Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. kustomkuuppa

  kustomkuuppa Gearhead

  Tällaisena aikana kannattaa muistutella viherkuheraktiiveille miten paljon nopeammin korona leviäisi jos ihmisillä ei olisi autoja, vaan kaikki asuisivat sumpussa Kehä I:n sisällä ja änkeytyisivät aamuin illoin julkisiin tauteja levittämään.
   
  miguelo tykkää tästä.
 2. hantta

  hantta Double Gearhead

  Kyse ei ole kuplasta puhumisesta, vaan siitä, miten kuplasta puhumiseen reagoidaan :(
   
 3. emil knievel

  emil knievel 2nd gear

  Tän oli tarkoitus olla huumoria... Viimeks tänään keskustelin duunikaverin kanssa kuplan virittelystä ja kehotin entistä ankarampaan riivaamiseen. Tällähetkellä mennään 1800cc kohdalla, kaksi litraa ylittynee ens vuonna.
  Mut ei se tarkota ettenkö silti näkisi näitä paiseita mieluiten paalissa... ;)
   
 4. Kemer

  Kemer 2nd gear

  Mitäs ootten mieltä,vaikuttaako kotiaresti ja tekemisenpula vaikkapa talliin unohtuneen harrasteen uuslöytämisiin kunnostusinnon muodossa vai onko kadonnut inspiraatio pysyvä olotila?
  Toinen kysymys:Vaikuttaako sama tilannekuva peräti harrasteen ostamiseen myynnin sijaan vaikka valitettavasti lomautukset ym varmaan pistää luopumaankin monen pakosta mutta kun yhtälöön lisätään kevät+alennusmyynnissä oleva menovesi niin voisiko tämä jälkimmäinen vaikuttaa yhtään enää vinkkelien liikumiseen rivakammin kodista toiseen ja jonkinmoiseen nostalgiaan kokeilla vielä kerran?
  Tapahtumat on tietty peruttu mutta omaa kivaahan saa pitää ja nyt ois aikaa monellakin ruuvata
  jos kiire ollut oikea vaiko hyvä tekosyy olla omistamatta vanhaa peltiä.
   
  Muokattu: 27.4.2020
 5. Buick225

  Buick225 Double Gearhead

  Omalla kohdalla ei vaikuta, jos tämä tilanne olis ollut 30 vuotta sitten niin mikään ei olisi saanut kotiin jäämään. Tolkulla tottakai, eihän kukaan ketään tartuta halua. Nyt on cruisailtu niin paljon ettei hirmu kipinää (joulukuun cruising) enää ole. Avo corre odottelee lämpimiä kelejä ja sopivaa fiilistä. Ehtii sitä, jos ei huonosti käy ja itse asiassa mökillä viihtyy melkein jo yhtä hyvin kuin avon ratissa.
   
 6. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Nyt, kun kerrankin olisi ollut mahdollista "etätöiden" takia harrastaa iltaisin, niin mursin oikean käden. Joten se siitä oikeasta harrastamisesta. On kuitenkin hieman pystynyt järjestelemään osia ja tarvikkeita. Sekä tekemään argeologisia löydöksia = osia, jota ei edes muistanut omistavansa mm 5kpl Moparin lättäpää 6, 10" jarrurumpuja ja paljon paljon muuta. Kaivaukset jatkuu. Mielummin kylläkin olisin laittanut, jonkun noista harraste kulkineista baanalle.
   
  MJF ja 12345678910 tykkäävät tästä.
 7. Kemer

  Kemer 2nd gear

  nyt voikin hutaista vasurilla vähän sinnepäin ja myös vasenkätinen lapio kaivauksiin ...ei vaiskaan,paska säkä,ei kiva ei.
  mietiskelin tosiaan että kun nyt aikaa pukkaa monillakin tahtoi tai ei ja tallinperällä romuja niin elvytetäänkö niitä nyt pirteämmin vai antaako olla tautiuhasta tai bensanhinnasta riippumatta siellä missä ovatkin ,yritetäänkö myydä kuten muutkin vai oikeinko joku ostopuolella johonkin bensarosmoon?
   
 8. Swinger

  Swinger Gearhead

  Itsellä ainakin tullut ropattu normaalia enemmän kun aikaa ollut enemmän. Samoin on tultu ajeltua vajaat 4tkm nyt imperialilla. Bensa on halpaa ja aikaa on ni voiko sitä paremmin käyttää ku laitella harraste kalustoa ja ajella niillä vaikka päättömästi, vailla päämäärää useita kertoja samoja katuja. Säästyneillä bensa rahoilla makselee sitten sakkoja
   
 9. xarper

  xarper Gearhead

  Tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta jos toi "taksikoppanen belvedere" ois taas vappuna ajossa :p
  Pääsee oikeen tekniikan makuun vihdoin.
   
