Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Eip ole ei.. :rotfl: Tuon oldsin myyjäki härväilee täällä voorumilla ni saa ite vahvistaa jos käy tän lukemassa tai kiinnostaa.. :lol:
     
  2. meze

    meze 1st gear

    Meillä kävi nii että mentiin autoa katsomaan, ja myyjä oli tehtaassa töissä(kaamee meteli) auto oli siellä hallissa sisällä, autosta oli pyynti 2000.Euroa, muija huus sille siellä et ei saatu tänään illalla nostettua kun se 1200.Euroa mutta huommenna saadaan lisää kun vuorokausi vaihtuu!!!(kello oli jotain 21:.. ja risat) Myyjä vastasi et joo se 1200 Euroa on ihan neton netto millä hän sen myy enempää en tiputa perskules :D tais se kaveri kuulla väärin??? NOH ostettiin se 1200 Eurolla ja ajeltiin tyytyväisinä pois.
     
  3. virta

    virta Gearhead

    :rotfl: :rotfl: Kuulostaa pahasti siltä et myit alihintaan :rotfl: :rotfl:
    Huomasitko et seuraavana päivänä ois autosi ollut uudellen myynnissä paremmalla hinnalla :rotfl: :rotfl:
     
  4. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    jos saa sen hinnan mitä haluaa nii eikö sillo piä olla kauppoihi tyytyväine? meni ali tai yli hintaan :eek:
     
  5. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Näin se juurikin menee.
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Tossa Esson terassilla, eiku St1:n terassilla (Piru kun ei totu ihan heti) eräs tuttu herrasmies sanoi, että Putte mä bongasin seurakunnan kirpputorilta pari kirjaa, jotka saattaa kiinnostaa sua. Samalla hän nosti pöydälle kaksi yli 600 sivuista kirjaa; Tekniikan ihmeet osa 1 (ilm. 1955) ja osa 2 (ilm. 1957). Tuumasin, että kiinnostaa. Samlla kysysäsin mitähän nuo maksavat. Herrasmies vastasi, jotta jos näistä kupin kahvia saisi. No hain hänelle munkkikahvit ja kirjat vaihtoivat omistajaa. Omituinen myyjä, kun lähes ilmaiseksi antoi nuo kirjat. Oli kuulemma kirpparilla hinnoiteltu 20 senttiä kappale eli halpaa oli sielläkin.
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ei omituinen, vaan Herrasmies :rotfl:
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Piru kun vielä ehtisi kyseisiin kirjoihin tutustuakin vähäsen. Kuvamateriaalia niissä ainakin tuntuu olevan aikalailla, niin saattaa meikäläinenkin jotain ymmärtää. :rotfl:
     
  9. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kattelin tossa nettiautosta rekisterinumerohaulla vanhoja autojani ja löysin entisen Pajeroni jossa oli mittarilukemasta hävinnyt puolet johonkin tässä parin vuoden aikana. :lol: Pistin piruuttani kysymyksen asian tiimoilta.. Tuskin vastaa. :poff:

    www.nettiauto.com/1830640
     
  10. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Vastasi kumminkin. Ja haukkui paskanpuhujaksi.. :rotfl: :rotfl: Kukakohan tässä se paskanpuhuja on?? Siellä se kauppaa Pajeroa jossa ''mittarilukema pitää paikkaansa''. Ja alla on mun kysymys jossa totuus käy ilmi. Voi harmin paikka. Eihän tuo mulle mitenkään kuulu mutta ottaa vaan pattiin nuo mittarinruuvaajat.
     
  11. kalevi

    kalevi 3rd gear

    Tuli tässä mieleen ku vuosi takaperin oltii kaverin kanssa ostamassa ralliautoa.
    Löyty sitte Kankaanpäästä eräästä liikkeestä yks Ascona.
    Ilmotuksessa oli jotenki, että kaikinpuolin hyvä ja asiallinen peli. Ja olisko ollu että +220hp. Uudet kuppipenkit, juuri huollettu 5v suorakytkentä. jne. Pyynti tais olla jotain 8800,-

    Ku välimatka oli pitkä (Porvoo-Kankaanpää n.300km.) ni soittelin myyjälle ja tinkasin puhelimessa (mitä ei näköjään sais toisten mielestä tehdä).
    Sovittii muistaakseni että jos auto on ok. Ni hinta ilman penkkejä 7800,-

    Sitte seuraavana päivänä lähettii vähä aikasemmin töistä traileri perässä ajelemaa Kankaanpäähän. Soitettii viel ku lähettii. Myyjä sano et se laatikko tuli just vasta huollosta. Ne laittaa auton nippuu sillä aikaa ku me ajellaa sinne.

