katusliksitkö?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja 454SS, 22.1.2003.

 1. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Ei mitenkään kolahtanut ainakaan minuun kun en ole kumpaakaan noista mainitsemistasi mutta tuommoisilla jutuilla on tapana olla kaksi puolta ja onhan se reilua tuoda molemmat julki?
  Mutta onneksi jokainen saa ostaa osansa mistä haluaa.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ei paljon kolahda mutta se on ihan totta ettei kuulopuheita kannata noteerata puolin ja toisinkaan. Tuntuu vain että valitettavasti tämä ei valitettavasti useinkaan toteudu.

  Meitä on moneen lähtöön ja osa jää asemallekin.

  Muuta kyllä näitä ylilyöntejä on nähty ihan omin silmämunin.

  Taitaa tää keskustellu tosiaan olla aivan off-topic.
   
 3. Cam70

  Cam70 1st gear

  Taitaa jäädä kaupat tekemättä Trade Partsin kanssa.. Ellei emailiin vastausta saa, koska mielestäni jos ilmoitetaan että hintatiedusteluja voi tehdä myös sähköpostin kautta niin niihin pitäisi myös vastata!
  Eri asia on jos ilmoitetaan vain puh.nro niin asia on selkeä.
  Täytyy vielä odotella muutama päivä.
  Vai onko tosiaan niin että hintatiedusteluja tulee satoja päivässä?
  Itsekin myyntialalla työskentelevänä, en ikinä jättäisi vastaamatta yhteenkään kyselyyn, vaikea sanoa etukäteen kuka on ostava asiakas
   
 4. Cam70

  Cam70 1st gear

  Tämäkin meni hieman ohi aiheen, mutta kyllä yleensä on vastauksen hintatiedusteluihin saanut. Siinä mielessä heikko esitys TP:ltä.
  Kyllä niitä kauppoja pohjustetaan usein myös emailin kautta..
   
 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Odottavalla kannalla ollaan täälläkin. Soitin sinne Tradeen ensin, mutta kun tarvittavaa on paljon niin sanoin että laitan s-postilla tarkemmin listaa mistä olis puute. Reilu viikko on vierähtänyt nyt sitten vastausta odotellessa. Sinänsäkin mielenkiintoista kun puhelimessa kertoi että tällä kuluneella viikolla niillä olis tilaus lähdössä sinne rapakon toiselle puolelle, jos siihen jotain haluais, mut ei se oikein oo tälleen edennyt. :???:
   
 6. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Syinä voi olla:
  1. uusi atk-systeemi :smile:
  2. uuno käyttäjä :smile: :smile:
  Potkikaa JJ:tä perseelle!
   
 7. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  No heräshän se ja vastaustakin pukkas eilen :smile:
   
 8. Uho

  Uho 1st gear

  Poikkeus kävi kerran tossa laakerihommassa, liikkeenä American Import Jyskälässä: tarvin yhen ainoan parin runkolaakereita, ja nolona esitin asian puhelimessa, vähän niinku koitin kepillä jäätä. Ja onnistu se, myyjä laitto kaks liuskaa kirjekuoreen, osotti mulle kotiin ja lasku mukaan. Olin ollu siellä pari vuotta kanta-asiakkaana, ja ymmärrettävästi olen vieläkin.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Uho 2003-02-28 13:03 ]</font>

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Uho 2003-02-28 13:04 ]</font>
   

Kerro tästä muillekin!