopa 700€ :odeek: niin ymmärrän hyvin halun myydä se erikseen.

  "Yhdestä katalysaattorista voi saada romuttamolla jopa 700 euroa. Suosituimmat varkauksien kohteena olevat automerkit ovat Honda, Toyota, Volvo ja Opel. Anastettuja katalysaattoreita myydään ympäri Suomea korjaamoihin ja romuliikkeisiin sekä viemällä niitä ulkomaille myyntiin.3.8.2022"
   
  Muokattu: 14.7.2023
 12. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

   
  viikinki75 tykkää tästä.
 13. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Jollain halvalla tarvikekatilla varmaan pääsee päästöistä läpi? Ainakin vanhemmissa, missä ilmeisesti jos en ihan väärin ole ymmärtänyt, on ne arvokkaimmat katit.:odconfused:
   
 14. LehtinenA

  LehtinenA 2nd gear

  En yleistä mutta alkanut tuntumaan että täällä v8 marketissa on ihmeellisiä myyjiä.
  Keväällä kyselin myynti-ilmoituksen perään, laitoin tekstaria ja soitin pari kertaa, ei minkäänlaista vastausta tai mitään. Totesin että paskat olkoon. Noh seuraavan mielenkiintoisen tavaran löydettyäni sain kyllä myyjän kiinni mutta lisäkuvia/tietoja en saanut vaikka näitäkin pariin kertaan kyselin perään. Ja nyt jälleen kun kyselin tarkempia tietoja myytävästä tuotteesta niin en ole saanut lainkaan minkäänlaista vastausta. Miksi myytte täällä tavaraa mutta kun joku ois kiinnostunut tuotteesta niin ette vastaa? Saatana
   
  Peeaa ja isalmela tykkäävät tästä.
 15. mopo-ukko

  mopo-ukko Gearhead

  Se on kun kotona käsketään hävittää kaikki romut nurkista,niin voi kertoa että olenhan minä yrittänyt myydä vaan kun kukaan ei osta.
   
 16. Chevette

  Chevette 3rd gear

  Mulla taas positiivinen kokemus, tuli spesiaalimpi mopar imusarja myyntiin ja viestittelyä myyjän kanssa.Vastaukset tuli sekä kuvat,soitin ja sanoin että olen 2vko reissussa ja olen retro niin ei pankkitunnuksia mukana,ehdotin että jos kaveri maksaa käsirahan.Vastaus toisessa päässä että maksat sitten kun kotiudut,ilmoitus poistui heti.Sain tilinumeron samana iltana kun tulin kotiin ja kävin maksamassa,laitoin viestin että maksettu ja laita tulemaan kun rahat näkyy tilillä.Paketti tuli ja kaikki niinkuin sovittu.Kyllä rehtejäkin myyjiä on
   
  tero79, Seevu, ASaari ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. bathory

  bathory Gearhead

  Ei nettipankkitunnuksia mukana? Mikä pankki sulla on? Ei ainakaan OP:lla ole pitkään aikaan mitään tunnuksia tarvinnut mukana olla. Ei niihin tarvi kuin sen nelinroisen pin-koodin.
   
 18. Jarzas

  Jarzas 1st gear

  Retroilijoilla ei välttämättä ole mobiilipankkitunnuksia vaan ehkä vielä perinteinen tunnuslukukortti käytössä :D
   
 19. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Keväällä ostattelin täällä POB kytkinkoppaa.
  Tuli soitto lähes samointein tuolta vähän pohjoisemmasta uuttamaata, johon vastasin että sopiiko sinulle että en osta nyt heti, koska minun pitää nyt mitata muutama asia kun se kytkinkoppa ei tule autoon ylipäätään, eikä kyseistä mottoria ole manuaaliaskilla ikinä edes valmistettu ja siksi vauhtipyöräkin piti siten sorvailla ihan omanlaisensa.
  Myyjä vastas että sopii.
  Mitattuani, tutkittuani ja vajaan 2 vkon jälkeen soitettuani myyjälle, se koppa olikin sitten kuulemma jo heitetty roskiin. Eipä siinä mitään, pari vastaavaa oli myynnissä ulkomailla kun ei mistään graalinmaljasta ollut kuitenkaan kyse.

  Kun ei suomalaiselle kisaukolle helppo raha kelpaa, vaan pääasia että pääsee nöösipojille vittuilemaan, niin sekin raha meni lopulta Atlantin toiselle puolelle, josta valmiiksi lasikuulapuhallettu sopiva koppa 20€ kalliimmalla rahteinen ja veroineen.

  Loppukesä tuon sivuprojektin kanssa on menny ihan sujuvasti FB ja Tori.fi kautta hiljaksiin osia edes hinnasta tinkailematta ostellen.
  Fiksujen myyjien kanssa raha ja tavarat liikkuu hienosti ja nopeasti, kunhan vaan muistaa pysyä noista Protason ukkeleista ja niiden autotallikaupoista kaukana.
  Liian hapokkaita tavikselle, varsinkin jos yrittää jotakin valtavirrasta poikeavaa rakentaa, kun mulla noi projektit ei vaan satu olemaan mitään Summitin plug and play juttuja.
   
  Seevu ja isalmela tykkäävät tästä.
 20. tapsah

  tapsah 2nd gear

  ^ kuten lausuit "Fiksujen myyjien kanssa raha ja tavarat liikkuu hienosti ja nopeasti", ei ole tullut mieleen se pikkupointti että jo ihan vallan 2 viikon perästä ilmaisit ostohalukkuutesi ko. tuotteelle ja se omituinen myyjä joka oli kokenut 2 viikon radiohiljaisuuden liian hapokkaaksi olikin jo hävittänyt tuotteen??
   

Kerro tästä muillekin!