    No saavuttii sitte perille intoa täynnä. Mitä helv.. auto edelleen nosturilla ilman laatikkoa. Myyjä että, oli tullu jotai ongelmia. Laatikko on jossai ja tulee kyllä kohta, ei mee kauaa, ni auto pelikunnossa ja valmis viivalle.

    Siinä sitte tutkailtii autoa. Ja nosturilla ku oli, ni oli helppo syynätä vähä tarkemmin. No, aika paljon mätää, koneesta ei ollu mitää faktaa. Tehot mitattu myyjän Persdynolla. Ei tainnu olla katsastuskorttiakaa autosta.

    Väännettii siinä sitte hintaa alaspäin ku tekemistä olis ollu pirusti ennen ku olis uskaltanu kisoihin lähtee. Myyjä tuli jonku verran vastaa, olisko ollu joku 6600,- ja se on ihan viimenen hinta.

    Seki tuntu että on ehkä vielä liikaa. Sovittiin että käydään syömässä ja mietitää asiaa, ja sen jälkee olis jo autoki ajokunnossa ni pääsis koeajolle. Käytii syömäs ja meinattii että ei helvetis oteta tollasta murheen kryyniä. Kelloki rupes olee jo aika paljon. Soitin myyjälle ja sanoin että ei kiitos.

    No rupes tulee hinta alaspäin. Se kysy mikä on mun viimenen tarjous?
    Sanoin et 4000,- on maksimi. Sen viimenen oli kuulemma 6000,-

    Sanoin että sitte ei tullu kauppoja, me lähettii jo ajelee kotia kohti. Kello oli sillon varmaa n. 9-10 illalla.

    Rupes pukkaa viestiä perää et mikä se mun vika tarjous on?
    Vastasin vaa aina et 4000,-
    Viestiä pukkas pirusti ja hinta putos kokoajan. Sillä oli niitä viimesiä hintoja vaikka kuinka monta.
    Sitte oli hinta enää karvan yli 4000,- Pysähdyttii ja soitin sille että onko auto valmis?
    Joo on. Sovittii että heitetää ympäri ja haetaa auto kyytii. Oltii ajettu jo varmaa yli 50km himaa päin siinä vaiheessa.

    Saavuttii sitte takas liikkeeseen. MITÄ VIT.. auto nosturilla pään korkeudella edelleen ja joku kloppi ruvaa alla. Myyjää ei näy.
    Siinä samassa puhelin pirahtaa ja myyjä toteaa että ei sen kannatakkaa myydä sitä meille ku se saaki joltain paremman hinnan.

    Woe helvettiläinen mitä touhua :rotfl:

    Ei muuta ku ajelee kotia nukkuu vähäks aikaa ja aamulla virkeänä ja hyvillä mielin töihi :poff:

    Että näin Kankaanpäässä eräässä liikkeessä jossa edelleen myydään kilpureita ym.

    Sillon oli aikamoinen veetutus, mut oli se vaan kyllä hyvä että se romu ei tullu sillon mukaa..
    Peltoautoksi olis voinu kelvata.
     
  12. pakkeli

    pakkeli 1st gear


    Joopa joo, mitäs jos nyt kumminkin muistelisit asiat niinkuin ne olivat eli tulit katsomaan autoa ja kaupat oli sovittu jo puhelimessa selväksi jonka jälkeen rupesit uudestaan tingaamaan paikanpäällä ja sovittiin uudestaan kaupat ja jonka jälkeen sanoit lähteväsi kaverisi kanssa syömään siksi aikaa kun laatikko laitetaan paikalle ja jälleen kerran soitit hetken päästä että et otakkaan autoa, eli siis kiipesit 2-kertaa puuhun tarjouksessasi, jonka jälkeen todellakin tahallani lupasin auton sinulle niin halvalla että kääntyisit takaisin ja tosiaan ajaisit 50km turhaan koska kai minäkin saan puihin vetää jos sinäkin teit niin 2-kertaa :rotfl: niin ja voit antaa osoiteesi niin lähetän sinulle sopivan erän lahjaksi hamekangasta sekä lähimmästä puhelinyhtiöstä ostamani käytetyt tolppakengät jotka ehdottomasti kuuluvat lahjaksi aina miehille jotka eivät pysy sanojensa/tarjoustensa alla :rotfl:
     
