Kaikkea sitä autojen eteen tekeekin!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja makke, 1.6.2005.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  2. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    sainpas muuten tiedon jostain vanhasta fordin raadosta,kyseessä on mitäilmeisimminkin tudor,ja ikäluokka 30-luvun tienoilla,mut en enempää saanut tietoa vielä kalastettua,täytyy jatkaa pommittamista ja haalia raatoa omalle tontille het ku lumet alkaa häviämään.. :odroll:
     
  3. 90.s astronautti

    90.s astronautti 3rd gear

  4. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Noniin! Nyt on taas kevät, ja aika teroittaa lapiot, jos ei ole jo talvenjälkeen kondiksessa! Tänäkeväänä nostetaan rimaa pykälällä, ja lähdetään katsastamaan mitä suomalainen järvivesi piilottaa ohikulkijoilta. Mukana siis vene, pari harrastelijasukeltajaa asianmukaisin pulloin yms varustein, sekä tietenkin vedenalaiseen kuvaukseen soveltuva kamerakalusto. Toiveet on toistaiseksi korkealla, että jotain kuvattavaa - ja kenties nostettavaakin - löytyy.

    Muuten on mielestäni positiivinen yllätys, kuinka paljon metsälöytöjä on tehty jo pelkästään OD-kävijöiden toimesta.

    Raatoterveisin Puli
     
  5. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    voisinkin yhdestä raadosta käydä ottaa kuvat vkloppuna..siin on hetkeks aikaa tunnistamista ku se o niin rusinana.. :rotfl:
     
  6. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    mullaki ois yks tosi raato mikä kaipais merkkiä/mallia,tunnistusta helepottavia yksityiskohtia muutama näkyvissä mutta tuo kuvablogi ei toimi.oottakaamme hetken...
     
  7. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Käväsin tuossa jonkin aikaa sitten tuommoista sämpylä-skodaa tutkailemassa: http://kuvablogi.com/blog/789/6/ Onhan se makoillut niillä samoilla sijoillaan jo jokusen vuoden (itse muistelisin nähneeni sen ensimmäisen kerran 10 vuotta sitten) mutta kyllähän siitä vielä mahdollisesti jotain saisi askarreltuakin :D
     
  8. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

  9. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    30/40-luvun Voortin pyörät. Sellasen oikeen ison. Mulla ois tollaseen kiinnihitsattu etuaksila jarruinen.
     
  10. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Noniin. Nyt on sitten käyty sukeltamassa. Tuli Hukka reissu. Auton upostuskohta oli/on melko tarkkaankin tiedossa, mutta oli kun ois kaurapuurossa sukeltanu. Tuollainen mustavetinen ja mutapohjainen suolampi ei ole niitä helpoimpia kohteita. Kaverit ei enää 3m jälkeen nähneet omaa kättään. Toinen kaveri pääsi 5m syvyyteen, ennenkuin räpylät ottivat vastaan. Syvyydenkin näki vasta takaisin pinnalla, koska mittaria ei erottanut siellä alhaalla. Ollaanpahan kuitenkin yhtä kokemusta rikkaampia. 8)

    Erityiskiitokset OD-nimimerkki Toppielt:lle kohteen ilmoittamisesta!

    Ps. Kohde jota haettiin, oli siis 1939 Ford
     
  11. Tuumer

    Tuumer Gearhead

    No huhuh, vesihän on vielä jäätävän kylmää :eek: mutta mitäpä sitä ei vanhojen ruosteisten autojen eteen tekisi... :D
     
  12. Kalkkuna

    Kalkkuna Gearhead

    Hmm... Saiskohan kaikuluotaimella veneestä auton oikeen kohdan selville!? Ellei oo uponnu kokonaan pohjamutaan.
     
  13. lintta&romu

    lintta&romu Gearhead

    missäpäin jyväskylää makken alussa mainitsema ihanuus oikeen sijaitsee? :eek:
     
  14. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Hmm... Saiskohan kaikuluotaimella veneestä auton oikeen kohdan selville!? Ellei oo uponnu kokonaan pohjamutaan.[/quote]

    Saattaahan se aika syvällä olla mudassa, tuskin on ihan viime vuonna upotettu... Hankala varmaan löytää ja tod. näköisesti vielä vaikeampi saada ylös yhtenä kappaleena.
     
  15. toppielt

    toppielt 1st gear

    Eipä mittään, oli ilo auttaa!
    Ikävä juttu kun hoppaa ei löytyny. Voi kyllä olla että vaikka vesi olisi ollut kirkkaampaakin, niin olisi voinut joutua hakea. Meinaan luultavasti jonkin verran vajonnut mutaan ja yli kolmessakymmenessä vuodessa varmaan jotakin päällekin on kertynyt. Mutta maan pinnalta oli kuulemma löytynyt jotakin mielenkiintoista?
     
  16. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    No joo. Siinä matkalla lammelta pois törmättiin tämmöisen http://www.vannattabros.com/truck14.html hytin jäänteisiin.

    Eipä tuo veden kylmyys haittaa silloin, kun on asianmukaiset sukelluskamppeet. Saa nyt toistaiseksi olla mun puolesta siellä jemmassa. Mutapohja on hapetonta, joten ei se siellä enää pahene. Sitten, kun nuo -39:t alkavat olla oikeasti harvinaisia, niin palataan sit uudestaan aiheeseen. Nostokustannukset olisivat kuitenkin sen verran suuret.
     
  17. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

  18. Rodman

    Rodman Gearhead

    Rodien etsintää

    Tänään käytiin katsomassa vieläkö löytyy -38 Fordin jämiä mutta ei ollut enää mitään jäljellä, itseni olisi runko kiinnostanut. Samalla kuulin että oli aikoinaan ollut mm T-Fordin jäännökset mutta Rahkonen oli ehtinyt ensin. Samoin kuulin että -56 chevy oli haettu parempaan talteen syksyllä.

    Tuli hukkareissu tänään mutta entäpä huomenna...

    T Rodman
     
  19. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Näyttäs kovasti britti-fordin pyöriltä nuo isojakovanteet. Tuo akseli on kans fordin, mut tuo 4 pulttisuus rummuissa viittais englannin keksintöön. :eek:
     
  20. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    kiitoksia Puli :D sieltähän sitä tietoa taas tuli roppakaupalla 8) vai että Fordin akseli tuo on, nyt vain alkoi sitten vielä enemmän kiinnostamaan se, että minkäköhän mallisesta laitteesta, ei vaikuta ihan miltään kovin järeään laitteeseen tehdyltä :lol:

    Sen verran epäselvä tuo kuvatus on, mutta niissä navoissa/rummuissa on kyllä 5 pulttia.

    Jos jollain ilmenee tarvetta, niin luopuminen tai jonkinlainen vaihtelu operatsiooni on hyvinkin mahdollista, erityisesti vastaavanlainen kuorma-auton akseli pyörillä tai ilman kiinnostaa erityisen paljon 8)
     

Kerro tästä muillekin!