Kokemuksia tuulilasin vaihdosta Jyväskylän seudulta ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja robin, 26.2.2008.

  1. robin

    robin Gearhead

    Osaakos kukaan suositella hyvää tuulilasinvaihto firmaa Jyväskylän seudulta, vaikka kyseessä onkin käyttökinneri niin en haluaisi mitään "harjoittelijaa" vaihtamaan liimalasia.

    Huonoistakin kokemuksista saa kertoa niin osaa räpeltäjiä varoa...
     
  2. slow down

    slow down 1st gear

    JMT-autopalvelu Kuormaajantiellä.
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Mikäs se liike on siinä Laukaantien varrella Valion vastapäätä (se maalikauppa). Siellä vaihdatin Oldsiin ja siskon carinaan myös. Mitä kyselin, niin hinnat suht koht kohdillaan ja hienosti vaihtui.
     
  4. Eightball

    Eightball 3rd gear

    KS Paint Center Oy
    Laukaantie 24
     
  5. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Jyskän lasi ja (jotain...?).

    Vanhempi ukko, ikänsä alalla ollut, tekee hyvää työtä, eikä jää paljoa työlle hintaa! Pitäis omakin lasi käydä uusimassa... Esimerkkinä sanottakoon että JMT:llä yli 200€ kalliimpi "tarjous"... :odroll:

    EDIT: Jyskän Auto ja Lasi. Se se oli...
     
  6. kyllä minä jyskään veisin... ei toisin tuo laukaan tielläkään hullumpi ole
    jmt:llä tuntuu olevan osatkin hinnoissaan ja oikea versio huonosti saatavilla
     
  7. robin

    robin Gearhead

    Tuolla Jyskän suunnalla joskus vuonna miekka ja kirves tulikin tosiaan jotain autoa käytettyä ja olinkin koko paikan jo unohtanut ! Taidampa ottaa sinne suuntaan yhteyksiä jos sama kaveri edelleen siellä laseja vaihtelee.
     
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Varmaankin tuossa Jyskän lasiliikkeessä olen minäkin pariin otteeseen asioinut, Mitsuun vaihdettiin tuulilasi ja Caminon takalasi limattiin uudelleen kiinni. Hinta/laatu kohdallaan!
     
  9. 496SS

    496SS 3rd gear

    Itsekin pari kertaa käynyt tuolla, suosittelen.
     

Kerro tästä muillekin!