Kehuja korjaamolle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja HT, 8.11.2004.

 1. HT

  HT Gearhead

  Käytin mustangiani Puijon Autohuollossa ja pitää sanoa, etten voi olla kuin erittäin tyytyväinen. Asiantuntemusta ja palvelualttiutta löytyi roppakaupalla. Mustang-tietämykseen auttoi tietysti rassaajan omasta tallista löytyvä 65-avo ja paikallisen "Mustang-kuninkaan" Mustangien ja myös Shelbyjen laittelu vuosien ajan. Auto oli pitkään korjaamolla, kun välillä jouduin tilailemaan uutta palikkaa pitkin suomea, muttei sieltä päin kertaakaan kyselty etteikö ne osat ala jo tulla. Tekivät välillä muita kärryjä ja osien saavuttua mussen laitto jatkui taas.

  Hienoa, että kotikylältä löytyy tällainen "jenkkikorjaamo"! Suosittelen lämpimästi.

  Vielä lisäkehuna: kaverini käytti samalla pajalla jenkkinsä syttyjen ja seosten säädössä ja kertoi poistuneensa korjaamolta "eri" autolla kuin minkä sinne vei.
   
 2. Jorkki

  Jorkki 1st gear

  Sijaitseeko tämä kys. korjaamo savon dieselin vieressä? Siinä korjaamossa tuntuu ainakin olevan palvelu ja tieto hyvin hanskassa.
   
 3. HT

  HT Gearhead

  Savon dieselin talossa kyllä ja siinä autokaupan puoleisella seinällä.
   

Kerro tästä muillekin!