Kilpailija foorumi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Sapru, 11.2.2008.

 1. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Mun mielestä siinä ei ole mitään hämärää, jos kilpatiimeille avataan oma "intranet" tänne. OD:lla on kuitenkin olemassa jo avoin FHRA Drag Racing -osionsa, jossa voi kirjoitella yleisesti ja "virallisemmin" aiheesta.

  Intran tarkoituksena tuskin on mikään salaliitto tai salaisten kassakaappisopimusten laadinta, eikä ymmärtääkseni ole tarkoitus että FHRA käyttäisi tätä suljettua foorumia tiedottamiseen vaan käsittääkseni se on paikka jossa tiimit voivat keskustella keskenään omia juttuja, joita ei ole tarvetta kirjoittaa kaiken kansan nähden. Jos mä juttelen kollegoiden kanssa vaikkapa Esson baarissa niin en mä halua että joku televisioisi sen keskustelun ulkopuolisille. Täällä OD:lla käy kuitenkin viikossa yli 24.000 eri kävijää ja jos haluaa keskustella vaikkapa makkaranpaistosta varikolla tai muistella missä kunnossa sitä bileiden jälkeen konttasi kotiin, niin se on vaan ihan hyvä että on tarjolla privaatimpikin paikka näille turinoille.

  Jos se yhtään lohduttaa, niin OD:n ylläpidolla ja päävalvojillakin on täällä oma salainen sisäpiirin fooruminsa, hui kauheaa ;)
   
 2. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Jos olisin tiennyt että tää menee tällaiseksi ni olisin normi jäsenmaksun sijasta maksanut kilpailija jäsenmaksun.
  Nyt tosiaan tuntuu että ei ole asioissa oikein ajantasalla :odroll:
   
 3. atobee

  atobee Gearhead

  "Jos olisin tiennyt että tää menee tällaiseksi ni olisin normi jäsenmaksun sijasta maksanut kilpailija jäsenmaksun.
  Nyt tosiaan tuntuu että ei ole asioissa oikein ajantasalla"

  No hyvin hiljaista sillä foorumilla on, etsii varmaan muotoaan ja uskon että tämä FHRA Drag Racing tulee olemaan se pääasiallinen keskustelualue.
  Off topic: Mites sulta sais omaankäyttöön (omasta autosta) niitä sun mahtavia kuvia.
  T: Ato ET 1313
   
 4. SC 285

  SC 285 1st gear

  Niin... Eiköhän ne asiat mistä tarvii olla ajantasalla selviä normifoorumin kautta.
   
 5. Putte

  Putte 1st gear

  Saattaapi tuo salainen foorumi vielä aiheuttaa senkin reaktion, että mitähän nyt salaillaan ja kähmitään, sitä kun tuntuu tässä yhdistyksessä näitä salaliittoteorioita olevan enempi vähempi.
   
 6. c-305

  c-305 Gearhead

  Moni "tuleva" kilpailija lueskelee täällä ja saa sitä kautta infoa nykyisiltä kilpailijoilta/järjestäjiltä monistakin asioista

  Jos foorumi menee "salaiseksi" uskon että monenlaisia asioita jää pimentoon jotka voivat hyödyttä kilpailijoita joiden kilpurit valmistuu "vasta" seuraavalle kaudelle

  Nimimerkki: tuleva kuski(ko)
   
 7. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Niinpä :(

  Nytkin on pari niin arveluttavaa juttua toimistolta ja johtiksen tunaroinneista liikkeellä, että korvia taas puistattaa ja pitää oikeasti harkita viittiikö laittaa tänne. Toistaiseksi en oo vielä viittiny kun ketään ei tunnu noiden touhut kiinnostavan, mutta katotaan nyt jos kehtais ja miten toi Vesseli käyttäytyy :poff:

  Mikä lie kentän mielipide :eek: Pitääkö tällasia arveluttavia huhuja ja meitä tulevaissuudessa koskevia asioita pantata vai pitäiskö kysellä julkisesti miten asiat on
   
 8. luppes

  luppes 1st gear

  Vai niin ! voit laitta vaikka yv, jos ei asia kestä julkista esiin tuloa,
  kyllä mekin täällä toimistolla haluttaisiin tietää mitä oltais taas turattu ?

  - Luppe -
   
 9. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  olettaisin et toi ns. suuri salaisuuksien kammio eli se suljettu palsta olisi sitä varten että siellä voi näitä epäselviä asioita puida. turhaa on jonkun epäselvän asian puiminen täällä yleisellä puolella kaikkien tulevienkin kuskien näkösällä. voi monen tulevan epäröivän kuskin mietteet muuttua kun näkee kaiken näköistä kirjoitusta. normaalit jutut ja loppuun mietityt asiat voi täällä keskustella.

  ei se varmastikkaan ole sitä varten että kaikki asiat siellä käsitellään vaan ihan yleiseen paskan jauhamiseen minkä ei varmaan tarvitse olla kaikkien luettavissa... on täällä muitakin ns. salaisia palstoja missä puhutaan sitä itseään... ikäänkuin sisäpiirin paskan jauhamista sekä tiedottamista yms...
  mistä mä mitään tiedä, mun mielipide vaan ja ihmetyttää tää yleinen vauhkoaminen.
   