  13. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  14. kalevi

    kalevi 3rd gear


    Joopa joo. Ei ole kyllä tapana luvata ostaa mitää kulkupelejä millään hinnalla ennen ku on sen nähny ja koeajanu. Puhelimessa luvattii kyllä ottaa auto sillä hinnalla, JOS auto on ok. Se oli kaukana siitä mitä myynti-ilmotus, ja sinä puhelimessa annoit ymmärtää. Ja syömään kun lähdettiin, oli puhe että mietitään sitä hintaa jonka SINÄ sanoit.

    Ja autohan piti olla valmis kun tulllaan paikalle, mutta se ei ollu valmis vielä silloinkaan ku ajettii vikan kerran käymään siellä liikkeessä.
    Sen kyllä ymmärrän että aina rempaatessa tulee jotain. Että se siitä.

    Mistä sitten tämä väärin käsitys johtuu? En tiedä onko vika minun artikuloinnissa vai sinun kuullunymmärryksessä?

    Kuka sitä hamekangasta sitte tarviikaan, mutta tuollainen käytös ei mielestäni oikein sovi autokauppiaalle. Tosimies olis ainaki tullu sillon naamatusten sanoo että vit.. mä teille mitää myy. Menkää himaa.
    Eikä soitellu jostain nurkan takaa ja hihitelly siellä. :pinup:

    Laitoin osotteen sulle yyveenä. Laita kengät ja kangasta tulee. Kyllä niille jotai käyttöä löytyy..


    Terveisin Mikko Kaleva :D
     
  15. pakkeli

    pakkeli 1st gear

    Kun syömään lähditte niin nimenomaan ennen sitä te tarjositte sellaisen summan jolla olette valmiit auton ostamaan ja silloin olitte auton jo tutkiineet läpikotaisin.

    Tosiaan auto ei sentakia ollut kunnossa kun kasaamisvaiheessa huomasimme kopassa pienen särön jonka takia jouduin vielä illalla etsimään kissojen ja koirien kanssa tig-hitsaajaa jonka kyllä jo tiedätkin.

    En jaksanut enään kotoa sentakia lähtee klo 22.00 illalla tappelemaan liikkeelle auton "ostajien" siis katsojien kanssa.

    Ok, laitan tulemaan jotain hienoa kevään muotikangasta niin siitä saa nätin mekon ommeltua :lol:


    Mutta tosissaan ei asiat tästä vänkäämisestä muutu yhtään mihinkään ja kaupankäynnistä taitaa muutenki olla aikaa jo ylivuosi joten eiköhän tämä ole parempi jättää tähän...
     
  16. J.Kyylä

    J.Kyylä 1st gear

    Laitetaas nyt tännekin kun tuli vastattua ostajia aiheeseenkin.

    Joskus muinoin kun ei ollut mitään käryä jenkeistä, olin ostamassa ukon työkaverin corollaa ( :rotfl: ) ja kävin koeajamassa sen. No siinä sitten ajattelin että ihan näppärä pikkukippo tää on, ja lupasin ostaa sitten kun myyjä saa toisen auton korjauksesta.

    Ei tullut myyjältä mitään soittoa. Ukko meinas että soitetaan sitten sille.

    Kolme kertaa samana päivänä soittoa, ja ei vastata.
    Sitten tuntemattomalla. No vastashan se ja ukko sano nimes ni heti luuri kiinni .

