Kemppi Migger kenkkuilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja nuc-64, 21.8.2017.

 1. nuc-64

  nuc-64 3rd gear

  Ison koneen rinnalle ja siirtelymahdollisuuden takia ja peltitöihin sain hankittua tuollaisen Miggerin. Kone on seissyt vuosia ja toimivuudesta ei ole varmuuttaa. Heti konetta katsellessa ihmettelin koneen päässä syöttörullien jälkeen alkavan spiraalin ja letkun ulkokuoren väliin joutuneita langan pätkiä. Konetta kokeillessa totuus paljastui, eli jokin kanittaa, välillä langan saa kahvalle asti, välillä jää ehkä johonkin kahvan vaiheille näkymättömiin jumiin ja sitten langansyöttö sylttää lankaa mytylle syöttörullan ja spiraalin väliin. Mikähän tuossa on vialla vaihdanko spiraalin, vai voisiko kahvassa olla jokin vian aiheuttaja?
   
 2. stana

  stana 3rd gear

  Mulla samanlainen peli ja pitkään sekin oli ollut käyttämättä. Suoli piti putsata ja laittaa uudelleen paikoilleen, oli vissiin säilytyksessä ottanut itseensä. Kunnon sykkyrä tuli aina rullien ja johtimen väliin. Uudelleen laiton jälkeen ei kertaakaan..
   
 3. puavo the baboon

  puavo the baboon Gearhead

  Vaihdat suosiolla sen langan syöttöputken vai mikä se nyt on viralliselta nimeltään, itellä kempin 2100 kone ja se vittuili ihan tuelta eikä jaxanut työntää lankaa vaikka paineilmalmalla putsailin sitä putkea mut tuon osan vaihdoin ja makso n.15€? Ni jopa fudaa..
   

Kerro tästä muillekin!