Kaasarin korjaajaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja koni, 1.7.2004.

 1. koni

  koni 1st gear

  Auton alkuperäinen Carter toimii muuten mainiosti, mutta kone käy pikkuisen epätasaisesti ja kun pitää tasaisesti kierroksia koholla niin kierrokset hieman vaeltavat ja kuullostaa siltä kuin jostain ampuisi hieman pakoputkeen.
  Kysymys kuuluukin, että mistä löydän sellaisen kaasuttimen korjaajan joka ihan oikeasti korjaa sen eikä vain asenna siihen korjaus-sarjaa. Sen osaan tehdä itsekin.
  En etsi halvinta, vaan parasta.

  Yritin ratkaista ongelmaa sillä, että ostin uuden 600cfm tarvike Carterin, mutta siitä en saanut tyhjäkäyntiseoksia tarpeeksi laihalle. Silmät kirveli auton takana seistessä kun autoa käytti.
   

Kerro tästä muillekin!