Keravan ja Hyrylän jenkkiautot 70-80 luvuilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jones70, 5.4.2021.

 1. KohtalainenPaja

  KohtalainenPaja 2nd gear

  Parhaiten tuolta kyllä toi Tsaika mieleen on jäänyt:) ja H-D Electra Glide:)
   
 2. kerkko

  kerkko 2nd gear

  Tähänhän sopisi vanha, kulunut, mutta edelleen toimiva kasku. "Mainitkaa tunnetuin venäläinen keksijä? Uspatoff tietysti!" (Us Patent Office.) Heh. No, kyytiä on saanut monet muutkin, mm. saksalaiset Zeissin, Opelin, Glashutten, ym. tehtaat koneineen, seinineen sekä työläisineen. Historiankirjoissa asiasta enempi.
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Nimen tarkennus. Tarinan mukaan nerokkain neuvostoinsinööri oli nimeltään Reguspatoff. Kun asiaa alettiin tutkimaan, paljastui että hänen nimensä tuli lyhenteistä Reg. US Pat. Off. (Rekisteröity USA:n patenttitoimistossa.)
   
  kerkko tykkää tästä.
 4. perkele

  perkele Gearhead

  teinipoikaka tuli usein keravalta pyöräiltyä tuonne autoparikan liikkeeseen,mieleeni on jäänyt rivissä oleva plymouth scamp sellainen hailankan vaalean ruskea,missähän sekin nykyään menee
   
  litres tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!