Kesäheikki rompetori 8.6

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Rusty, 27.5.2014.

  1. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Aletaanpa mainostaa tätäkin, eli Turun Mobiilimäellä Sunnuntaina 8.6. Siellä olen minäkin.
     
  2. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Jep->
    http://www.tsmry.fi/fi/uutiset/56
    Ja jos sää hellii,early bird gets the worm,puolilta päivin ei alueelle
    mahdu kunnolla autollaan,viime vuonnakin moni veti uukkarit jo lähtöpäässä.
    Ei vähennä tapahtuman arvoa mutta paikoituksesta on muodostunut ISO ongelma.Tarvinneeko toivoa huonoa säätä..vai parempaa mestaa tapahtumalle jatkossa,melkeest jälkimmäistä!
    t. AZ
     
  3. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kunnei vaan tämmöstä olis kun nyt, muuten joutuu sovittamaan siihen 4*4 ruutuun peräkärryn lisäksi saapin ja lämmitellä siellä.. :wc:
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Sunnuntaina.
     
  5. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Kuvei? Oltiin kyllä paikalla mut kamera unohtui...
     
  6. smuige

    smuige Gearhead

    Nähty ja koettu, yllättävän paljon porukkaa liikkeellä ja paljon mielnkiintoista kalustoa. Parkkipaikat lopussa jo ennen kymmentä kun tultiin, saisivat rankemmalla kädellä käännyttää käyttöautoja sivummalle ja varata enemmän tilaa harrasteautoille. Hyvin toimi liikenteenohjaus muuten, pääsi jonon ohi harrasteparkkin jne.
    Ostettavaakin löytyi kippojen seasta.
     
  7. peltsi

    peltsi Gearhead

    Juu tavaraa tuli mukaan. Parkkipaikat tehokäytössä mutta järkkärit pyöritti hienosti rulettia. Kelitki kohdillaan.
     
  8. ViLU

    ViLU Gearhead

    En voi kyllä kehua sitä fossiilia joka käännytti mut Impalan kanssa pois. :soosoo: Sanos että ei noin iso auto mahdu tänne ja samalla meni viis tojotaa sinne häppeninkiin!! :poff: Olis pitäny jättää sinne perkeleen tehdasalueelle. Kävin kyllä siellä pyörähtämässä, mutta alko vituttaa niin paljon, että kävin pyörähtää jokirannassa ja tulin vartin päästä takas. Toisella kertaa tulin sit vauhdilla ettei käännytys onnistunut ja pääsin sisään varttia yli kymmenen. Fossiili kattos vaan, että sama auto tuli takas.

    Muuten kyllä oli hyvää roinaa ja autoja. Mukaan tarttu "ehjä" yhdenkäden moottorisaha, jonka just korjasin. Saha oli kyllä niin ilmanen, että arvasin ettei se toimi. Sitten tuli matkaan vielä Crown merkkinen gettoblasteri, jonka myyjä rehellisesti sanoi, että se on rikki. Nooh, kohta gettoblasteri lihoiksi ja toivottavasti piakkoin rokitetaan kajareista pölyt pois :D

    Edit: Niin ja paras kommentti oli yhden pariskunnan muijan suusta: "Miksi täällä pitää olla niin paljon harrasteautoja ettei tavallisella autolla pääse parkkiin!" :poff: :poff:
     
  9. litres

    litres Gearhead


    Muija veti päivän parhaan :D :D :D :D
     
  10. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Oppipa seuraavaa kertaa varten että auton osat ei ihmisiä kiinnosta. Sen sijaan emännän kutomat lakupekka-pannulaput menivät kuin kuumille kiville.
     
  11. rakkari

    rakkari 3rd gear

    toi jenkin käännyttäminen alueelta on minullekkin tuttua tuolla mobiilimäessä kerran väitti ettei mahdu enään ja samalla päästi jotain tavallisia euro/japsi harrasteita alueelle.. ja ei ole kysymys että jollain laulupaskalla sinne yritin vaan hienokuntoisella siipi moparilla.. no sanominen siitäkin tuli kun haukuin sen portin vartian lapuan liikkeen kommunistiksi... :-D ja toinen samanmoinen mulkero on joka vuosi auran rompetorin liikenteen ohjaajana mutta sitä on jo huvittavaa rääkätä suorastaan odottaa mitä sillä vanhalla homolla on vinkumista..:-D :-D
     

Kerro tästä muillekin!