Jäsenlehti lähti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja boomboom, 5.6.2006.

 1. boomboom

  boomboom Gearhead

  Eli laitetaans uudestaan et päästään piikkipaikalle. Rodiator on siis laitettu tänään postin haltuu, saapunee ke-to jäsenille.

  Vexi
   
 2. chevy 34

  chevy 34 Gearhead

  melkein kuulen jo postiluukun kolahtavan... :rotfl:
   
 3. nash

  nash 3rd gear

  tänään tuo kauan odotettu lehti kolahti postiluukusta 8)
   
 4. boomboom

  boomboom Gearhead

  Noo, miltäs läpykkä vaikuttaa uuden jäsenen silmissä? Eihän se mikään "pohjamaali" ole mutta resurssit huomioiden??!! No joo!

  Vexi
   
 5. nash

  nash 3rd gear

  hyvältä lehdeltä vaikutti, tahtois lisää juttuja ja kuvia noista eri tapahtumista ja oisko mahdollista julkaista joku jäsenluettelo, että tietäis ketkä kaikki kerhoon kuuluu, kiitos :odroll:
   
 6. boomboom

  boomboom Gearhead

  Jo vain juttuja saadaan jos vaan niitä saadaan. Jäsenluettelo yritetään julkaista kerran vuoteen jos vaan on lehdessä tilaa, tai sitte erillisenä luettelona. Nyt vois tehdä erillisen liitteen ettei veis sivumäärästä muita juttuja pois, jos vaikka täs kesällä sais aikasex.

  Vee
   
 7. nash

  nash 3rd gear

  no mutta kesähän on tapahtumia täynnä. Ainakin Do Dad´s ja ruotsin wheels nat´s. Kyllä mä voin ainakin niistä tapahtumista kuvia toimittaa jos kiinnostaa
   
 8. boomboom

  boomboom Gearhead

  Hyvä hyvä, tätähän tässä ajettiin takaa eli tapahtumia on mutta kun itse ei voi olla joka puolella eikä noita vakituisia avustajia ole kauheesti tyrkyllä niin juttuja on välillä vaikee saada lehteen asti. Kuvat kelpaa siis enemmän kuin hyvin, mistäköhän sais vielä juttua kuvien yhteyteen?

  Vee
   
 9. nash

  nash 3rd gear

  mä voin kyl tietysti yrittää sitä juttuakin väsätä niihin kuviin huom. yrittää. Eikös hesan näyttelystä tehny kukaan juttua, vai vaivasiko liikaa krapula :rotfl:
   
 10. boomboom

  boomboom Gearhead

  Jaa-a, enpä osaa sanoo kaameesta kapulasta mitään kun olin ite vaan pe ja ma päivän paikalla. Oikeesti noista näyttelyistä on yleensä vaan tollanen kuvakollaasi niille jotka eivät paikanpäälle ole itse päässyt. Tietty juttuakin vois olla (on ollutkin jonain vuosina) mut aika näyttää.

  Vee
   
 11. lake ender

  lake ender Gearhead

  tulee sit varmaan tänään kun ei oo näkyny...
   
 12. nash

  nash 3rd gear

  nyt mun täytyy nolona peruuttaa puheet kerholehdestä. Huomasin meinaa tossa aamulla etten mä eilen lukenutkaan rodiator lehteä vaan roddari magazinen, nyt nolottaa :oops: :oops: no kai se rodiator sit tänään tulee :oops:
   
 13. nash

  nash 3rd gear

  no nyt on se oikea lehtikin luettu ja täytyy kyl sanoa et hyvä lehti on
   
 14. aerosedan

  aerosedan Gearhead

  Hyvä Vexi ja toimitusryhmä, asiallista painantaa. Kun täällä nyt jo olikin kuvattuna 1/36 osa NATIKOIDEN osanottajista niin kertokaapa muutkin tulijat millä saavutte, että osataan täällä valmisteluryhmässä hommata tarpeeksi pitkiä pokaaleita ja tarpeeksi muuta varustusta.
   
 15. boomboom

  boomboom Gearhead

  Jos tultaisiin niin tultaisiin sillä samalla vanhalla, nyt kun tilanne on päällä niin ei varmaan pysty ja jos pystys niin sitte semmosella paljon pienemmällä nelipyöräsellä jossa moottorina milkkivetoinen sinappikone.

  Vee
   
 16. nash

  nash 3rd gear

  eli ei tarvitse toimittaa kuvia ja juttua ainakaan wheel`s natikoista :rotfl: :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!