Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

 1. rysleri67

  rysleri67 1st gear

  Moi. 07 vm diiseli..tulee käryä kabiiniin paikallaan käydessä..vika paikantui kuskin puolen eka sylinteriin..paluu putken juuressa sellasta mustaa kivettynyttä pikeä..myös kyseisestä kohdasta kuuluu selvä siplatus..joku vuotaa mutta mikä..öljyinen on ja ehkä myös diiselissä..
  Toinen kysymys koskee etu iskarien yläpään laakeria..onko vinkkejä vaihtoon..uudet on jo hyllyssä..
   
 2. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Suuttimen pohjatiiviste palanut --> suutin irti ja pohjan kairaus ja uusi tiiviste ja UUSI suuttimen kiinnitysruuvi ja pitäis olla vuotamatta...
   
  rysleri67 ja isalmela tykkäävät tästä.
 3. rysleri67

  rysleri67 1st gear

  Kiitos..onnistuuko kotikonstein..
   
 4. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Onnistuu kun on oikeat työkalut . Jos juuttunut kovasti paikalleeen tavitsee vetovasaran millä suutin nousee ylös ja pohjan kairaukseen oikeanlainen terä , työkaluja taitaa löytyä Biltemasta ym. vastaavista. Ja kiinnitysruuvi oikeaan momenttiin että pitää.
   
  rysleri67 tykkää tästä.
 5. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  Mulla ois hammastanko joka vuotaa öljyä, kunnostettavaksi tai vaikka pantiksi lähetettäväks. 50e kerava
   
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Iskarin vaihdossa ei ole muuta perseestä, kuin koiranluun irrotus tolpasta. Itse ostin räikkälenkkiavaimen, koska mivelet aina pyörii mukana. Onneksi omassa oli paikka 10mm avaimelle mistä pitää vastaan.
   
  Muokattu: 5.3.2023
 7. isalmela

  isalmela Gearhead

  Melko työläs on, sitä enemmän työtä mitä pidempään ehtinyt vuotaa
   
 8. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Ei välttämättä, mitä enemmän vuotaa sitä helpommin irtoaa. Vuodon lämpö pitää sen mönjän juokesevana.
   
 9. C '70

  C '70 3rd gear

  Olis tuossa hyllyssä 300c laitteeseen myynnin haievä antenni harmaa, uus kuskin puolen kahva ja yks etuvalon ballastinboxi jos joku tarttee 70e kaikki.
   
 10. Jza

  Jza Double Gearhead

  Sattuisiko jollain olemaan kuskinpuolen peiliä kolmesatkuun, tai vinkkiä että mistä moisen järkihinnalla löytäisi (kromattu, autodim ja muisti)? Menin tilaamaan uuden, mutta eihän se liitin käy viereenkään kun vanhassa on 12 nastaa ja uudessa 8. Ja pienen googlauksen perusteella ei taida tulla ikinä toimimaankaan, kun vanhaa peliliä ohjaa tietokone ja uutta pelkkä sähkö.

  Nyt se uusi on paikoillaan, kun vanhasta ei enää läpi näe mutta ei sitä noin viitsi jättää että käsin pitää säätää joka kuskille erikseen.
   
 11. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Oliko päällikalvo mennyt sumeaksi? Sen saa otettua pois ja taas näkee peilistä.
   
 12. Jza

  Jza Double Gearhead

  Ei kun se on ottanut turpaansa sen verran, että peili on ihan ruskea. Osunut johonkin joskus ja ei siitä näe enää oikein päivälläkään mitään. Illalla turha edes yrittää.
  [​IMG]
   
  Fuselage tykkää tästä.
 13. Kirvestäjä

  Kirvestäjä 1st gear

  Uusi ja onnellinen farkkuhemin omistaja kyselee vähän modernimman stereon hankintaan liittyen. Kyseessä tosissaan -07 vuosimallin farkku. Käsittääkseni koska kojelaudassa on 3 kaiutinta tarkoittaa tämä että yhteensä kaiuttimia on koko laitoksessa 8. Mietinkin onko kellään kokemusta siitä millainen soitin tähän kannattaa pistää? Toiveena olisi että kaikki kaiuttimet ovat käytössä ja äänenlaatu ei yleensäkkään kärsisi sekä että soittimessa olisi bluetooth saatavilla.
   
