Joensuun rengasliikkeet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Yorcci, 25.12.2010.

  1. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Olisiko suositusta hyvästä rengasliikkeestä Joensuussa?

    Takarenkaissa ilma viihtyy pääosin renkaan yläosassa ja tarttis saada ilmaa sinne alaosaankin...

    Alumiiniset venttiilinhatut ovat jämähtäneet juntturaan sen verran lujaan, etteivät lähteneet auki, vaikka yritin pitää venttiilinvarresta kiinni yksillä pihdeillä ja toisilla käänsin hattua auki. Ilmeisesti pitää veistää venttiilin juuresta koko venttiili irtipoikki ja irroittaa rengasta sen verran, että saa uuden venttiilin asennettua.

    Löysin jo kuukkelilla useita rengasliikkeitä, mutta jos jollakulla on huonoja kokemuksia, niin kuulisin mielelläni ennen maanantaiaamua. Omasta vessasta oli edellisen omistajan aikaan Jyväskylässä eräs iso rengasliike hajottanut muutamia pinnapultteja, joten liikkeen koko ei takaa hyvää tulosta.

    Kohtuullinen hintataso on plussaa, mutta ennenkaikkea liikkeen pitäisi osata tunkata Corvette oikein ja käsitellä 9.5 tumaa leveitä aluvanteita. Tuon tunkkaamisen pystyy varmaan itsekin valvomaan ja ohjeistamaan, mutta ei viitsisi koko hommaa ihan haukkana vahtia.

    Efolux Oy / Rengasmyynti.net

    Vianor

    Joen Rengas-Expertit

    Pohjolan Rengas

    Euromaster

    Mara-Tuote

    Reijolan Rengaspalvelu
     
  2. buick455

    buick455 Gearhead

    kysäseppäs mara-tuotteelta t:toni tallilta 8)
     
  3. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    [​IMG]

    Spänk juu! Ootko täällä Jns:ssa joulun vietossa?
     
  4. buick455

    buick455 Gearhead

    Empä oo mutta kyllä sieltä apuja varmaan löytyy jos tartteet. Miten lie auki nuo liikkeet näin joulun pyhinä?
     
  5. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Ei oo tarvetta pyhinä, tullaan vasta maanantaina takaisin Keski-Suomeen. Maran numeroon soitin, kun ajattelin, että siellä on vastaaja, josta saa aukioloajat, mutta vastasikin ihan itse. Sain ajan maanantaiaamuksi.
     
  6. nocvolk

    nocvolk 1st gear

    tuo reijolan rengaspalvelu unohda,tai siis ainakaan itse en oo saanu sieltä koskaan mitään ehjänä/oikein laitettuna takaisin.(2 krt). Efolux rokkaa ihan hyvin jos ei kiireisimpään aikaan mee. mara tuotteesta kuultu pelkkää positiivistä (ei kokemusta).
     
  7. Stance

    Stance Gearhead

    Mara Tuote rocks!
     
  8. ftp

    ftp 2nd gear

    Marahan on pitkänlinjan jenkkiharrastaja. Siellä hommat varmasti onnistuu. 8)
     
  9. Coronet -73

    Coronet -73 3rd gear

    Mara tuotteelle pisteet, hinta ja etenkin nopea palvelu kohdillaan. 8) 8)
     
  10. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Jep, Maralla löytyi oikeanlaista ilmaa renkaan alaosaan ja nyt on kiva kurvailla kotiinpäin, kun ei auto mene ajokoiran lailla...

    Pointsit Maralle! Apu tuli nopeasti, kohtuullisesta hinnoittelusta ja siinä sivussa mukavasta juttutuokiosta lisäplussaa.

    Kiitoksia myös kaikille ketjuun osallistuneille, tää "nykyajan viidakkorumpu" on hyvä tietolähde, kun 'kuulee' suoraan kokemuksia.
     

Kerro tästä muillekin!