kaikki mielipiteet plymouth dusterista!!!!

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Anonymous, 19.1.2005.

 1. RAAKA

  RAAKA 1st gear

 2. RT6870

  RT6870 Gearhead

  oliko tuo BL-113 se musta josta oli takalokarin kaaret leikattu pois
   
 3. sherif

  sherif 1st gear

  sepä hyvinkin.. Onko tuttu peli?
   
 4. CandyBee

  CandyBee Gearhead


  mopster vois laittaa parit kuvat tänne omasta kaunokaisestaan, on nätimpi kun sika pienenä :D  ----joo no olihan niitä kun silmät auki katto...kaunis on ! ---
   
 5. kinde

  kinde Gearhead

  Huomio RT6870 !!

  Mitenkäs sen kävi jonka joskus nuoruudessani sinne kauas toin , matta musta kaunokainen perusmoottorilla? Tuliko kalua vai menikö elinluovutukseen? Ei en halua takaisin , on oma tuolla tallissa nro4.
   
 6. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mulla on dustereista sellanen mielipide, että niiden vaikutus buurisotien kulkuun oli verrattain vähäinen. Liki olematon. Mutta voin toki olla väärässäkin; täähän on vaan mielipide, eikä mikään absoluuttinen totuus.
  Ja on mulla toinenkin mielipide niistä, niissä on uskomattoman syvä katto. Muotoilullisesti temppu on niin onnistunut, etten ainakaan minä ollut sitä noterannut. sitä vois varmaan chopata neljä tuumaa niin, ettei laseja tarvis vielä madaltaa lainkaan.
   
 7. RT6870

  RT6870 Gearhead

  sheriffille:
  joo tuttu peli kävin katsomassa sitä nyt ja edellisen kerran about neljä vuotta sitte, kun oli eri omistajalla mutta aivan samassa kunnossa, jäi muutaman satasen päähän....

  kindelle:
  se mattamusta kevythomeinen ATP-50 lähti pihasta vielä samana suvena oliko se nyt -89, tosin ajamalla ja kunnostettuna, on pöyriny siitälähtien täällä lähikaupungeissa ja on nyt kuulemma eräässä tallissa taas atomeina...

  on itselläkin taitaa neljäs menossa, kaksi niistä vielä tallissa, kutosella ja kasilla
   
 8. mopster

  mopster Gearhead

  No tattista vaan.... kun nyt yllytit niin päivitin tonne kuvaämpäriin vähän tän vuotisiakin kuvia. Kuvat löytyy nyt tosta www painikkeesta ton yv:n vierestä.
   
 9. Vilih

  Vilih 1st gear

  Saisko mahdollisesti Kuvaa tästä sun dusteristas ( hp-103) Kun on meinas sukulaisen ex duster.ois hauska nähjä miltä näyttääpi nykyään. :)
   
 10. juhe

  juhe 1st gear

Kerro tästä muillekin!