Kinkerikokkous

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 10.6.2010.

 1. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Hei!

  Tallilla on kaikille jäsenille avoin kokous ke 23.6 klo 18 koskien 19.8 järjestettäviä tallin 25-vuotis juhlia.
   
 2. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  ihanvaan reippaasti mukaan kokoukseen niin saadaan ideoita esille niin ei tartte narista ja urputtaa jälkeenpäin. :argue:
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Paikkahan on varattu(paras Kuopiossa),2-3 bändiä perinteistä rokkenrollia soittavaa niin porukka viihtyy ja juoma-ja ruokapuolihan tulee paikan mukana.Otatte yhteyttä kaikkiin vanhoihin entisiin jäseniin jotka olivat tekemässä kovasti töitä ennen tätä aikaa että tietävät kinkereistä ja tähän hommaan sellainen henkilö jolla ei päällekkäisiä hommia.Kaikille lähialueen kerhoille juliste/tieto kinkereistä sekä mikä tärkeintä kaikille yhteistyökumppaneille jotka ovat auttaneet Kerhoa vuosien varrella.Luvat kuntoon jos tarvitsee tosin taitaa olla paikan pitäjällä valmiina.Luulisin että tämä onnistuu ihan muutamalla johtokunnan jäsenellä!!!!Tullaan paikalle jos ei päillekkäisiä hommia!!Terv:Kari "Supo" Laitinen Ps.Hyvä paikka olisi mainostaa synttärikinkereitä olisi viikkoa ennen oleva Savo Car,Bike& Tattoo Show:ssa kerhon omalla osastolla esimerkiksi,on ehdotettu muutamalle johtokunnan jäsenelle asiaa eli tuleeko Hot Roddersilta osastoa?
   
 4. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Ja taas tulee loma väärään aikaan, pitäisiköhän yrittää järjestää vapaata elokuussa...
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Ehdottomasti tänne sieltä ruotsinmaalta kinkereihin.Sanot töissä että pittää lähtee hoitamaan Savolaisia puolhulluja viikonlopuksi!!!Tervetuloa Kuopioon.Ps.ensi kesänä jos kaikki menee niin kuin vähän suunniteltu tullaan ajamaan Veideciin Mantorpiin uudella kilpurilla!!Terv:Kari "Supo" Laitinen
   
 6. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Hyvä juttu! Oletko muuten Kjulaan tulossa? Itse ajattelin yrittää saada lomalupaa ensi lauantaina. Ja sitten muutaman viikon kuluttua Kuopioon lomille, pittää käydä tallilla pitkästä aikaa...
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Hieno homma,pysytään Suomen kamaralla tämä kausi mutta katsotaan ensi kautta talven aikana miten ja missä ajetaan kun tuo kilpuri muuttuu vähän nopeemmaksi.Soitellaan kun olet Kuopiossa.Terv:Kari "Supo" Laitinen
   
 8. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  jälleen kerran paikalla vain murto osa porukasta. :soosoo:
   
 9. supo

  supo Gearhead

  Kyllä tuolla porukalla joka oli paikalla pitäisi saada yhdet kinkerit järjestettyä,nimittäin paljon pienemmällä porukalla on näyttelytkin vedetty!!!Eli porukka hommiin eikä miettiä enää mitä tehdään,minun mielestä pitäisi olla jo mainokset ja se t-paidan kuva(ehdotus ensimmäinen kerhon logo mitä on tehty) tehty ja sitten se mitä sanoin siellä että kaikki vanhat jäsenet jotka ovat olleet aktiivisesti mukana kerhon toiminnassa 25 vuoden taipaleella niin niille viestiä/kirje tavalla tai toisella.Sain siihenkin jo siellä vastauksen mutta ehkä pitäisi tehdäkkin jotain.Niille löytyy osoite jos haluaa tehdä vähän töitä,tosin työnteossa tulee hiki!!Terv:Kari "Supo" Laitinen,Kuopio Ps.Paikkahan on paras mitä kaupungista löytyy ja varmasti mökki täynnä kun porukat tietää!!
   
 10. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  tarkoitus oli tälläkin kokouksella et ideoita ois tullu muiltakin ja ettei jälkeenpäin tartte urputtaa missään nettifoorumilla asioista. paskan jauhantaa voidaan harrastaa livenäkin kokouksessa.
  tätä foorumia lukee toivottavasti suurin osa porukasta mitkä kuuluu kerhoon ja eletään kuiteski jo 2000 luvulla joten sähköposti tavoittaa ne henkilöt jotka osoitteensa on ilmoittanu. :argue:
   
 11. supo

  supo Gearhead

  Tarkoitan niitä ihmisiä jotka ovat olleet perustamalla kerhoa ja ovat olleet vahvasti alkutaipaleella touhussa mukana.Jotka nyt ovat muuttaneet/siirtyneet harrastuksen jonkin muun alan hommiin mutta luulen että sieltä olisi moni jopa tulemaan paikalle jos tietäisivät.Luulen että tämä ei ole mitään paskanjauhantaa vaan tosi asia.
   
 12. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Seuraava yleinen kinkerikokkous on 14.7 klo 18 tallilla. Ideanahan on siis antaa kaikille jäsenille mahdollisuus kertoa mielipiteensä ja vaikuttaa esim. paitakuviin yms.
   
 13. janne_r

  janne_r 1st gear

  ja paita kuva valittiin eteen ja taakse joita väisäsen janne olj rustaillu...
  ja kokous piettiin pienellä osallistumis määrällä....
   

Kerro tästä muillekin!