ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

 1. virta

  virta Gearhead

  Kun luotto tiedot mennyt ja puuttuu taloudellinen vastuu,niin ei väliä.Linnaan ei näin pienistä laiteta ja laskut jonon jatkoksi.On itselläkin kokemusta, sinänsä ei riipu kiinnostaako poliisia.
   
 2. virta

  virta Gearhead

  Hyvä ajatus kun nythän sulla ensin se vähiten maksava pussihousu ensin pihalla,eikä kaikki jaksa taistella näiden kanssa.
   
 3. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Taas eilen normiostaja , mulla kaksi pakua myynnissä H. 1500€ yhteensä , hirvee hätä saada autot , lupas tulla tänään hakeen 10.30 , mutta eipä näkyny miestä , yllättäen ei vastaa puhelimeen eikä viesteihin , odotin sentään tunnin paikalla:mad:Olis pitäny ottaa se varausmaksu.
   
  Gary Grand, viikinki75 ja Peeaa tykkäävät tästä.
 4. Vaari1960

  Vaari1960 1st gear

  Mikähän juju näissä on,,viime vuonna kauppasin Pököttiä,yks ostaja sano hekevanssa puolilta päivin,toinen sano hakevansa huomenna,täs yli vuosi mennyt,ei vielä ole hakijaa näkynyt,,.
   
  Gary Grand, Stang_81, virta ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Samaa sarjaa tuntuu olevan liikkeellä.
  Tori.fi:ssä kaksi autoa myynnissä, kumpaankin tuli pari sataa alle pyynnin oleva tarjous, jotka hyväksyttiin. Kumpaakaan tarjoajaa ei ole näkynyt autoja hakemassa.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Laitokselle vaan tekemään katoamisilmoituksia.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 7. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Neljäs varmoista ostajista vasta osas paikalle , tuli junalla,maksoi kummatkin ja ajoi ensimmäisen kotiin , hakee toisen myöhemmin.
   
  Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
 8. Jokeri

  Jokeri Double Gearhead

  Koskahan hakee toisen?
  Nimim. Jännityksellä seuraten
   
 9. bathory

  bathory Gearhead

  Harmi kun meni ilmoitus ohi. Tarttisin halvan pakun.
   
 10. -tl-

  -tl- Gearhead

 11. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Halvalle hinnallekin on syynsä , toisessa vikalistaa 2 sivua ja toinen tarvii uuden moottorin
  eli nämä halpoja vai ostaessa.
   
 12. isalmela

  isalmela Gearhead

  Saattaa olla vähän Off topic mutta olkoon. On se melko jännää tuo autokaupan hinnoittelu. Tuttu automyyjä kävi kylässä eilen ja hieroimme autokauppaa. Kysyin: minkä hintainen tuo minun Mersu on? "Tässä laskelmassa hyvityshinta 8500 € mutta nettona maksan siitä 6500€ (eli jos en anna Mersua vaihdossa niin pitää antaa 6500€ enemmän). Hintaa laitan tälle 9900€ ja toivon saavani 9000€. Kysymykseen ei siis ole yksinkertaista vastausta "
   
 13. leemu

  leemu 3rd gear

  Mulla olis vito, on kanssa ostaessa halpa, ruma ja ruosteinen. Vähän tars hitsata ja takajarruja tehdä sekä renkaita uusia niin varmaan irtoaisi leimakin.
  Vaatii myös ehjän kardaanin.
  Vikalistassa on virtaa joulukuun puoliväliin..
   
 14. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Tuollaisen halutun ja yleisen merkin kanssa touhu on kovin suoraviivaista. Hyvityshinta on jopa hyvä (toki ottaen huomioon, että vaihdokissa on katteet). Tarjoa Cadillac CTS:ssää vaihdossa, jonka myyntiaika on jotain 6-9kk...
   
 15. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Takaiskareiden ostaja on ollut 15 vuotta matkalla, lauantaista oli silloin puhe. Iskarit on kyllä joutunut jo metallinkeräykseen.
   
  Seevu ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 16. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Eilen haki eli kyseessä ihmeellinen ostaja , piti puheensa.
   
  esmi tykkää tästä.
 17. Lepakko

  Lepakko Gearhead

  Tämä päättyi onnellisesti! Soitti aitosuomalainen ostaja. Tuli paikan päälle katsomaan autoa. Kysyi hinnan ja maksoi 10 EUR yli pyyntini. Olin siirtoapuna kun ostaja ei ollut kovin kaukaa tullut, eli ajoin myymäni auton ostajalle ja ostaja heitti mut takaisin kotiin. Mainitsi vielä erikseen, että ymmärtää että auto on vanha, jos tulee jotain vikaa niin hän ei perään soittele, ei tarvitse pelätä.

  Olispa tällaisia ostajia kaikki.
   
  MJF, malvasto, Gary Grand ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Herttoniemessä katselin toissapäivänä, miten ihmeellisten ostajien saalis lähti kohti satamaa. Kolme täyteen ladattua autonkuljetusrekkaa, kussakin taisi olla 8 kappaletta nelipyöräisiä päällä, lähti yhtä aikaa liikkeelle arvaten kohti Vuosaaren satamaa.

  Mustien (näköhavainto) miesten (kuten myös) saalis oli enimmäkseen Toyota -mallistoa, mutta oli kyytiin päässyt jopa Chrysler Neon.

  Nämä lakkasivat pilaamasta ilmaa täällä. Alueen ilmaisparkki oli vielä noiden lähdön jälkeen kovin Toyota painotteista.

  Bisnesmiehiä. Aiemmin olen nähnyt samoilla nurkilla neljän auton pinon. Tosi ison k-a:n päällä oli pienempi k-a, jonka päällä oli iso avolavapaku, jonka lavalla oli pieni umpipaku, jonka ikkunoiden läpi näkyi se, että oli aivan täynnä osia. Jotenkin sekin pino katosi. Oli Teollisuusmuutot -firman edessä, mutta niillä oli ansioina vain pinon teko.

  Kaitpa noi välittäjät tinkimisen osaavat.
   
  leivonharri tykkää tästä.
 19. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Taas meni hermot riekaleiksi kun laitoin mönkijän ja traktorin kauhan myyntiin vkl. Mönkijästä tuli vain paskoja tarjouksia eli noin puolet pyynti hinnasta ja tietysti viesteillä. No kauhasta yks soitti ja tuli oikeen hakemaan, mutta sekin koitti kusettaa. Oli sovittu hinta 180e , nostettiin kauha kärryille ja ukko löi rahat kouraan. Muuten hyvä mutta rahoissa satanen oli sadan markan seteli. Kyselin et mikäs tää nyt oikein on ja ukko siihen et oho mistähän mun rahapussiin tollanen on eksynyt. Hetken oli melko kireä tunnelma, mutta sit se maksoi koko summan nettipankilla. Sen verran meni herne nenään et poistin mönkkärinkin myynnistä ja myin puoli ilmaiseksi kaverin pojalle
   
  Dataviilaaja, Catrik ja Blower Camino tykkäävät tästä.
 20. Mac

  Mac Gearhead

  Iteselläkin auto neljällä tonnilla myynnissä ja sitten yksi viestittelijäsankari kysyi, että lähtisikö 1500€:llä. No ajattelin sitten piruuttain laittaa, että tottahan toki, niin siitäkin sitten rupesi vielä tinkimään..
   
  virta, viikinki75, esmi ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!