Johan pomppasi :(

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja -TAPSA-, 5.4.2004.

  1. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    En tiedä tässä pitäisikö herran nimi pistää oikeen yleiseen jakeluun tässä vaiheessa..eli ostin yhdeltä tällekkin palstalle rekisteröityneeltä hemmolta takaakselin ja maksoinkin(500e) jo sen eilen niin tänään tuli viesti että akseli myyty rahoja ei mahdollisuus saada takaisin..ja nyttemin pistänyt puhelin kiinni eikä saa yhteyttä..siis mitä helevetin pelleilyä tää tämmönen on, jotakuta ketuttaa nyt :sad:
    Käräjillä nähdään !
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    nimi esiin!
     
  3. Jupe

    Jupe Gearhead

    Samperi, tollaiset tempaukset tekee pahasti hallaa hyvälle harrasteporukalle. Onhan joskus ollut kasissakin ilmoituksia tyyliin: Sinä "Taneli Tavallinen", maksa ostamasi vaihteisto loppuun tai palauta se myyjälle pikimmiten. Saattaa nimittäin tuollainen julkinen nimen esittäminen harrastajapiirin sisällä olla aika tehokas konsti.
     
  4. Swinger

    Swinger Gearhead

    Perkele vituttaa sun puolesta.. mulla olis kokemusta noista gansteri keikoista, joten eiköhän laiteta porukka pystyyn ja järjestetä talkoot :smile:
     
  5. *chevy81*

    *chevy81* 1st gear

    No voihan vittu.Kyllä meitäkin näköjään riittää joka junaan.Ja kyllähän tää alkaa olemaan siinä rajoilla, että nimeäkin vois laitta esiin jotta osais muutkin välttää kyseistä heppua.
    Kyllä kyseisen kaltaiset heput pilaa niin mukavan harrastuksen.Ei muutaku raastupaan.
     
  6. perkele

    perkele Gearhead

    mulla olis vihtavuoren kuivamuonaa sille tarjolla......kahdesta piipusta annosteltuna
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eipä ole viime aikoina montaakaan 500 euron perää ollut myynnissä..... Yksi tulee mieleen, koska itsekin sitä harkitsin....
     
  8. makke

    makke 1st gear

    Laita jollekin meistä valvojista tai ylläpidonväelle tietoa, niin asiaa vois vähän kaivaa lisää.
    Siis hommanhan tarvis pysyä rehtinä jo market-palstan uskottavuudenkin nimissä.
    Noita tietysti voi sattua, sillä kaupankäynti on aina kahdenvälinen juttu ja ei sinällään kuulu valvojille.
    Mut alkoi asia vähän kiinnostamaan jos kaikki on tapahtunut kuvatun mukaisesti.

    EDIT: Siis oliko kaupan OD:ssa?

    _________________
    -Makke-
    autoharrastusta...
    http://www.makkesgarage.com

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: makke 2004-04-05 22:16 ]</font>
     
  9. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Siis voi jumalauta että menee peli törkeeks!
    Tällasissa asioissa ei kyllä pitäs ruveta hyssyttelemään vaan...
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Toi myyntipalsta on muutenkin alkanut vaikuttaa välillä aika arveluttavalta. mm.kysellään yv:llä puh.nroa jotta voi tiedustella lisää mutta kun antaa nron, niin ei kukaan soita jne.
    Ihmettelen kyllä jos joku ostaa jonkun 500e osan maksamalla etukäteen vaikkei tiedä edes kenen kanssa kauppoja tekee.
     
  11. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Makke onkin jo ehtinyt apuun, ratsuväki tuli hiukan myöhässä :smile:

    Älkää please julkaisko näitä nimiä täällä, koska jokainen julkaistu nimi takuuvarmasti työllistää ylläpitoa ja olisi paljon kivempaa käyttää sekin lakimiesten tai viranomaisten kanssa keskusteluun käytetty aika tän palstan kehittämiseen...

