Kaikkea sitä autojen eteen tekeekin!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja makke, 1.6.2005.

  1. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Jännä juttu et saunan yläpohjan eristeenä ol 30 luvun helsinginsanomia sen päälläks nyt oli turvetta tai sitten se oli paskaa... ja sen päällä ol sahan purua... niin sanoma lehdet ol ihan luettavissa ja vähän kellastuneita ei muuta..... on ne näköjään osannu tehä noi saunatkin ennen oikein... hometta ei siellä ollu...
     
  2. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

  3. Karhu3

    Karhu3 1st gear

    Kukas kertois joensuun ympäristön(sata-sata 150 kilsaa säde??) löydöistä onko niitä eritoten jenkkiaihiot kiinnostaa mutta kaikki joissa on ollut n.4 pyörää :rotfl:
     
  4. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    nyt on toinen thames laskeutunut meidän pihamaankamaralle 8)
    tuosta kuvasta eteenpäin löytyy ko.kansiossa uudet kuvat:

    http://kuvablogi.com/nayta/1/23501/

    PS.koko käkkänä haettiin Porvoosta Mikkeliin tolla meidän kierolla kärppä-kärrillä..tosin sähköt pimeni tulomatkal vain..ei voinut painaa jarrua ja vilkkua yhtä aikaa ku johdot oli vuosien varrella sulaneet yhteen.. :odroll:

    Ja kiitokset kovasti Ollille tuon projektin saamisesta.. 8)
     
  5. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Tuo Varkauden Kaiser on kai aika kypsä. Joku tarjosi sitä joskus kun etsin projektia. Käyttökelpoista epäili olevan yksi kappale kattoja. Mut lupasi tulla kavereineen kantamaan. Se oli joku täälläkin kirjoittelevä tyyppi, mut en kyllä muista nimimerkkiä. Ja täältä syrjemmästä löysivät ison kasan jotain Popedoita ja yhden keulaan mällätyn Tempestin. Lisätietoja ei ole, eikä tule. Kaverin valtaus.

    Ja samainen kaveri kuullut Kaavi-Juankoski akselilla olevan Hudsonin jossain metässä tai ladossa!
     
  6. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Siis se Pontiak vai Kaiser on kaverin valtaus? :eek: Mulle kelpais ehjä Kaiserin katto - Vanhat ukot kertoo, et siitä saa hyvän rankakasan peiton :p
     
  7. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Ponu! Ja siitä Kaiserista kertoneen kaverin nimeä/nimimerkkiä muista.
     
  8. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Minä kuulin OD-risteilyllä tuosta(?) Kaiserista eräältä Varkauden mieheltä. Onkohan se se sama? Varkaudesta kuulemma inan verran Heinäveden suuntaan.
     
  9. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Todennäköisesti sama. Tuskin niitä siellä hirveen montaa öllöttää!
     
  10. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Yksi Kaiser löytyy Sarkamäestä. Varkaudesta Joensuuhun päin ja sitten käännytään Kangaslammille. Samalla seudulla oli aikoinaan 55 Chevy 4d Sedan mutta on hävinnyt jonnekkin, sekä erään kiviraunion päällä 37-39 Ford Tudor valmiiksi traktorin kauhalla chopattuna. Leppävirran ja Varkauden välillä Takkulassa olisi kuuleman mukaan 50-luvun Hudson metsässä. Paikalliset varmaan tietää paremmin.
     
  11. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

  12. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  13. Otto

    Otto Gearhead

  14. bootsi

    bootsi Gearhead

  15. Otto

    Otto Gearhead

  16. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  17. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Anglia-tarinallekin löytyi jatkoa kun kävin noutamassa kaks lättis-4sta siihen toissapäivänä.. :odroll:
    http://kuvablogi.com/nayta/1/27338/

    ja kun koneet ei ollut kunnol asetettu tonne loosteriin niin meni kaasari takimmaisen sivulasi läpi että hurahti..pääseepä tänään lasin vaihtohommiin,sitä vartenhan ne varaosa-autot on että niitä käytetään :rotfl:
     
  18. Dartsan

    Dartsan Gearhead

  19. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Joo noi kuvat on tasta viereisesta osavaltiosta (ei mun kuvaamia), me ollaan oltu patikoimassa samanlaisissa "laujkean vyohykkeen sademetsissa" ja taytyy kylla sanoa ettei noista autoista varmaan ole paljoa jaljella, ihan mielettoman kosteaa siella!!

    kustum4evo: Nuo neloslattikset on mukavan painavia kikkareita pyorimaan farmarin takakopassa... :lol:
     
  20. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    joo tuli lasi vaihdettua..onneks.. :odroll:
    ensi kerralla ehkä parempi tuuri,jos joka kertä käy samanlailla niin voi ruveta pikkuhiljaa käymään niin et loppuu tästä maasta lasit kesken..
     

Kerro tästä muillekin!