Jyväskylän kalusto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Mr.Speed, 15.3.2003.

  1. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Niin eli millasta amerikanrautaa löytyy jyväskylästä? onhan noita tullu jo useempi vuos bongailtua, mutta kai noita on tallejenkin kätköissä jonkin verran eli harrastajat kertokaahan lisää...

    kruisikaahan ens kesänä JKL alueella oikein urakalla :smile:..ja tulkaahan muualtakin harrastajat kruisimaan jyväskylään päin...onneks on toi perinteinen vappu cruising että tällaset ei autoa omistavat ,mutta asiasta kiinnostuneet näkee noita vehkeitä täälläkin päin :smile:


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2004-04-08 20:45 ]</font>
     
  2. z28

    z28 Gearhead

    meidän tallista löytyy nämä.chevelle 2d ht 65 402 bb.camaro z28 85 350.silverado 30 4*4.plymouth satelite 72 440.valiant 65 170.mustang 67 351c.cadillac seville sts northstar 93.caprice stw 79 305.kertokoon muut noista omistaan.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: z28 2003-03-15 09:28 ]</font>
     
  3. blueice

    blueice 1st gear

    Nää dieselit moni kyllä nauraa pihalle, mutta meillä nää on käyttövehkeitä. Oma Buick Electra -82 5.7 diesel, veljellä samanlainen -83, 6.2d/700 menossa paikalleen ja vanhalla miehellä nykyinen vani tumma met. sin. -99 td. Jonkun verran yli puoli miljoonaa jo ajettu perhepiirissä 5v. aikana näillä eväillä.
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    Se '68 Chargeri on Immosen Janin ja 383:lla. http://www.jani-immonen.net/ Kuvia löytyy tuolta.

    Jyväskylässä on varsin monipuolinen kalusto, harmiksi vain osa liikkuu aktiivisesti, vappucruisingissa on perinteisesti ollut autoja sankoin joukoin. Mutta minne ne häviävät ilmestyäkseen taas uudestaan seuraavaan vappucruisingiin?

    Toivottavasti ei Irakin sota iske vapun tienoille, voi se gasolitra maksaa 1,5 Euroa... Sitten ei tule kuin tuttuja vastaan :lol:
     
  5. 63impala

    63impala 1st gear

    Morjensta, kun vastaan tulee pillerikapselein varustettu liikennemerkinsininen -63 Impala tai kuparinvärinen -75 Coupe Malibu tai -91 Caprice tummansinisenä. Se oon mä tai mun eukko. Noita Impaloita löytyy eri vuosimalleina hyvin JKLän seudulta, pidä silmät kesäisin auki!
     
  6. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    z28:sano nyt vielä että tuo chevelle on punainen ja sen vanteiden keskustat ovat punaiset ,jos näin on tiedän auton :smile: ja näin sen viime kesänä ainakin Savelan nesteellä...ja jos samalla omistajalla on vielä Camaro käyttiksenä niin olen nähnyt senkin...?

    fastback:kiitos tiedosta! ethän itse ajele JKL seudulla valkoisella tai sinisellä fastback mussella?...tollaiset on nimittäin tullu nähtyä..

    63impala:luultavasti näin impalasi viime kesänä vappu cruisingin aikaan :smile: ja onhan noita impaloita JKL:ssä ainakin vielä tuon sinun impalan lisäksi valkoinen avo(`63?),`66 4d Lintta(Forssan pick-nick 2002 Rock'n Roll car toinen sija :smile: )....ja Bel Airit vielä lisäks..



    _________________
    Fashions fade,real style never does.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2003-09-04 17:45 ]</font>
     
  7. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Vieläköhän Jyskälässä pyörii mun entinen American ´69 4d? Uusi omistaja maalasi sen viininpunaiseksi ja olikohan se hopeisella katolla. MTR-45.
     
  8. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    4dFunClub: Joo taisin nähä tonkin viime kesänä liikenteessä :smile:
     
  9. -riku-

    -riku- 1st gear

    63Impala: Onko toi sun Malibu valkoisella vinyylikatolla? Rekkari NM-255. Jos on, myin sen talvella Helsinkiin. Mulla olis siihen apukuskin puolelle pisarapeili. Tiedän autosta muutenkin aika paljon, jos kiinnostaa.
     
