kevytkuorma autot verolle??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja peedro2, 12.2.2012.

  1. ari2004

    ari2004 Gearhead

    http://www.trafi.fi/
     
  2. BaTTman

    BaTTman 1st gear

    Kait ne tollaseen 2500 vaniin meinaa reilun tonnin heittää. Eipä tuo taaskaan minun pussista ole pois, vaan suomen yrittäjien. Kipukynnystä ei ikävä kyllä minulla ole, kun autolla täytyy joka tapauksessa ajaa. Muuttoa ulkomaille olemme kyllä nykyään kovasti harkinneet. Ruohohan on aina vihreämpää aidan toisella puolen...
     
  3. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  4. Ostat vaan foortin. Ei kannata uskoa näihin 1000€ vinjettimaksu höpinöille sun muille lisä veroille. Ainut mikä tulee varmasti muuttumaan on toi itse dieselin hinta joka tulee olemaan 5 vuoden sisällä ainakin 2€ litra. Kaikista suurin kulu näissä vuotta kohti on juurikin toi polttoaineen kalleus. Noin 15000 tulee itse vuoden aikana ajeltua ja noin 15 litran keskikulutuksella niin reilu 3500€ menee pelkästään tankilla käyntiin. Ja kun litra hinta kohoaa 2€ litra niin vuodessa tankilla käynti maksaa noin 4500€ :D
     
  5. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Ei paska maa, mutta valtio on paska. Kansa ei enää omista valtiota.
     
  6. Substitute

    Substitute Gearhead

    Olisko parempi maa jos annettaisiin niiden ajaa myös yksityisajoa verottomasti jotka haluavat? Mistä se poisjäävä veron osuus otettaisin tai mistä säästettäsiin vastaava summa? Liikenneminsisteri Kyllönen ja valtiovarainministeri Urpilainen varmaan mieleään ottavat vastaan neuvoja tämän suhteen.
     
  7. MudMax

    MudMax Gearhead

    Mistä olet saanut päähäsi, että verotuotot kasvavat jos kevytkuorkeille tulee esim. 1200 euron vinjetti?
    Siirtymä mersu+muuli yhdistelmään ja yli 40 sentin vähennys kilometriltä verotuksessa ei ainakaan lisää verotuloja.

    Et ole vieläkään pystynyt edes todistamaan esimerkissäsi paljonko minna säästäisi veroissa vaihtamalla nissaninsa kevytkuorkkiin?
    Tai kumpi maksaa enemmän veroa ajoistaan erkki vai minna?

    Ja jos jostain täytyy lisäverottaa niin tuloverotuksesta mieluiten, sitten saisi itse päättää mihin käyttää kertaalleen verotetut rahat.
    Sen sijaan tonnin vinjetti tuloista riippumatta on suorastaan ryöstöä :mad:
     
  8. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  9. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead


    Esim.kaiken korkeakulttuurin tukemisen voisi lopettaa kokonaan,kyllä niitä säästökohteita on ihan oikeasti ja paljon.
    Yks on byrokratian rattaat.Onko sulla esimerkiksi havaintoa siitä, paljonko vaikkapa Helsingin Kaupungille maksaa keskimäärin yhden laskun maksaminen? Se maksaa keskimäärin n.50euroa per lasku,pikkaisen instanssista riippuen,mutta summalla ei ole väliä.
    Siitä voit sitten ynnäillä mitä samainen touhu maksaa valtiolla.Siellä sitä karsittavaa on.Mutta kivahan se on itteensä työllistää.Sen saman paprun kun kierrättää 5-6 lärvin kautta,niin onhan sillä työllistävä vaikutus.Ja kierrätys on päivän sana, mutta vitun kallista se on yhteiskunnalle.

    Kyse on siitä että miten ne rahat priorisoidaan.

    Miksi sitä työssä käyvää ja tän maan pyörimässä pitävää osaa pitää kurittaa kaikilla maksuilla tainnoksiin asti? Siltä jengiltä kun joku päivä naksahtaa selkäranka,niin kreikan mellakat on hiekkakakkujen taputtelua siihen verrattuna.
    Sun kaltaisille hahmoille voisi valtio avata ihan oman lahjoitustilin minne kaikki innokkaat ja tälläisten typeryyksien puolustajat saisivat laitella parhaaksi katsomiaan summian niin usein kun huvittaa. Saisi mukavasti ostettua itselleen puhtaan omantunnon ja näppärän sädekehän pään päälle, jota voi sitten ylpeenä esitellä kansakunnan mätämunille.
    P.S
    Jos lahjoitat yli 3 tonnia kerralla,muista maksaa lahjaverot.
    Over and out.
     
