Karkkila rompetori 12.8.2006 9-17

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Muki, 27.7.2006.

 1. Muki

  Muki Gearhead

  Karkkilan mobilistit järjestävät mainittuna päivänä ja aikana torilla rompetorin, jossa parisataa myyntipaikkaa. Jahka muistan niin kaivan esiin vähän tarkempia tietoja kekkereistä.
   
 2. Muki

  Muki Gearhead

  "12.8 järjestetään rompetori Karkkilassa,Karkkilan Kauppatorilla klo 09.00-17.00!! Tarjolla on n:200 asfaltoitua myyntipaikkaa, eteläsuomen parhaimpiin lukeutuvalta kesätori-alueelta! Myyntipaikat maksavat ennakkoon 20e/paikka, ja 25e/portilta. Myyntipaikkojen jako alkaa klo 07.00. Lisätietoja saa numerosta 050-5716938/0400-585507 tai lotari@suomi24.fi. Alueella myös harrasteautoja, sekä moottoripyöriä näytteillä. Karkkilan Mobilistiharrastajat toivottavat kaikki myyjät, ja ostajat lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan elokuisesta rompetapahtumasta!!!"

  JA:

  "Muistutus lähestyvästä Karkkilan rompetorista, enää vajaa kuukausi aikaa ilmoittautua ennakkoon ja säästää selvää rahaa!!! Tapahtuma on saanut mukavasti kiinnostusta osakseen, ja paikkojen varailu lähtenyt tapahtuman lähetessä selkeään nousuun! Hienoa huomata, että rompetori-tapahtumalle on tarve tällä alueella!!! Vielä on kuitenkin myyntipaikkoja jäljellä, ja toivottavasti halukkaita myyjiä ilmaantuisi vielä lisää, että tapahtumalle vuokrattu alue saadaan käytettyä kokonaisuudessaan hyväksi.Tietysti paikalle voi saapua myös klo 07.00,ja siten varmistaa mukanaolonsa! Alueelehan ei ole pääsymaksua/ parkkimaksua, ja alueen elintarvikemyyjät on laittaneet hinnat harrastaja ystävällisiksi!! Nyt viimeistään kannattaa laittaa kalentereihin ylös tuo tärkeä päivämäärä 12.8, ja saapua paikalle viihtymään, tekemään hyviä kauppoja tai muuten vaan ihmettelemään uudenmaan makeinta kaupunkia... "

  SA-HK:n sivuilta häpeämättömästi lainattu.
   
 3. Muki

  Muki Gearhead

  Nostetaan näkyviin, se on nyt tänä viikonloppuna !
   

Kerro tästä muillekin!