ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

 1. Sunnuntaina tuli soitto:

  ostan autosi , tulen huomenna hakemaan rahojen kanssa ,

  maanantaina tekstiviesti :

  pankkiasioiden kanssa menee noin viikko ja jos ei perjantaihin mennessä kuulu niin ei osteta :odroll:

  tiistaina tekstiviesti :

  päädyimme diiseliin :rotfl:


  Pesunkestävä nettiostaja....
   
 2. G20

  G20 Gearhead

  Noniin noh.. Jos 12 kuvaa löytyy nettiautosta ja ostajat harvemmin helsinkiä kauempaa.. (50km) :wink: MUTTA se liikkuminen sieltä kehä kolmosen ulkopuolelle on NIIN hankalaa. Kunhan totesin, jos ite jotain mielenkiintosta osuu silmään menen ainakin kattomaan ja toteamaan tuotteen paikanpäälle enkä varmasti vaivaudu luettelemaan myyjälle jokaista mahdollista naarmua/itikanpaskaa jotka varmasti jo on myyjällä tiedossa. :)
   
 3. Voi itku sentään... tuota ylläolevassa tekstissäni olevaa autoa kyseli nyt joku
  toinen ,vantaalta oleva "asiantunteva" nuori herrasmies... soitti viikko sitten ja kyseli kuin ostajan opasta lukien " luistaako laatikko,milloin viimeinen öljynvaihto suoritettu , jne ihan asiallista ,sitten kertoi etsineensä juuri tälläistä autoa jo kaksi vuotta ja käyneensä rovaniemellä katsomassa just samanlaista mut parempaa (vaikkei ollut nähnyt autoani) ja halvempikin se oli kuin minun ,muttei tykännyt ja jätti ostamatta , nyt soitti uudelleen ja haukkui nettiauton kuvat. Konehuoneesta on kuva vain yhdestä suunnasta ,takakontista ei yhtään kuvaa jne...

  Sanoin että tule paikanpäälle kattomaan ja hieromaan kauppaa , kuvat kun valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa ,puoleen ja toiseen.

  Heppu sanoi harkitsevansa ja lopetimme puhelun, hetken päästä tuli tekstari jossa jätkä itkee että onneksi olkoon , hän on menettänyt kiinnostuksensa autoon koska ei ole aiemmin joutunut anelemaan kuvia autoista... Mitä vittua!! No laitoin takaisin ettei tartte enää miulle soitella ,ettiköön autonsa muualta ...

  On tässä muutakin tekemistä kuin ottaa ja lähetellä jollekin kuvankerääjälle fotoja...
   
 4. virta

  virta Gearhead

  Mistähän se johtuu että nykypäivänä kun jotain myy niin vaihdossa yleensä tarjotaan jotain -80 luvun BensaMersua :D
  Epäilys on sellainen että ei noi taida enää kelvata kellekkään,ovat laiskoja ja janoisia.
   
 5. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Kyllä alkaa olla Nettiauto kevyttä kamaa verrattuna OD:n myyntipalstaan.
  Mulla on ollut myynnissä 1966 2d Dart eri variaatioilla hintaa 299.90 - 2.750 eur. Digikuvia olen lähetellyt pitkin Suomea about ziljoona gigaa.

  Kolme kertaa auto on varattu varmoilla puheilla ja peruttu seuraavana päivänä. Haloo ÄIJÄT - pikku moraalia kehiin harrastajien keskuudessa. Jenkeistä ostetaan kalliitta bondo-kasoja näkemättä, mutta Suomessa ei jaksetakaan ajaa xx tai xxx kilometriä hakemaan jo varattua autoa, kun matka onkin niiiiiiiiiiiiiiiiin pitkä.

  Entäs osamyynti...Myydään kardaani. "Oisin kiinnostunut - laitatko kuvia".

  Voi Jeesuksen Kristuksen Maria mitä porukkaa. ARGH!!!!!!!!!!
   
 6. C-barge

  C-barge Gearhead

  "se on sellanen pitkä putki jos on klunsseja kummaski päässä".
  Tää kansa on kyllä ihan oma rotunsa, monet asiat on niiiin vaikeita. Ja sit ihmetellään ja kadehditaankin jos joku saa jotain aikaan ku ite veivataan asioita loputtomiin.
   