  10. z28

    z28 Gearhead

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: z28 2003-03-16 10:19 ]</font>
     
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Minulla on kullanruskea '63 Olds Starfire, mutta tällä hetkellä on vielä talven projektit sen verran kesken, että ei taida Wappukruisingeissa näkyä, myöhemmissä sitten... Kuva autosta löytyy tuolta sivun alareunasta http://personal.inet.fi/cool/jenkit/club/jasenet.htm

    Viime kevääseen asti oli valkoinen '86 Camino sinisillä vauhtiraidoilla, mutta myin sen Vaajakoskelle (hieno peli, ei olis pitänyt...), liekö vielä siellä.
     
  12. triniemi

    triniemi Gearhead

  13. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Joo kiitos tiedoista kaikille ja lisätieto jyväskylän kalustosta on edelleen tervetullutta :smile:

    triniemi:Camaro näyttää varsin hätäiseltä ja tuo "käyttiksissä" ollut Impalahan on linttojen Lintta ja Lauluautojen lauluauto.

    Tässä nyt kun hetken muistelee muistuu mieleen jyväskylässä olevan vielä ainakin:

    *Dodge Dart 2d ht '71
    *Chevy Camaro SS '67 tai '68
    *Dodge Dartit '68-'69
    *Ford Mustang Mach 1
    *Dodge Charger R/T(?)
    *Ford Mustang Fastback '65 (näitä on jokunen..)
    *Plymouth Dusteria (jokunen...)
    *Camaroita eri vuosilta useita...
    *Chevy pick-up SS454
    *Capriceita, pick-uppeja, Delta 88:ja, Caminoita useita...


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2004-04-08 20:56 ]</font>
     
  14. Fastback

    Fastback Gearhead

    Mustangeja on lähemmäs kolmeakymmentä kun lasketaan maakunta ja lähialueet mukaan - eli varsin mukavasti, enkä tässä kaikkia luettele. Mustangeja on laidasta laitaan '64,5 aina '94 GT musseen. Mukana pari eksoottistakin mallia ja yksi Venezuelan ihme '73 Mach 1, se joka oli viininpunainen (oli). Vähän kun haeskelee niin löytyy pari Shelbyäkin, joista eräällä palstalla oli juttua aikaisemminkin.

    Mustangi toimintaa ollaan herätelty henkiin täällä jkl:n alueella ja tulemme osallistumaan vappucruisinkiin x määrällä mustangeja, myös muuta kk-tapaamisia ja ajoreissuja on suunnitteilla.

    Ei ole meikäläisen Fastbackia jkl:ssä näkyillyt.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fastback 2003-03-16 15:51 ]</font>
     
  15. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Fastback:On mukava kuulla että ponit on hyvin edustettuina Jyväskylässä,ja niin varmaan muuallakin...mutta shelby Jyväskylässä? Eräällä tutulla on tallissa 90-luvun alussa Californiasta tuotu `65 fastback tätä ei tosin ole pahemmin liikenteessä näkynyt eli katsastamassa on kuulemma käyty joka vuosi ja vappu cruisingiin joskus osallistuttu...varsin hyvässä kunnossa oli tämä poni..tarjosi minullekkin tätä ja sanoin harkitsevani. Mikään pakko ei tuntunut auton myyntiin olevan ja säilyyhän se hyvänä lämpimässä tallissa jossa auto on aina ollut :smile:

    _________________
    Fashions fade,real style never does.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2003-09-04 17:48 ]</font>
     
  16. Fastback

    Fastback Gearhead

    Ei se shelby jkl:ssä ole, mutta n.100km päässä. Laitahan sen '65 Fb miehen tiedot tulemaan vaikka privaattina, soittelen kaverille ja kyselen kiinnostaako tulla seuraavaan kk-tapaamiseen turiseen autoista.
     
  17. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Laittasin kyllä mielelläni,mutta se fastbackin omistaja on tutun tuttu enkä oikein tiedä äijästä mitään en edes nimeä tai puh.numeroa...mutta täytyy koittaa kysellä..
     
  18. smoda

    smoda 1st gear

    juu kyllähän se galaxie 500 on näkynyt ja höpissyt tässä jyväskylän ympäristössä. varsinkin tuossa tekun parkissa näyttää aika usein olevan.

    kummasti on jemmassa aina nuo jyväskylän jenkit.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: smoda 2003-03-17 08:15 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: smoda 2003-03-17 09:21 ]</font>
     
  19. smoda

    smoda 1st gear

    z28 onkos muuten tuttu kaveri tuo veijo :smile: jos taas yhtään lohduttaa nii on tuo sun auto tullu pari kertaa bongailtua... hieno vehe.
     
  20. z28

    z28 Gearhead

    veijo? ei ainakaan nimeltä tuttu.kiitos kehuista.
     

Kerro tästä muillekin!