!!! Kesän 2004 uutuudet !!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Karva, 19.2.2004.

  1. Karva

    Karva Gearhead

    Eipäs ole allekirjoittaneella valmista ... vieläkään, mutta kuis muiden värkit, mitä uutuuksia on tulossa ratalle ???

    :-o :-o :-o
     
  2. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Aloitetaan tälläsellä epävarmalla :smile: Jos homma menee kuin miltä tällä hetkellä näyttää niin ei ihan tohon kesään, mutta syyspuolen uutuutena ´37 Ford club coupe
     
  3. JouniK

    JouniK Gearhead

    Samoilla linjoilla ollaan Faastin kanssa... En lupaa mitään kun viime kesäkin meni pitkäks. Mutta yritetään. Vaikka ei toi itestä enää uutuudelta tunnu kun on vuosia rassannut :wink:
     
  4. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    Valmista ei tule, mutta yritetään ajoon kuitenkin. Pitkästä aikaa.
     
  5. makke

    makke 1st gear

  6. Anonymous

    Anonymous Guest

  7. Dodge74

    Dodge74 1st gear

  8. chrysler51

    chrysler51 3rd gear

    50´Buicki,kekkonen ja 60 impala ainaki toimittaa porukkaa liikekannalle.60 Olds, 59 camino, 63 imperial,65 malibu,59 buick ovat kesken, pari tullu maalarilta, yks menossa maalarille, yhessä ei oo lootaa ja yks o muuten joka paikasta levällään vaan kuiten varmasti näkyvät paanalla. Ikuisuus rojekteja!!, no ajetaan niillä ainaki pubin tiskin ääressä. Tämmöstä meijän tallilla.
     
  9. Eipä oo uutta tälle tulevalle kesälle muuta kuin 36 Nashin uudet peltisarjat rosterista + putkisto ja koneeseen pientä lisäkutinaa.... Nii ja jos kaikki menee hyvin ni vaihteiden määrä tuplaantuu :-o Crhysleri saa palvella entisessä kuosissaan ,kunhan sais normaali huollot ees tehtyä. Tuli autoprojekteilta huilatessa kasailtua Njepr/k750 itäpyörä ja käytiin koeajolla Imatralla järjestetyissä jäärata-ajoissa....
    Niiku ois lehmällä ratsastanu , 300kg uppiniskaista itärautaa kun viilettää parhaimmillaan 80km/h pääsuoraa ja 190 asteinen liukas jäämutka lähestyy ni siinä kyllä pulssi nousee :smile: Hengissä selvittiin vaikka sijoitus oli 2-tahtiseurassa maltillisesti viimeinen. Ehkä Njeprikin rekisteröityy kesällä ?
     
  10. coupe devil

    coupe devil Gearhead

    taitaa mennä samaa rataa kuin viime kesä, ei valmistu ei ajella
     
  11. Pate

    Pate Gearhead

    makke kirjoitti 2004-02-23 22:05:
    Tää varmaan on ens kesäks ajossa; ainakin peltitöiden osalta.
    http://community.webshots.com/album/94145313XruLys

    Makke vastaa peltitöistä, paljon on tehty ja paljon on vielä tekemättä. Suunnitteilla on mm; astinlaudat, keulan jatkaminen/kallistaminen, -39 chevyn luotimaiset lamput, akseleiden vaihto jne. Tekniikka on vielä hakusessa, mutta jos kaikki menee nappiin, niin heinäkuussa pääsisi kurvailemaan Do Dad´siin, onko vuosi 2004 vai 2005 se jää vielä nähtäväksi !

    -Pate
     
  12. TATU

    TATU Gearhead

    Mikäli Aken sedät on suotuisia niin -37 hudson tulee liikenteeseen kevällä,tosin ilman sisustaa ja pinta silottelua.
     
  13. Karva

    Karva Gearhead

    Onko sekin jo niin pitkällä, siitä tulee kyllä sellainen värkki jotta se räjäyttää koko potin, kaikki muut näyttää lähinnä leluilta ...

    Mikä tekniikka siiä Hussonissa on kiinni, et tarvis tota chevyä ???

    :-o :-o :-o
     
  14. Onkos hudsonista kuvia ?
    Jos se on se normaalia leviämpi malli ni se kyllä on näkemisen arvoinen.....
    Pintoja kerkiää kyllä silotella myöhemminkin , laitteita tienpäälle ja siellä ne mahd. lastentauditkin selviää ja pystyy niitä sitten seuraavana talvena parantelemaan. Pajalle mars :smile:
     
  15. Nii ja kyllähän puuhakilvilläkin muutamat reissut heittää jos ei akessa olla höylillä päällä....
     
  16. TATU

    TATU Gearhead

    Leveyttä on riittävästi(215cm etulokorin reunasta reunaan).Jos jollain on ylimääräisiä 15" eksoottisia kapseleita saapi tarjota,muuten ei pahoja puutteita.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Voikkaalla valmistuu kovaa vauhtia -34 Ford 509 BB 600 hp Chevy tekniikalla

    Samainen kaveri hommasi -39 ford avo aihion Suomi papereilla
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Sen verran hyvältä näyttää että nyt uskaltanee jo pikkuhiljaa luottaa siihen että meidän ihan oman maun, mieltymysten ja rahavarojen mukaan rakennettu '67 pikuppikin on takaisin liikenteessä ens kesänä. Auto on ollut viimeks kilvellisenä ajossa vuonna -92 ja siitä alkaen projektina monenkin tallin perukoilla ja kokenut vuosien saatossa monen monta muutosta ja muutosten muutosta. "Lopullinen" katukelpoinen versio alkais olla siis ihan viittä vaille valmis ja isolohkotekniikalla ja sekalaisilla kustom ja prostreetjutuilla höystettynä se kiertänee taas maailmaa keväästä alkaen, kunhan nyt vaan Luoja ja katsastussedät suo :smile:
     
  19. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Oletko tavannut koskaan moonin saturn-kapseleita? ruuveilla kiinni ja muoto hiukan kuin sombrerossa. löytyy 15" käytetyt halvalla ja 17" uudet sopivasti.
    -zzz-
     
  20. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    En ole tuo TATU, mutta kuitenkin. Tavataanko se näin: Sa-tur-n?? Ei tainnu mennä oikein, mutta ne 15" kapselit voisi kiinnostaa.
     

Kerro tästä muillekin!