kellää tietoa?????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Joh.3:16, 12.3.2006.

  1. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Joskus 80-luvulla v8:ssa juttua -65 Pontiac GTO:sta joka oli kolaroitu keulasta ja perästä.Korjattu peräpää laikkaamalla lyhyeksi,keulasta myöskin mallia lyhennetty mm.etuloksut puuttui kokonaan,elikkä sekin omaa tuotosta....Kyssäri kuuluu mikä lie tilanne nykyään??Onko peli menetetty,vai ymmärsikö joku taltioida mutaation??? :cry: :wc:
     
  2. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Onko siitä ollut kasissakin juttua?Ainakin moottorilehdessä oli joskus 70-80-luvun taitteessa?Jos ei näitä enempää ole ollut kuin tämä yksi niin se oli le mans.Mobilistissakin oli pikkukuva jokunen vuosi sitten.
    Auto ei muuten ollut lyhennetty kolarin seurauksena vaan omistajan tarkoitus oli ilmeisesti keventää autoa.
    Auto on tallessa projektina ja alkuperäinen takaosa ja keula paikoillaan.
    Kone alunperin 326 mutta jossain vaiheessa(jo70-luvulla?) vaihdettu kolaroidusta gto:sta 389.
    Sikäli peli on menetetty että noi lasikuituosat ei ilmeisesti ole säästyneet :rotfl:
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Eikös tuosta ollut maininta viime vuodenkin jossain mobilistissa? Oisko ollut joku loppuvuoden numero?
     
  4. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Kyllähän Moblassa pieni kuva näytti olevan,mutta lisätetoa kaivataan... 8)
    Kuulostaa hurjalta,että kevennystä lähdetty hakemaan lyhennyksen kera,kuvasta päätellen laihdutuskuuri onnistunut yli odotusten. :rotfl:
     
  5. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Mobilistissa 4/02 on kuva autosta sivulla 21.Jossain uudemmassakin lehdessä on siis ollut kuva?Missähän numerossa :oops:
    Minkälaista lisätietoa olisit kaivannut?
     
  6. mie

    mie Gearhead

    Tuossa muutama päivä sitten tuli luettua ~76 Moottori lehteä, jossa oli kuva lasikuidulla muotoillusta Pontiacista ja omistajan kirjoittama "vastine" lukijat tmv. palstalle. Alunperin kai, olikohan itse KLB ihmetellyt auton kohtaloa ja omistaja oli kirjoittanut vastineen. Sen kirjoituksen mukaan syynä oli yksinkertaisesti auton keventäminen ja saaminen kompaktimman kokoiseksi. Lisäksi mainitsi energiakriisin aiheuttaman pahennuksen ja kuittailut työkavereilta, että työpaikan pienipalkkaisin mies ja ajaa isoimmalla autolla. Jotain tuonsuuntaista.
     
  7. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Toi moottori lehden artikkeli kyseisestä laitteesta olisi mielenkiintoinen????mutta yleensä kaikki ko. autoon liittyvä tieto kiinnostaa.Esim.Onko edelleen samalla omistajalla???Valokuvat,ja mitä ihmeellisimmät tarinat auton muutosta koskien.ym.ym.....meneeköhän jo liian vaikeaksi... :oops:
     
  8. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Laitoin sulle Joh.3:16 yv:tä asiaan liittyen...
     
  9. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Yv:hen vastattu.... 8)
     

Kerro tästä muillekin!