keinuvipu/työntötangon ohjainlevy ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja MH, 10.3.2011.

  1. MH

    MH 3rd gear

    Letukan pikkulohkon 2-pytyn keinuvipuja en saa linjaan. Kaikki muut menivät pienellä ohjainlevyjen siirtelyllä kohdilleen mutta tässä yhdessä parissa toisen keinun pää jää noin 1,5 mm. sivuun venttiiliin nähden.
    Mittailin venttiilin päiden, keinun studien ja nostimien välisiä eroja ja niitä tuntuu olevan n 0,2mm-0,35mm jokaisessa, joista eroista ainakin osittain ongelma johtuu?
    Lopetanko ihmettelyn ja kavennan ohjainlevyä n. millin jolla ongelma häviää vai onko muita ehdotuksia? Itselle tuli mieleen vielä kansien vaihto päikseen kun nuo nostajat ovat hieman eri etäisyyksillä tuossa 7-pytyssä.
     
  2. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    eiköhän tuo liity vaan lohkon vanhaan "tuuma-standardiin , eli on vaan muokattava kannen nostintangon reikää / ohjainlevyä , ellei sitten uusi ?? keinu ola jotenkin viallisesti kiero , ai niin ja vielä se , että kai olet vaihtanut lyötävän mallin studit kierteellä oleviin , jos vaik tuli rajumpaa nokkaa , ettei nouse studit ylös kannesta kierrätellessä konetta , jos siis kyse orkkis valurautasista , ja siis mahdollisesti lyötävä studi hiukan vinossa kannessa
     
  3. MH

    MH 3rd gear

    Kannet on Edelbrockin rpm:ät ja keinut on Compin rullat. Molemmat uusia osia ja keinuja jo ristiin vaihtelin ilman vaikutusta.
     
  4. MH

    MH 3rd gear

    Vastatataan nyt omaan kysymykseen kun homma on hoidossa. Vaihdoin kannet päittäin ja kas kummaa, nyt sopi osat ilman sahailuja paikoilleen. Jonkun verran on toleranssia osissa.
     

Kerro tästä muillekin!