Kartoitus suomalaisista Kustom-klubeista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 6.6.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Do-Dad's osastolle halutaan tuoda esiin Suomalaisia kustom-klubeja. Siis sellaisia, joissa pääosa kalustosta on matalakattoisia ja epäkäytännöllisiä autoja. Tiedämme Pistonsin, Tomahawk Townin, Fringersin, Highway Village Recyclersin... Mitä muita kerhoja löytyy? Kertokaa nimenne, sijaintipaikkanne ja esitelkää kalustonne!
    -Peksu-
     
  2. HEPCAT

    HEPCAT 3rd gear

    Frozen Bones KK ,jäsenistö Uudeltamaalta,autoja mm. 48´Chevy Kustom,50´ Buick Kustom,48´Ford Kustom-projekti,tulossa 41´Mercury Coupe,parit Amazon Kustomit sekä Pv,ym..Kerho perustettu noin kolme(?) vuotta sitten.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Huh! Mitä kalustoa... ei olis kymmen vuotta sitten... onko klubitallia jollain paikkakunnalla?
    -peksu-
     
  4. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Ei oo omaa tallia, osa autoista Hyvinkäällä.
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Rauman seudulla toimii rod- ja kustomkerho: Back To Roots car club. Vuosimallirajan -59 kalustoon kuuluu useita projekteja kuten Fordit-27 ja -37, Chevroletit-36 ja -38, Lincoln-57, Mercury-50. Tällä hetkellä vanhasta kalustosta ainoat liikenteessä olevat ovat allekirjoittaneen -53 ja Jarin -55. Jäsenten uudempia jenkkiautoja on liikenteessä, mutta ne taitaa jäädä Do-Dadin parkkikselle.

    http://backtoroots.web1000.com/

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2003-08-01 15:36 ]</font>
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tänks Seevuviiskolmonen. Länsirannikollakin siis voidaan ihan hyvin. Miten mahtaa muu maa jaksella?
    -P-
     
  7. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Greasers ry:n kalusto on hiljalleen muuttumassa asiallisempaan kuosiin. Toistaiseksi matalakattoja ei ole kuin ´50 ja ´54 Fordit, mutta mild-osastoa on enemmänkin. Työn alla mm. ´39 Ford ja ensi talvena alkaa allekirjoittaneenkin ´56 Olds saamaan uutta ulkoasua, koska sijoitan rahani mieluummin rakenteluun, kuin pussihousuihin ja nahkasaappaisiin...
    Jonkinnäköistä kalustoesittelyä oli taannoin Primerissa.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jo vain, Primerin juttu osui silmiin ja asiallista toimintaa tosiaan. Historiaakin tuntui olevan kotitarpeiksi. Pussihousut ovat salakavalia... moni itsensä terveeksi tuntenut laikkaaja saattaa yllättäen löytyä silittelemästä kromista keulakoristetta tai ylikorkeita kierrejousia ( varokaa verenvuotoa nenästä kun ilma muuttuu liian ohueksi siellä yläilmoissa, sanovat vapaan kasvatuksen herranlahjat turun suunnassa ). Teillä ei näköjään happilaitteita tarvita...
    -P-
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Stocker Racists Ltd, tuo pienten miesten rod & custom aatteen kannattaja on levinnyt Haapavesi- Turku- akselille. Kaluston tietänet: tsopatut old school Amatson, -50 Ford ja -51 Chevy, more to come... Meillä silitellähän romimerkkiä ja jousia hitsuupilliil ja rälläkäl...

    LGD
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Romii on riskillä rumaa...mää meen tiäll ja muut prunnis. Kiitos tiedosta, tämähän alkaa näyttää mielenkiitoiselta.
    -P-
     
  11. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiitoksia Jokivarren räyhääjät! Minkäslaista kalustoa teillä on nykypäivänä työn alla/kadulla?
    -P-
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Heinolasta löytyy Rockin rollers rocker club jonka kalustona useita 40-50 luvun projekteja.Kajaanissa talliaan pitää Street rod burners car club .
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lasketaanko Toijalassa talliaan pitävä Kool Krazy CorollaKlub mukaan? Tyypit ovat vakavissaan Corollien kustomoinnin ja kemp kulttuuriin vaalimisessa! Mm useita näyttelyitä kiertänyt "Miss CoolCandy" on heidän tekeleitään!
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kustom Korolla?! Miksi? Tästä saisi aika mehevän keskustelun aikaiseksi... mitä mieltä kansa on aiheesta? Jos pannaan rinnakkain vaikka '40 Hoppa ja chopattu korolla valkosivuilla ja fendereillä. Onko eroa, kun molemmat on tosissaan tehtyjä. Toijalalaiset voisivat kenties kysäistä saman kylän äijiltä, esim Tini Niemiseltä kommentteja.
    -P-
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitä muuten kuuluu tuossa alussa mainituille Pistonsille ja Recyclereille? Onko Vuojolahden sedani jo lyönnissä? Nähdäänkö Do-Dadsissa?
     
  17. mean eyes

    mean eyes 1st gear

    Tästä Kajaanin kerhosta haluttais saada lisätietoa. Esim. mitä kalustoa? Ei kyllä Kajaanissa pahemmin rodi tai kustom kalustoa liiku. Mukava ois nähä katukuvassa enemmän.
     
  18. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    Recyclers nähdään parin auton voimin do dadsissä.
     
  19. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Jokos se kolmas kohta liittyy letkaan...?
     
  20. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    Ei nyt ainakaan viellä tänä kesänä,mut ehkä ens?
     

Kerro tästä muillekin!