 7. gec

  gec 3rd gear

  Ihmeellisyyksiin törmäsin minäkin, vaikka vain parilla sadalla moposkootteria myyn. Ensin tingitään hintaa sähköpostitse, sitten perään kysellää, että tuleeko kypärä mukaan. :odroll:
  No, toihan on vielä ihan normaalia. Mutta sitten tulee facebookissa ystäväkutsu samannimiseltä ihmiseltä. Ei kuvaa, ei ketään muita ystäviä. Mit vit?? :eek: Ostaako se mun mopon, jos mä alan sen kaveriks fb:ssä!? :odroll:
   
 8. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear


  Ei, vaan kun klikkaat "yes" ystävyyskutsuun, se pyytää kaverialennusta/kaverihintaa..
   
 9. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Joo, ja muista pestä ja tankata mopon tankki täyteen ennen luovutusta :)
   
 10. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Jep ja kiillota se kyparä ja maksa rahtikulut/ noutokulut.. :poff:
   
 11. audiq

  audiq Gearhead

  Minä tein joku aika sitten havainnon, että kun myyjä ei osannut kertoa osan kuntoa ja lupautui sitten laittamaan osasta kuvan, että voin itse arvioida kunnon, niin jos kuvien lähettäminen oli hankalaa lupauksesta huolimatta, niin kaikki muukin oli sitten aika hankalaa.

  Jos taas myyjä laittoi kuvan 10 euron osasta omasta aloitteestaan, niin kaikki muukin sujui juuri niin kuin oli sovittu.

  Ymmärrän kyllä, että on turhauttavaa jostain ruostuneesta rautakangesta lähetellä kuvia, mutta kyllä itse aion jatkossa kysellä kuvat halvemmistakin ostoksista juuri sen takia, että niiden lähettelyn onnistumisesta pystyy jonkin verran päättelemään, miten ne muut kaupan käyntiin kuuluvat asiat sujuvat.
   
 12. willalande

  willalande 2nd gear

  eräällä merkkifoorumilla oli nastarenkaat myynnissä.oli vaan yv ja sähköposti osoite. puhelin numeroa ei saanut eikä muuta kuin etu nimen.renkaista tuli kuvaa ihan pyytämättä ekan sähköpostin jälkeen,mutta soittaa ei voinut kun ei sitä puhelin nroa saanut. hinta ja ym olis ollu kohillaan ,mutta kun sähköpostin välityksellä sitä kauppaa käydään niin ei hermo kestäny.
  olis ollu helpompaa soittamalla sopia se renkaiden näyttö ja osto.
  vai olikos tässä nyt sitten jokin källi tekeillä?
  rahat ensin tilille ja sitten tavara postiin.
   
 13. Anti-Midas

  Anti-Midas Gearhead

  ostajia

  Kyllä hymyilyttää, et joku haluaa kattella kardaanin kuvia!!
   
 14. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Tota mäkin oon ihmetelly ettei oo menny kun hintahan on ollu vähintäänkin kohdallaan tai oikeammin hyvinkin ostajaystävällinen, autosta on ollu hyvin kaikkien aina kaipaamia kuviakin jne.

  Eli siis melkein ilmainen hyvä aihio katurace tai ihan raceautoks.

  Mut vaikkas tässä sitä kehunkin niin sori, en mäkään sitä nyt oo kiinnostunut ostamaan kun ei oo parhaillaan tarvetta.
  Ja vielä kun se on mopari :poff:
  Tosin sekin asia paranis äkkiä kun laittais sinne vaan vähän toisenlaista tekniikkaa :rotfl:
   
 15. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Dart lähti äsken ja voin sanoa ettei tarvinut maksaa paitaa päältä. Heitin vielä samaan kasaan Summitin racepenkit, kun nekin oli Tampereella kaikille liian kalliit.

  BZJ-67 köllii nyt vastaavan Blower -Dartin kanssa samassa tallissa.
   
 16. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  tuo kuvailemasi menettelytapa on paljon käytetty menetelmä itäisessä naapurissamme.
   
