James potkukelkan autot.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja tuomio, 30.9.2008.

  1. tuomio

    tuomio 1st gear

    En tiedä kiinnostaako täällä ketään mutta sattuipa silmiin tuollainen kaupan lehtihyllyssä oleva pienoismalli uutuus. Pienoismalli ja lehti kyseisesta autosta ilmestyy ilmeisesti kahden viikon välein. Autot ovat siis bond elokuvista tuttuja. Mukana on tarkka 1:43 pienoismalli diorama muovikotelossa, pakkohan se oli ostaa kun hintaa oli vajaa 6€ :eek: Yleensä nuo tuon kokoiset tarkat pienoismallit tuppaa maksamaan yli 30€. Hinta noissakin tosin tuplaantuu seuraavaan numeroon, mutta eipä silti kallis.
    http://www.jamesbondinautokokoelma.com/
    Tuolla sivuilla kuva tuosta ensimmäisesta mallista.

    Tuossa kuvia muutamasta tulevasta pienoismallista, tai en tiedä julkaistaanko suomessa näitä kaikkia. wikipedian mukaan tullut 51 erilaista autoa.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. ata

    ata Gearhead

    Ei pahan näköisiä. Tuo nettisivu oli kyllä hieman epäilyttävä... käännösvirheitä paljon ja hintaakin oli enemmän kuin tuo 6 €, taisivat siellä luvata 11,70 € hinnalla jonka pitäisi olla kuulemma vielä 10% halvempi kuin kaupassa. Erikoista matematiikkaa heillä?
     
  3. tuomio

    tuomio 1st gear

    Eka numero kaupasta oli 5,95€ ja alla lukee "normaalihinta 12,95€ joka toinen viikko".
    Eli siis ensimmäinen numero on tarjouksessa.
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Onkohan tämä joku vastaava kuin on se Tintti auto jutska, jota viime talvena tuntui liikkuvan?
     
  5. cheretta

    cheretta 1st gear

    malleja on tehty 60 erilaista ja kaikki julkaistaan suomessa....kysyin samalla ku tilasin mallit
    kiva vaan oottaa 2.5 vuotta ennen kuin on kaikki hyllyä koristamassa :lol:
     
  6. ata

    ata Gearhead

    No niin taas tuli Bond-pirssejä laatikollinen...

    BMW Z8, Citroën 2CV eli rättäri sekä Rellun puolikas. Ihan hauskoja nuokin vaikka automalleina tuskin olisin muuten moisia autoja hankkinut, mutta nämähän onkin Bond-autoja dioraamoineen... :)
     
  7. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Kas, nuohan ovat ihan siistin näköisiä malleja. Tuo systeemi on aika tavallinen tuolla Euroopassa, olen käynyt monena vuonna Ranskassa ja tapanani on sieltä ostaa muutama vastaavantapainen (täky/alennus)malli. Toissavuonna esimerkiksi oli tarjolla Simca Presidence -malli varsin edullisesti...
     
  8. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    Vuodenvaihteen jälkeen ei ole näkynyt ko. lehtiä kaupoissa. Jokohan luovuttivat...
     
  9. ata

    ata Gearhead

    Olen mä noita nähnyt kaupassakin ja postissa on tullut myös useita, viimeisimmät taisi tulla viime viikolla. Kuparinvärinen Lotus Esprit suksitelineillä taitaa olla viimeisin jonka olen kaupan lehtihyllyllä nähnyt viimeksi kaupassa käydessäni.
     
  10. ysikaksysi

    ysikaksysi 1st gear

    Tänään tarttu kaupasta Bondin MACH 1:nen. Dioraamassa auto puoliks tiellä, puoliks jalkakäytävällä jossa roskis. 007 näkyy ajavan ja pimu vieressä.
     
  11. ata

    ata Gearhead

    Siinä on pikku moka käynyt, eli maskin vilkkuja ei ole maalattu oransseiksi, niinkuin oikeassa autossa. Muuten ihan hieno malli tuokin, vaikka ne pölykapselit vähän hassulta näyttävätkin mach1:ssä. Kai siinä leffassa sellaiset sitten oli?
     
  12. ysikaksysi

    ysikaksysi 1st gear

    Tarkotit vissiin huomiovaloja maskissa, niidenkin pitäs olla oranssit. Näyttäs olevan vihkosen kuvissa kans pölykapseleilla ja valkosivuilla Taitaa olla grandesta tuo rengastus?
     
  13. ysikaksysi

    ysikaksysi 1st gear

    Nyt oli ilmestyny kauppaan Bondin valkonen 641/2 Avo Musse. Apparin ovessa ja helmassa ruttuja kuten elokuvan autossa.
     

Kerro tästä muillekin!