 10. SC 285

  SC 285 1st gear

  Eipä tätä voisi paremmin sanoa...
   
 11. BBC

  BBC Guest

  DRAG

  Kirjoittakaa omalla nimellä tai laittakaa oma nimi alle jos kirjoitatte nimimerkillä ja asia täytyy myös kirjoittaa mitä koskee. Niin se homma menee.

  Aulis Hämeenkorpi
   
 12. luppes

  luppes 1st gear

  Moi Aukki !
  En tiedä oletko lukenut mun yksityisviestin sulle koskien ACS.
  Vastausta odotellaan.

  - Martti "Luppe" Luoso -
   
 13. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Kun ketään ei näytä kiinnostavan niin antaa olla, mutta kokouksessa palattaneen asiaan :odroll: Eikä varmaan tääkään juttu tuu sulle yllätyksenä, ma luulen. Tää ei sitten oo mitään henkilökohtaista mutta kylillä puhutaan yhtä ja toista, eikä nitä voi ihan olankohautuksellakaan sivuuttaa. Ja jos paan YVn niin eikö se just oo sitä salailua.

  Senverran kylillä liikkuu kuitenkin juttua ainakin Motoparkin ekasta kisasta, että se saattaa peruuntua. Mitenkäs mahtaa olla asia. Kertoisko joku vaikka sieltä toimistolta kun tiedotus ei asiaa valaise.
   
 14. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  olemme törmänneet smaan huhuun joka on osoittautunut perättömäksi. Ratayhtiöstä vahvistettiin että heillä ei ole mitään esteitä ko. Kilpailun ajattamiseen.

  Kyllä varmaan myös ymmärrät sen että ko. Asiasta ei ole tiedoitettu, kun asiasta ei ole mitään tiedotettavaa. Eli mitään muutosta aikaisemmin tiedotettavaan ei ole ilmaantunut.....

  Huhuja liikkuu ja niitä matkalla vähän väritellään ja sit niitä levitellään jo tosina.... Naureskelimme mm. Viime johtiksessa eräässä streetti porukassa kiertäneestä "faktasta" jolla ei ollut pienintäkään toden perää...... :rotfl:
   
 15. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Hyvä homma, ettei toi huhu pitänyt pakkaansa :rotfl:
   
 16. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Kaikella ystävällisyydellä vihjeeksi: Tiedottakaa enemmän niin huhuja sikiää vähemmän :soosoo:

  Ja eikös ne Street kuskit aina yleensä oo kaiken pahan alku... :eek:
   
 17. hejo

  hejo 1st gear

  Ja eikös ne Street kuskit aina yleensä oo kaiken pahan alku... :eek:[/quote]
  ja juuri................... :oops:
   
 18. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  mut onhan se hyvä et joillaan mielikuvitusta pukkaa.... Ja saa ympärillään hymyä aikaan..... Ja täytyy kyl sanoo et jos näitä täysin perättömiä juttuja pitäis tiedottamisella ampua alas niin aika mahdoton tehtävä, jos ei löydetä samallaista visionäärii hommiin joka osais keksii kans yhtä mehukkaita juttuja, ja heti tiedottais et tällännen mielikuvitus juttu ei ole totta.....

  Mut eiks se oo hyvä et jäsenistössämme on erillaisia persoonia, toiset on vähän vilkkaampia ku toiset, jotkut naurattaa jotkut ei, mut ei kaikki oo samanlaisii... Eikä sitä voi vaatiakkaan. Ja uskon että tää kerho pysyy pystyssä, vaik muutama pessimisti yrittääkin sitä keksimillään aivoituksillaan ja perättömillä huhuillaan kaataa, ei niihin kukaan täyspäinen tartu :rotfl:

  Miten streetit on kaiken pahan alku? Miks heidät haluatte tähän leimata?

  Ihan vaan tiedoks ko. Jutuilla ei ole mitään tekemistä streettien kanssa, joten älkää turhaan syyllistäkö ketään.....
   
 19. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Tiedoksi vaan Vesa hyvä: Toi saattoi olla ns. sarkasmia :soosoo:

  Katso sanakirjasta jos et tiedä mitä se tarkoittaa :poff:
   
 20. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  niinpä... Samoin..... :lol:
   

Kerro tästä muillekin!