 17. vanahanaama

  vanahanaama 2nd gear

  ihmeellisiä ostajia

  Kaupittelin tässä kesällä muijan käyttistä, 96 lagunaa... hintaa vajaa tonni.
  Joku urvelo soitti että haluaa tulla katsomaan autoa ja tontille päästyään aloitti kyselemällä että eikös näissä ranskalaisissa ole niitä sähkövikoja, sanoin että niihän ne puhuu mutta ei tässä ole mitään vikaa ollu vastoin kaikkia ennakko ajatuksia. Ukko tutki ja tonki kaiken mahdollisen ja mahdottoman autosta, konttaili märällä nurmella koputellen pohjan läpi vaikka auto oli melko vasta leimattukin. Koko ajan se haukku ranskalaisia autoja ja koetti löytää vikaa mutta eihän se löytäny autosta yhtään mitään muuta kun lommoja korissa jotka näkyi kuvissakin ja oli mainittu ilmoitus tekstissä. Koeajon lopuksi se vain tuumi että ei näistä ranskalaisista tiedä mitä vikoja tulee vaikka vikaa ei nyt olekaan, taidan ostaa corollan kun ne on ihan oikeita autoja :D Ei kyllä tienny pitäskö itkee vai nauraa sille pellelle... Miks vitussa pitää tulla katsomaan ranskalaista autoa jos ei uskalla ostaa ranskalaista autoa :D:D

  Ihmeellinen ostaja parin vuoden takaa: Kaupittelin 90 luvun alun isoa tdi audia. Joku äijä soitti että olis kiinnostunu ostamaan... Puunasin ja pesin auton ennen kun katsoja tuli. Auto katseltiin ja kiinnosti kovasti lähteä kojolle, Ukko ajoin lähiseutujen hirveimmälle mutaiselle soratielle ja sitä pitkin varmaan 10km. Sitten kun päästiin takaisin perille niin ukko tutki autoo vielä ja ei mitään käytön jälkeä kummempaa siitä löytäny. Sitten äijä tuumas vaan että muuten hyvä auto mutta ihan liian iso dielselvero meidän kilometreille, tarvittas bensa auto! Sillon teki mieli motata sitä kurppaa kun uitti sen auton siellä paskatiellä ihan turhan takia, Ukko etsi bensa autoa ja tuli katsomaan isoveroista dieselia?? wtf?? Käskin äijän painua tontilta ja mennä hamekankaan ostoon...
   
 18. gec

  gec 3rd gear

  :rotfl: Kavereille lisähintaa.

  Ei sitä kyllä pestä voi. Autojen pesettämisenkin lopetin vuosia sitten, kun niistä irtos aina osia... :odroll: Ihan yliarvostettua puuhaa.
   
 19. rainbow6

  rainbow6 3rd gear

  Niin kyllä se perkele on niin, että osalle porukasta pitäis vissiin kaikki tuoda naaman eteen. Mitään ei viittitä itte tehdä tai vaivautua. Kunhan viittii laskea penninsä, katella aikataulut sun muut kuntoon niin kyllä julkisilla pääsee ja sitten jos kaupat tulee niin ostamallaan kamppeella takaisin.

  Esim. tuossa viime talven pahimmassa lumimyräkässä painoin junalla Kotkasta Nurmekseen...Paikan päällä kävin syömässä ja huoltiksella ostamassa vähän tykötarpeita (öljyä,jarrunestettä sun muuta), jotain työkaluja oli repussa.

  Kaupat tuli W123 dieseli-Mesestä, oli ihan helvetin hyvä ajaa siinä(kin) kelissä, pääsi jopa ohittelemaan vaikka tuollasella yleensä ollaan vaan tien tukkona. Suorastaan nauratti, auto toimi hintaisekseen niin helvetin hyvin. Paitti siinä lumipöllyssä aina silloin kun rekka tuli vastaan niin vähän jännitti.

  Joskus iltakuuden jälkeen lähin Nurmeksesta ajelemaan ja kyllähän siinä kelissä kesti mutta oli kyllä helvetin hyvät kaupat. Kulungit oli kahvit ja safkat, öljyt sun muut ja junalippu. Eli ei juur mitään.

  Eikä oo eka auto joka on jontkasta haettu. Oikeastaan kaikki on haettu jostain pohjoisesta paitti jenkit kaikki Pori-Tre-Lahti-Kouvola -akselin eteläpuolelta.
   
 20. lähetä kuvia...

  mitä tahansa myytkin tänäpäivänä, niin aina pitäs lähettää kuvia Perkele!
  Ja sitten sen kerran kun lähetät kuvan, niin ei vaivauduta edes kertomaan mielipidettä kohteesta,olisihan se nyt toisinaan kiva sitten tietää, että miksei kauppoja syntynyt???
  Vaikka myytävä kohde on alihintaan kaupattavana? Että tälleen tässä maassa!
   

Kerro tästä muillekin!