Jenkkifarmi Turun kupeesta Siuntioon, mutta millä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Harri S, 27.1.2007.

  1. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Onko jollakulla kokemuksia hinausliikkeestä, jota kiinnostaa myös harrastajan tarpeet täällä läntisellä uudellamaalla.

    Potilaana moottorivikainen piilofarmi, eli vinssi tms. olisi hyvä olla apuna kyytiin laitossa. Omassa käyttiksessä ei ruuti ja sallittu vetokyky piisaa noin 2000 kiloisen auton ja trailerin liikutteluun. Hinuri saattaisi olla saatavilla, mutta onko esim. Lohjalla firmaa, mistä saa lainaan riittävän isoa kärryä. Puomi oli päivällä ostoreissulla matkassa, mutta Turuntie, vaimo ja vallitseva keli tekivät siirtohommasta (150 km) liian riskaabelia.

    Myös kokemukset ja noin taksat hinausliikkeistä tai jostakin henkilöistä, jotka saattavat moiseen urotekoon ryhtyä, kiinnostavat.
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Katsoppa YV. :)
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Laita yv:tä Fleetlinelle, homma tuntuu pelaavan hienosti.
     
  4. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Asia on nyt hyvissä käsissä ja kuljetusvalmistelut käynnissä.

    Isot kiitokset kaikille minua tässä asiassa auttaneille.
     

Kerro tästä muillekin!