JCB 185 ja puomin kellunta ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Rado, 30.7.2019.

 1. Rado

  Rado Gearhead

  Liukuohjattavassa koneessa on kelluntanappi mutta mikään ei muutu sitä painamalla saati et siihen tulis valoa.
  Tulisko puomin kellua vai pelkän kauhan jos se toimisi oikein ja pitääkö samalla myös kauhan ohjaussauvalla tehdä jotain kun aktivoi kellunnan?
  Yritin nettiä selailla mut eipä tuosta löytänyt mitään JCB kohdalla.
   
 2. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Painat sitä nappia, pidä nappi pohjassa ja painat puomia alaspäin kahvasta. Kellunta lähtee pois kun kallistat kauhaa tai nostat puomia. Noin toimii ainakin niissä joilla ajanut
   
 3. Rado

  Rado Gearhead

  Ei siihen vihreään kauhan kuvalla olevaan nappiin tule edes valoa.
  Liekö nappi huvin vuoksi ohjainsauvan vierellä vai onko ominaisuus särki ?
   
 4. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Hölmö tollanen toiminto

  Åkermannissa ainakin mikä itelle hetken oli siinä kellutus toimi tosin katkaisijasta ettei nostopuomilla painattanut vaan kauha vaan kellu niin pitkään kun sen kytki pois, ja joo tosiaan työntää piti et kellu, sai hyvin vedettyä kaivannon tasaiseksi pohjasta kauhaa pohjallaan viistäen
   
 5. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Tos Vammaksessa kauha putoo het ku kääntää kellunnan päälle. Käännellä sitä saa mihin suuntaan vaan.
   
 6. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  Joissain bobcateissa sai valita, jos paino kerran sitä kellutus nappia, se kytkeyty joystickin napista, ja just pudottamalla sen, jos paino tuplan, se pudotti sen suoraan.
   
 7. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Noin toimii ainakin omassa bobbarissa. Gehlin liukuohjatussa on useampi toiminto yhdestä kelluntanapista, voi kytkeä joko kellunnan tai puomin jousituksen siirtoajoa varten. Jousitus on kyllä aika hyvä noissa kun kyyti on aika pomputtamista.
   
  caprice305 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!