Jännitteensäädin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Janneman, 7.8.2018.

  1. Janneman

    Janneman 2nd gear

    [​IMG]mistäs sais äkäseen tuommosen säätimen ac delco laturiin? Laitoin veneseen uuden laturin motonetistä ja onnistuin käräyttään siitä heti säätimen. Jenkeistä löytyy mutta oisko suomessa tai peräti oulussa myytävänä moinen?
     
  2. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

  3. Poke

    Poke Gearhead

    Oman halpis jännitteensäätimeni olen ostanut Puuilon hyllystä tupakkiaskin hinnalla joskus vuosia sitten. Toki ei ole AC Delco vaan joku Boschin tapainen laturi. Oulussa on Puuilokin. En väitä vaan ehdotan. Good luck.
     
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Hyvin varustetuista autovaraosaliikkeistä/autosähköliikkeistä löytynee hyllystä, US- ja euro-Delcoissa (Opeleissa) on samoja säätimiä.

    Esim Motonet 11-3014
     

Kerro tästä muillekin!