Kellään tiedossa 77-78 Trans Am: ia..?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja budweiser, 9.5.2022.

  1. budweiser

    budweiser Gearhead

    Uutta projektia varten olis hakusessa 1977-1978 Trans Am, sattuisko kukaan tietämään Nettiauton ulkopuolelta jotain kenties jo hieman unohtunutta yksilöä joka voisi vaihtaa kotia...?
    Toiveena on löytää mahdollisimman hyväkorinen, mielellään valmiiksi musta, t-top auto, rullaavakin käy, tekniikalla ei mitään väliä, mieluummin vaikka ei olis ollenkaan konetta, lootaa eikä perää...

    Mutta ehjäkin käy, sellaisesta pulitetaan max. kolkööt tonnia.

    Tämmöisen jos jossain tiedät nököttävän niin laita vinkkiä tulemaan, kauppaan johtanut vinkki palkitaan sillä perinteisellä kosanderilla.
     
    Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
  2. Wisconsin

    Wisconsin Gearhead

    Terve!
    Mun pojalla olis Suomessa myynnissa californiasta 2020 tullut 1977 Pontiac Firebird on pontiacin Z code 400cid koneella automaatilla auringon haalistama maali auto on sininen, on ajokunnossa tarvii laittamista, mutta jos Trans Am hakusessa niin tama ei ole T/A. auto on Keski-suomessa Kannonkoskella pyynti 12 000e voin laittaa kuvia siita Whatsapp 1-415 205 5985 poikonen8@hotmail.com
     
    Kustom STW tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!