    Mutta kuten jo miljoonia kertoja on luvattu, parannuksia palstalle on tulossa, jotta väärinkäytökset saadaan minimiin ja asialliset kirjoittelijat ja viestit paremmin esiin.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Webmaster 2004-04-05 22:50 ]</font>
     
  12. HighwayPatrol

    HighwayPatrol 1st gear

    Yks kaveri myi kerran renkaat Lahteen yhelle ukolle. Kaveri lupas kuskata renkaat sille ja paikan päällä äijä sanos et ei hänellä oo nyt tarpeeks rahaa. Noh, kaveri hyväsydämisenä ja suomalaiseen rehtiyteen uskovana sopis että seuraavalla viikolla voi maksaa. Ekan soiton jälkeen lupas maksaa parin päivän päästä, mutta sen jälkeen ei enää vastannu puhelimeen. Eipä oo rahajo näkyny vieläkään ja täst on jo pari vuotta aikaa.
    Kyllä meinasivat lähtee hakemaan rahoja porukalla mutta ajattelivat sitten että ei sen summan takia sinne asti kannata lähteä. Tosin olis kannattanu ihan periaatteen vuoks!
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä niitä lähtijöitä olisi vieläkin, otetaan vaikka siitä kirveellä veistetystä RR:stä pyörät vaihdossa jos ei tuohta löydy. Voi tietty olla ettei se luuseri omistanut sitäkään.
    "I've got a star on my car and one on my chest, gun on my hip and the right to arrest!"
     
  14. Crown57

    Crown57 Gearhead

    Miten niin rahoja ei ole mahdollisuutta saada takaisin jos perä on myyty jollekkin muulle??? Tietty, olis hyvä muidenkin tietää nimi, vaikkei sitä voi täällä julkaistakkaan, jottei muut joutuis saman tyypin kusetettavaksi..
     
  15. pstj

    pstj 1st gear

    Kyllähän ne rahat saa takaisin, oikeusvaltiossa kun kuitenkin eletään vaikkei sitä lehtijuttujen perusteella aina uskoisikaan.
    Yleensä jo käräjillä uhkaaminen riittää, paitsi jos kyseessä on todella paatunut kaveri joka ei oikeuteen ilmesty vaikka sinne haastettaisiin.
    Toinen vaihtoehto on tietysti hakea ne rahat itse/kavereiden kanssa, mutta siinä on riskinä se että löytääkin itsensä syytetyn penkiltä :sad:
     
  16. rauta ja romu

    rauta ja romu 3rd gear

    Ikäviä asioitahan tällaiset on, normaali ihmisille ei tulisi mieleenkään...
    Mutta kuolemaa pelkää kaikki: tekee asian selväksi, ettei ole vaihtoehtoja...

    Ja tästä ei tarvitse provosoitua, sieppaa vaan niin perusteellisesti asianomaisen puolesta.
     
  17. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Suosittelisin että tsiikaat ketkä on kysellyt sen kusettajan myymiä kamoja jos vaikka joku tietäis osoitteen! Ja sitten kun osoite on tiedossa niin loppu on aika helppoa!! Ja kerro nimimerkki ihmeessä että muut ottavat oppia ettei sama onnistu enää täällä!
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kannattaa harkita ennen kuin lähtee rahoja hakemaan, voi tosiaan sen jälkeen itse olla syytettynä. Rikosilmoitusta vaan peliin, kyllä tuo sen verran suuri summa on, että kannattaa periä takaisin. Kaikki asiaan liittyvät viestit tietysti talteen.
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja lisäksi ylläpito ei varmaankaan luovuta ip-osoitteita ym. tietoja käyttäjille, mutta viranomaisille kyllä.
     
  20. cuda69

    cuda69 Gearhead

    minä olen oppinut ettei mitään kannata maksaa etukäteen.tilasin dodgen lasin tiivisteen 2001 ja piti maksaa etukäteen,tiivistettä en saanut koskaan ja myyjä lupas vaihtaa johonkin muuhun . no nyt se ei vastaa enää puhelimeen eikä sähköpostiin .
     

Kerro tästä muillekin!