    Auto jäi sille sitten. Helvetin tyytyväinen olen nykyään etten mennyt ostamaan :poff:
     
  17. villek

    villek 1st gear

    Oltiin edellispäivänä ostaa vaimolle vähän tuoreempaa käyttöautoa, Hämeen takamailla oli sopiva auto ja sitä aamusta katsomaan, ite auto oli äkkiä katottu/ajettu ja hyväksi todettu, myyjät ilmeisesti veljekset olivat hieman vähäpuheisia kun esitin tarjouksen ukot vaan seiso paikallaan eivätkä sanoneet mitään, kohta Vanhaisäntä tuli pihalle pitämään myynnin edistämispuhetta tyyliin "Kato nyt ku on oikeen Kutiöörin renkaatkin" esitin tarjouksen myös papalle ja hänen mielestä aihetta tinkimiseen ei ollut. kiitin kohteliaasti ja oltiin lähdössä pois kun toinen tuppisuu sanoi että jos käteisellä maksat niin vie pois. Ja minähän vein
     
  18. chevyukko

    chevyukko 1st gear

    nostetaas tämäkin... mistä vi...ta noita ku..päitä oikeen sikiää?? sovin autokaupan varmaksi puhelimessa pariviikkoo sitte, soiteltiin moneen kertaan ja sovittiin yksityiskohdat.. kaveri ilmoitti valmistenumeron ja muut tiedot siirto tarroja varten yms,yms!! ja sovittiin et tänviikon torstaina kaverit meneee hakeen ku oon ite töissä! no sit tänään ukko soittaa ja sanoo vaan tyynesti et auto on nyt myyty muualle?? arvatkaa sapettaako? ja lisäks vielä kysyin aiemmin et maksanko etukäteen, ni vastaus oli et ehtii sit ku tuutte hakeen... voi vi...!!! :mad: :mad:
     
  19. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Joo samantyyppinen tapaus kävi mullekin kuukausi pari sitte.Oli ajosta jäänyt Oldsi Kepössä tarjolla. Soitin autosta myyjä kertoi tarvittavat tiedot ja sanoin että ok tehdään kaupat. Voin maksaa vaikka samantien tilille että kauppa pysyy sovittuna. Ei kuulumma tarvinnut homma selvä tällä puheella. No auto oli jäänyt myyjältä edellisen kotipaikan? lähistölle ja nyt välimatkaa hällä oli sinne reilu 200 kilsaa. Ehdotin että laitan rahat tilille ja käyn hakemassa sen kun rahat myyjän tilillä. avaimet saisin hältä missä se oli säilössä, paperit vaikka postin välityksellä. Ei myyjä halusi tulla paikalle itse, no sovittiin että viikolla joku ilta hän ajaa sinne ja mä täältä trailerilla. sanoin että tulevana viikonloppuna ei oikein sovi kun oli sovittua menoa rouvan kanssa. mitään ei koko viikkona kuulu paitsi että perjantai-iltana 21.30 soi puhelin ja myyjä ilmoitti että huomenna lauantaina klo 12.00 hän on paikalla ja auto pitää hakea silloin. No sain myöhäistettyä aikaa parilla tunnilla. Eli 14.00. No rouvan kanssa piti suorittaa erinäisiä vääntöjä että saisi aikataulun kohilleen. Onneksi hän on äärettömän ihana ja ymmärtäväinen niin tämäkin aikataulun muutos saatiin järkättyä. Lauantaina sitten sovittelin puolelta päivin kärryä pakun perään ja ajattelin lähteä ettei tarvii hosua eikös puhelin soi ja tämä myyjä ilmoitti vaan että toivottavasti et ole vielä matkalla mutta hän olikin myynytkin auton veljelleen :mad:

    Hippasen muuten vituttu kun oli koko lauantain suunnitelmat laittanut uusiksi ja myyjä meni oksille. Pahus kun olis ollu myyjän osoite niin olisi laittanut hamekankaan postilla Ulvilan suuntaan :argue:
     
  20. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Helppoa etsiä puhelinnnumeron perusteella ja lähettää.
    Itse en viitsi edes veivata noiden salaisten ja Prepaid liittymien kanssa huseeravien hemmojen kanssa koska ellei ole pokkaa myydä suht omilla nimillä niin jotain hämyä löytyy , muutaman turhan lähdön tehnyt ja siitä oppinut. :mad: :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!