Itte tehdyt valkosivut :)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Akseli von Gardan, 21.1.2004.

 1. lehmikangas

  lehmikangas 1st gear

  Onko kenelläkään uusia kokemuksia/ideoita? Millähän sitä kannattais alkaa maalaamaan kun aitojakaan ei raski ostaa.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Onko kukaan koitellu talven aikana mitään konsteja köyhien valkosivuihin?
   
 3. lehmikangas

  lehmikangas 1st gear

  Yhdellä Amerikkalaisella palstalla neuvoivat kokeilemaan sellaista kenkien värjäykseen tarkoitettua ainetta. Ostin paikalliselta suutarilta, 5 euroa pullo. Kokeilu on vielä menossa, hyvin pysyy pinnassa ja kärsii rengasta painella. Se venyy mukana siis hieman ainakin. Kesä sitten näyttää miten tositilanteessa toimii.
   
 4. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Siis tosissaanko ajoit LPR:stä Helsinkiin sen härvelin?
   
 5. Ahis

  Ahis Gearhead

  nyt on miranoolit tuhrittu renkaitten kylkiin, saapa nähdä millai kestää kovassa työkäytössä...
   
 6. LordMrFord

  LordMrFord Gearhead

  Mulla oli irtovalkosivujen pinnassa jotain liiduntapaista.
  Aina kun pyyhkäisi, tuli uudenäköistä pintaa.

  Meni sitten roskiin, kun läpsyttivät, mutta olivat sentään puhtaanvalkoiset.

  Olen vähän haaveillut semmoisista 55-60 sarjalaisista kumeista leveellä valkosivulla.
  Ei tahdo oikein löytyä. Jenkeissä oli joku virma, mutta hintaa oli ihan sikana.
   
 7. Puoliksi tankeroitunutta miranoolia vetelin renkaitten kylkiin ja seuraavana aamuna Freak-raceen ajamaan sorarallia.... hieman värjäytyivät harmaammiksi ,mutta näyttävät nyt jopa aidommilta kuin heti maalauksen jälkeen ,katotaan millaisiksi menevät ajan kanssa.
   
 8. ElvisNYB-77

  ElvisNYB-77 1st gear

  voisit heittää välillä kuvia, niin voi porukka ite kattoo mitä tapahtuu :eek:  "Why boy, that's just about as exitin' as watchin' paint dry." :D
   
 9. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Oli ollunna puhetta itte tekosista valkosivuista.Ei oo tainnu kellään onnistua moiset kestävyyden kannalta?Aikoinaan omistamaani 64 bel air wagoniin maalasin miljönäärit diccocolor happo kovetteisella ulkomaalilla ohkasin kerroksin.Olivat niin hienot,ettei moni uskonu maalatuiksi.Möin auton vähän tämän jälkeen joten ei tietoa ovatko pysyneet...tuskin!
  Tällä hetkellä(takaisin ostamassani)falconissa neljän tuuman aidot valkosivu radialit.Ei löytyny rättejä 13 tuumasena noin leveällä valkosivulla joten oli tyydyttävä noihin,mut hienot ovat ja sopii hyvin auton kustom kuvaan!Kiittäkäämme mr.Lassilaa jälleen!
   
 10. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Jatketaanpas välillä tee-se-itse-valkosivuaihetta.
  En nyt jaksa selailla, enkä muista oliko tää linkki jo esillä jossain vaiheessa, mut onkohan kukaan kokeillut...? Kolmossivulla näkyy olevan kuvia operaatiosta.
  http://www.jalopyjournal.com/forum/show ... php?t=5766
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  No ei ne irtovalkosivut niin huonot ole varsinkin ATLAS MERKKISET.
  mulla on ollut autossa jo monta vuotta ei ne miksää ole menneet, riippuu
  vähän kumiseoksesta,
  eikä maksa paljon 13"=50e 15"=55.00e
  jos joku tarvii tiedän paikan mistä saa.
  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  ************************************
  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
   
 12. pas2

  pas2 Gearhead

  Toi on kyllä jo pahemman luokan pihistelyä - ei niillä fillareilla nyt NIIN isoa eroa ole, että kannattaa renkaita hiomaan alkaa :eek:
   
 13. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Kyllä minusta ne irtovalkosivut on ensinki tuuman pari hölmön kapeat ja lepattelevat ku lepakonsiivet.Kokemusta on joistaki,mut noista atlaksista en tiiä :eek: ..Ja mitä kustom tyylin autoihin tulee,ni ennemmin koko mustat ku se vittumaisen kapea jokapojan valkosivu.. :oops: ..no sortsi....Ja rätithän on hienot ilman valkosivuakin :wink: ..mut eiköhän sitä tämän aiheen parissa keskustella ihan kustannus syistä...eli ajakaa vaan rauhassa niillä kapeillakin valkosivuilla. :D Kyl ne uudempiin käy..
   
 14. ElvisNYB-77

  ElvisNYB-77 1st gear

  Ensi kaudeksi on pakko kuitenkin hankkia uudet gummit alle, ja koska ne mitkä ovat alla (kapee valkosivu) ovat ottaneet sen verran vuosien varrella kiinni jalkakäytävään että valkoista näkyy siellä täällä mis ei pitäis, niin taidanpa piruuttani kattoo minkä näköinen jorkkeri ois vähän leveämmällä viirulla :D Musta irtoaa ihan vetämällä apukuskin puolella niin saas nähdä...
  :rotfl:
   
 15. Ahis

  Ahis Gearhead

  Ite vetäsin eka mastonin kilikolilla ja sitten sutilla kahteen kertaan miranoolin, hyvin on pysynyt vaikka on ajettu "tiluksia" ympäri koko kesä. Jos joku ei tiedä mistä on kyse niin laitanpa tuon härvelistä otetun kuvan osoitteen tähän... http://lohari.1g.fi/Friday%20Drive-by%2 ... 97_thm.jpg
   
 16. lehmikangas

  lehmikangas 1st gear

  edit: tupla..
   
 17. lehmikangas

  lehmikangas 1st gear

 18. Lerssinen

  Lerssinen Double Gearhead

  Minulla on nää : http://img.ii2.org/mef40r_b.jpg
  Valkosivut ihan vakiona. Cooperit takana Ja GY edessä. Silti rengastussasin ne kerran esille kun ne tummuu ajan myötä vaikkei vanhat olekkaan..
   
 19. SamiL

  SamiL Gearhead

 20. Anonymous

  Anonymous Guest

  no mitäs arvon raati on todennu parhaaks ghettovalkosivuks :D
   

Kerro tästä muillekin!