  10. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Joo, varmaan ottaisivat neuvoja vastaan. :rotfl: Tässä on itse kullakin herännyt epäily, etteivät apteekkarin apulainen ja peruskoulun opettaja oikein tiedä, mitä ovat tekemässä.
     
  11. Beauville

    Beauville 1st gear

    Tässä olisi yksi neuvo. Ovat vallan unohtaneet helpon rahastuksen.

    Jalankulkijan vero

    http://www.youtube.com/watch?v=eMF1OXaD ... re=related
     
  12. pantera

    pantera Double Gearhead

    Väliaikainen koiravero 1000e / piski
    600000 koiraa = 6mrd verotuloja= budjetti tasapainossa
    ei tää oo niin vaikeeta... :lol:
     
  13. Substitute

    Substitute Gearhead

    Apteekkarin apulainen ja peruskoulun opettaja ovat kansan valitsemia poliittisia päättäjiä jotka tekevät päätöksiä virkamiesten asiantuntemuksen ja valmistelun sekä eduskunnan kannatuksen pohjalta. Ajatuksia he voivat heitellä ilmaan ihan omienkin fiiliksien pohjalta, vähän niinkuin kukkenbögel-ristonpoikakin ahkerasti tekee :wink:
     
  14. SamiL

    SamiL Gearhead

    Miksiköhän täällä jotkut (kateelliset?) nimimerkit puhuvat toistuvasti verottomasta ajosta kevytkuorma-autoilla? En minä ainakaan ole vielä keksinyt, miten pääsisin verotta omilla vehkeilläni.
     
  15. daimleri

    daimleri Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    ääni tälle ! ! ! ! ! ja varsinkin tuolle väliaikaiselle ..... :rotfl: :rotfl:

    ja samalla 2. ääni Beauvillen ajatukselle jalankulkijoiden verosta. jalankulkijat ja pyöräilijät, siinähän olis ihan oikeasti ideaa, ketäs varten niitä kevyenliikenteen väyliä rakennellaan ? miksei ne osallistu näihin talkoisiin ???

    eikun joo, puunhalaajat ja kukkahattutyypithän haluaa näitä "vihreitä" arvoja
     
  16. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    Pinnavannevero 10 eur / pinna / aikayksikkö?
     
  17. MudMax

    MudMax Gearhead

    Katsos kun hyökkäys on paras puolustus, koska ei saa itse hukattua saamiaan verovapaita kilometrikorvauksia kokonaan autoiluun, vaikka mukaan lukisi myös yksityisajot :odroll:

    Mie laskeskelin, että mahdollinen vinjetti on viimeinen niitti siihen, että kannattaa ajaa yksityisomisteisella esim. hlö-maasturilla ja tehdä työajoista vähennys kilometrien mukaan.
    Samalla kannattaakin siirtyä rajantakaiseen polttoaineeseen, kun ei edes alvejakaan saa vähentää........
     
  18. hauta

    hauta 1st gear

    Mikä tyyppi tää substitute oikein on.Vinkuu täällä verovapaasta ajelusta.Ite veteää 9 viestiä/päivä ja varmasti työnantajansa ajalla.Vaikka tälläinen tyyppi maksaisi millaiset auto-ja käyttöverot on hän suurin loinen.Ei voi paljon tuottavuudesta puhua kun netissä roikutaan kaiken päivää isännän piikkiin.Toista on se kaivinkone Erkki joka ajaa "verovapaalla"autollaan kaivaakseen itselleen tilin josta taasen verotetaan.Vinkujatyyppi on tietysti hakenut itsellen saksasta laatufarmarin.Tottakai luotettavalta turkkilaiselta.Mittarissa vain 80000km.Ei saksassa autoilla juurikaan ajeta,kommari.
     
  19. Substitute

    Substitute Gearhead

    Jos vaikka sulla hauta on niitä perusteita joilla se kevytkuorma-autolla ajettava yksityisajo pitäisi olla kevyemmin verotettua kuin henkilöautolla ajaminen, niin tuo ne esiin.
    Tuohon yrityskäyttöön tuli muutama vastaus, mutta ei nekään oikein vakuuttanut minua, nekin voi hoitaa muilla yritystukimuodoilla jos on perusteita yritystoiminnan tukemiselle.
     
  20. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    Tekisitkö Substantiivi jonkun laskelman näistä "halpuuseroista", vaikka per 35 tkm, niin jotenkin ymmärtäisi minkälaisesta kateuden suuruusluokasta nyt on kohdallasi oikein kyse :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!