Isuzu 2.3 bensa 1986 osia mistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja spychobilly, 9.4.2013.

  1. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    Njoo elikkästä mistäs moottoriin löytyy osia?
    -Motonet,Biltemasta ei löytynyt..
    Pistin kyselyä Fun Motorsiin Kotkaan noista osista, mutta oliskos PK-Seudulla jotain varaosa puljua jolta löytyis hyllystä?

    Tarvetta olis bensapumpulle (kalvolle) mutta samalla ton nyt vaihtaa uuteen jahka löytyy..
     
  2. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    mallin kanssa vanhempaan tarvikeliikkeeseen. tod näk perus japsiosa jota on monessa muussa. se vipu saattaa pikkusen poiketa yleensä.
     
  3. Caideman

    Caideman 1st gear

    Amerikasta luulis löytyvän. Just töissä hommattiin kilkkeet kahteen Toyotan 22R-koneeseen sieltä, kun täältä kekkoslovakiasta; a) ei saanut, b) jos sai, oli toimitusaika pitkä ja epävarma, c) hinta päätähuimaava.

    Kaikki mahdolliset tarvittavat osat löytyi ja koneet saatiin kuntoon. Hintavertailuksi voi heittää, että täällä moottorin tiivistesarja 240€ ja rapakon takana $50.

    Eihän tämä nyt ketjun aloittajaa lohduta, mutta vastaisuuden varalle tiedoksi muillekin.
     
  4. pas2

    pas2 Gearhead

    Ei lohduta tämäkään: Pistelin viime keväällä kaatopaikalle kaikki Isuzu osat, oli bensapumpun kalvokin. Joku kirja tossa tais jossain laatikossa viel kummitella.
     

Kerro tästä muillekin!