johtoa tarvis, monen väristä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja rokki383, 25.2.2009.

  1. rokki383

    rokki383 Gearhead

    ois tarkotus uusia autoon sähköjä vähän kovemmalla kädellä. näitä yleisiä värejä on vaikka kuin paljon, eli siis löytyy mustaa, punasta, keltasta, sinistä ja vaaleen sinistä. mutta tarvittas violettia, valkosta, vaal.vihreetä, oranssia, pinkkiä, keltanen jossa seuraaja, tumman vihree. kertokaas joku mistä näitä johtoja sais mielellään metritavarana. kelakaupalla saan kyllä wurhilta, ja tietysti jos lahen nurkilta :D
     
  2. kira

    kira 1st gear

    Morot,

    Vastatataas kun kukaan muu ei näytä vastaavan...

    Eli johtoa ei SAA muualta kuin duunista. (siis edellyttäen että sattuu olemaan sähköalalla hommissa ;) ) Ketuilut sikseen.

    No mikäli lahdessa sattuu olemaan Farnell/RS/YE:n edustaja niin sitä kautta saat hankittua 100m pätkissä 15-eskoa rulla... esim:
    http://fi.rs-online.com/web/search/sear ... 4294956005
    http://fi.farnell.com/jsp/search/browse ... tid=640726
    Tosin maksimissaan vaan 0.5mm2

    Ja mitenkähän purkaamoilta saisi vanhoja johtonippuja? niistä voisi kierrättää...

    - Kimmo
     
  3. testaaja

    testaaja Gearhead

    Ostat jostain ohjauskaapelia, vaikkapa 24-johtimista, niin saat siitä kuorimalla erivärit esille.
     

Kerro tästä muillekin!