  isalmela tykkää tästä.
 14. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Onko perus 1din vai näytöllinen navi versio?
  Joka tapauksessa, aftermarket soittimen kanssa, oli se sit Aliexpress näytöllinen tai joku Pinohiiri yms, yleensä tarvii parit adapterijohdot, millä saa alkuperäsen vahvistimen ja ratin napit toimimaan. Adapterijohtoja löytyy ihan suomestakin hifiliikkeiltä.
  Ylipäätään saa helposti varautua tollaseen 400-500€ kuluerään minimissään.
  Halvimpia on kun googlaa 300C android radio ja siitä sit ylöspäin merkkilaitteisiin. Yleensä noissa halvimmissa äänenlaatu radiossa yms on tuuripeliä.
  https://www.automeedia.ee/fi/a/chry...in-9-tuuman-kosketusnaytto-automedia-wts-9839
  Kannattaa liittyä Chrysler 300c Suomi ryhmään facessa, siellä on kokemusta noista enemmän ja tarkemmin.
   
  isalmela tykkää tästä.
 15. Kirvestäjä

  Kirvestäjä 1st gear

  Näytöllinen navi taisikin olla tällä hetkellä ja tässä ryskyssä näyttäisi tuon kellon alla olevan pari nappia niin tuo "perus" kaulus, mikä näiden soittimien mukana näyttää yleensä tulevan ei taida tähän meikäläisen vekottimeen käydä. Pitääpä selailla tuota facen ryhmää jos sieltä löytyisi jotakin vinkkiä. Kiitos vinkeistä/vastauksesta.
   
  Muokattu: 29.4.2023
  isalmela tykkää tästä.
 16. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Pitää laittaa tännekin, kun ihmetelly noita 300 sumuvaloja, kun porukka sanoo ettei käy yms. 300 on kahta erimallia sumareita. Mitään järkevää syytä en löytänyt, miksi näin on...
  Mutta sumuvaloja on korvallisella kiinnityksellä ja perästä kiinnitys.
  Perästä kiinnitettävät on 4805858AA, 4805858AB. Ja korvilla olevat 4805856AB korvaa AA:n.
  Eli kun uusitte sumareita, tarkistaa kumpi malli.
  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 17. Stetson

  Stetson 3rd gear

  Tuolta lähtisin kyselemään: Fanatic Audio - autohifiä asenteella vuodesta 1999
  Heidän kauttaan tilasin kaiken tarvittavan omaan vastaavaan projektiin alkuvuodesta. Tuli erittäin hyvä. Vastaavat myös nopeasti jos jotain kysyttävää ilmenee.
   
  isalmela tykkää tästä.
 18. Kirvestäjä

  Kirvestäjä 1st gear

  Kiitos pitääpä tutustua ja lähteä kyselemään tuolta.
   
  isalmela tykkää tästä.
 19. julmajari

  julmajari Gearhead

  Haaveillu tommosesta ja kävin kokeilee 06 3,5 l touring, melkonen pettymys,
  juuri katsastettu, karmee kolina etupäässä ja ohjauksen puolto, vipatusta 100kmh, nämä tietty yksilö ominaisuuksia, mutta onko kankea ja huonosti palautuva ohjaus ja jäykkä jarrupoljintuntuma normaali ominaisuus, (Mersun alusta?) yleensä siis verrattuna Jenkkeihin tottuneelle missä kaikki toimii herkästi.
   
 20. sirkus

  sirkus Gearhead

  Joo ohjaus on mallia mersedes eli raskas ja ei palauta kauheesti eikä jarrutkaan oo kauheen voimakkaasti tehostetut.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!