katsastus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja siirifrimann, 13.1.2018.

 1. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  Ne tiedothan saa trafilta ILMAN VELOITUSTA!, >julkiset ajoneuvotiedot<. tietysti pitää olla nettiliittymä, pankkitunnukset/henkilökortti, tietsikka/luuri jokka maksaa mutta noi trafin leima, vero, omistus tiedot on kyllä trafin puolesta ihan maksuttomia juttuja...
   
  dart -66 ja isalmela tykkäävät tästä.
 2. always bb

  always bb Gearhead

  Milloin muuttunut ja miten maksuttomaksi vuosi sitten maksoi 4 € haku kun Lahessa olin yhtä pakua ostamassa. Jäi se ostamatta kun leimattu mutta raamatun pitunen korjauskehotus lista tuli silloin ilmi. Itse pyrin luottamaan ihmisen sanaan mutta toi vaimo on paljon kyynisempi noissa asioissa kun minä
   
 3. Stang 72

  Stang 72 3rd gear

 4. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  Onhan tuo ollut jo muutaman vuoden, omat ajoneuvot ja alimpana julkiset ajoneuvotiedot, omistus tiedot näkee, rivien välistä luettuna, jos punaisella "ajoneuvolla luovutusilmoitus" niin myyjä ei ole omistaja!!! ja näissä saa varautua myös maksamaan edellisten verot ynm. rasitemaksut.
   
 5. Jori85

  Jori85 2nd gear

  No rahasta toi nyt ei pitäis kiinni olla, rekisteriotteen saa traficomilta ilmaiseksi jos viittii tilata.
  Sitä kyllä ihmettelen kuinka jotain voi edelleen saada ilmaiseksi??? Noh...tilanne varmaan huomataan pian korjata...
   
 6. always bb

  always bb Gearhead

  Rekisteriote maksaa se ei ole ilmainen 15€ a -katsastus.

  Itse olen kaikkea nk pankkitunnuksilla tuotettua palvelua vastaan, koska kaikki tapahtuu anonyymisti ja kellään toisessa päässä ei ole mitään vastuuta eikä palvelu altiuta todistin tänään soittaessani trafille. Keksii sääntöjä mutta mihinkään ei saa vastausta kun kysyy. No se on se raha jota pitää saada keinoja kaihtamatta. Mutta pannaan vahinko kiertämään ihan piruuttaan
   
 7. hodis

  hodis 2nd gear

  Kirjoitellaan tänne kun liippaa ihmeellistä myyjää, katsastusta ja Trafia. Seurasin sivusta yhtä outoa autokauppaa, eli autoista mitään tietämätön tyttö osti tästä nurkilta auton ja tuli kusetetuksi kunnolla. Auto tuli tuohon pihaan katsottavaksi jotta voi ajaa toiselle paikkakunnalle, oli katsastettu edellisenä päivänä. Varmenne tuli huoltajalle pienempien vakuutusmaksujen tiimoilta. Katsoin auton ja käskin tehdä valituksen katsastuskonttorille ko.romusta, oli tehty ilmeisesti kaveri katsastus. Huoltaja otti yhteyttä myyjään ja teki myös katsastusvalituksen. Autoa ei ollut rekisteröity vielä huoltajan nimiin. Auto ajettiin toiselle paikkakunnalle 3-4 päivän kuluttua kaupasta ja huoltaja alkoi rekisteröidä autoa nimiinsä. Myyjä oli ilmeisesti vedellyt herneet nenään ja perunut varmenteen. Selvisi että autolle oli tehty luovarit ulkopaikkakunnan kats.toimistossa pelkällä tyttären nimellä ilman mitään sos. tunnuksia kun niitä ei myyjä tietenkään tienyt/ kysynyt, ja tietysti ilman allekirjoituksia. Sen jälkeen myyjä oli poistanut auton liikennekäytöstä. Autolla ajettiin siis tietämättä että se ei ole liikenteessä. Toisella konttorilla ihmettelivät että miten tämä on mahdollista. Tyttären piti tehdä varmenne että huoltaja saa rekisteröityä auton nimiinsä. Olivat kysyneet Trafilta että miten tälleen voi käydä, olivat ottaneet poliittisen vastuun. Ilmeisesti myyjällä oli joku tuttu konttorilla joka siirteli auton tytön nimiin, sen vuoksi perinteisempi luovari. Auto on nyt huoltajan nimissä ja sepällä arvioitavana tuleeko siitä varaosa-auto vai korjaako.
   
 8. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  Trafilla se ote on kyllä maksuton mutta jos tosiaan on vaikiaa pankkitunnuksia käyttää niin se 15 egee lienee syytä pulittaa valittamatta kun ei ne sihteeritkään siellä talkoilla istu .

  Tuosta hodiksen casesta senverta että mahtaiskohan joku viranomainen kiinostua jos tosiaan noin tapahtunut.
   
 9. FF '65

  FF '65 Gearhead

  Kävin viikko sitten näyttää vania plussakatastuksella ja hylsy tuli puuttuvasta takavaimentimesta.

  Motonetistä halvin pönttö ja tänään tuli leima a-katsastuksesta. Kyselin sitte inssiltä että onko jotkut säännökset muuttunu kun leimattu ilman vaimenninta edelliset kolme kertaa.

  Hän siinä ihmetteli että juu ei ole eikä puuttuva vaimennin ole edes hylkäysperuste vaan korjauskehotuksen paikka. Naapurikonttorilla kuulemma omistajanvaihdoksen myötä on ollut vähän "villi meno".

  Mitä sitten tarkottikaan, mulla olis voinu olla tuon villi-sanan tilalle joku muukin
   
  isalmela tykkää tästä.
 10. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Joo...no ei oo ilmanen jos siitä haluaa 15e jollain konttorilla maksaa.
  Mun mielestä on ollut helpompaa ja halvempaa tilata se ilmaiseksi traficomilta.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!