 10. Kemer

  Kemer 2nd gear

  Kertokaa mulle mikä tuossa Ebayssa Floridassa kaupan olevassa 1969 chargerissa,todella hirveässä kunnossa olevasta aihoista saa ihmiset tarjoamaan jo 23.637e ?
  Käsittääkseni xp29H9....ei ole mikään maaginen VIN numeronälkäisille jotka ostaa vaan läpyskää eikä tuossa ole oma konekkaan enää kiinni myyjän mukaan?
  Onko 2 gen chargerit noin kortilla jo Amerikassakin ettei parempia löydy tuohon hintaan?
  On siinä pieni projekti kerrassaan ja..huh huh.. mikä tuleekaan loppuhinnaksi?
  Menisiköhän täällä kaupan .....https://www.ebay.com/itm/1969-Dodge-Charger/383531522471?hash=item594c4299a7:g:y08AAOSw0Yxer2QK
   
  Muokattu: 10.5.2020
 11. pantera

  pantera Double Gearhead

  nolla feedbäckin huutajat käy kisaa.. yleensä tollaset blokataan pois big ticket item kaupoista koska ne on tod .näk. feikkejä
   
 12. Cam69

  Cam69 2nd gear

  Näyttää 0***8 nostaneen tarjoustaan parissa minuutissa 11 000 USD:sta 20 100 USD:n, välillä korottanut jopa omaa tarjoustaa viidellä tonnilla. Just joo...
   
 13. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Ebayssa voi tarjousta tehdessä valita maksimin mitä on valmis maksamaan, ja se tarjous nousee sitten sen puitteissa automaattisesti, jos joku muu tarjoaa samasta kohteesta.

  Esim. Jos tarjoan jostain tuotteesta 10 rahaa ja olen laittanut maksimiksi 20, niin kun joku tarjoaa 15, nousee minun tarjoukseni samalla hetkellä 16 rahaan jne.
   
 14. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Lähinnä vastasin tohon aiempaan ihmettelyyn, että on koroteltu omaa tarjousta.

  Hinta kuulostaa kovalta, ja onhan toi kauhea raato, mutta eipä ainakaan pitäis kunnon tulla ostajalle yllätyksenä. Oma projekti oli tullessa ihan suht ryhdikkäässä kunnossa, mutta kun kitit rapsutteli pois, niin lopullinen työmäärä on varmaan aika sama kun tossa Chargerissakin. Näin kokemusasiantuntijana valitsen siis noista vaihtoehdoista tyhmän.
   
 15. Kemer

  Kemer 2nd gear

  25 700$ oli minusta kohtuuhyvä lukema millä tuo huutokauppa päättyi...vetää aivan sanattomaksi ja näköjään malli on superhaluttu pikkasen..hmm.. huonommassakin kunnossa koodeistakin viis mutta onnea vaan uuteen kotiin ja eipähän ole vapaa-ajanongelmia paitsi tietty jos vie johonkin avaimet käteen periaatteella entisöitäväksi niin jää vain rahoittajan osuus esim kerran kk ison shekin muodossa:)
   
  Muokattu: 11.5.2020
 16. Tästä päätellen harrastuksen tulevaisuus on vahvalla pohjalla..

  Luvattomat kiihdytysajot keräsivät yöllä Pirkkalaan yli sata autoa ja suuren katsojajoukon – poliisi pitää korona-ajan ilmiönä

  Noin puoliltaöin autojoukko kerääntyi teollisuusalueelle Pirkkalaan.

  Videokuvassa näkyy, kuinka kaksi autoa kerrallaan asettuu rinnakkain Jasperintien ja Autokujan risteyksen paikkeille. Niiden välissä on lähettäjä, jonka antaman merkin jälkeen autot kiihdyttävät Jasperintietä kohti Autokeskuksentien risteystä.

  Kaksikaistaista Jasperintietä reunustaa toisella puolella kallioleikkaus.

  Lähetystä selostava suosikkistriimaaja ja lähetystä seuraavat katsojat arvioivat, kumpi autoista voittaa kunkin parin. Ilta-Sanomien laskujen mukaan kisassa ajettiin yli sata lähtöä. On epäselvää, osallistuivatko samat autot useaan lähtöön.

  Videolla näkyy myös, kuinka kilpailua seuraa tien reunalla vähintäänkin kymmenien katsojien sankka joukko.

  Aron mukaan väkijoukko oli pääosin jo poistunut, kun poliisi saapui paikalle kello kahden aikoihin sunnuntaiaamuna. Hän arvioi tapahtumia IS:n kuvailun perusteella.
   
  xarper, 360fourbarrel, 1purehell ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Harrastamisen tulevaisuus parani taas. Perjantaina oli ruotsalaisen kaverini pihalle toimitettu 400 Ponun mylly. Poiminta koti-Suomeen elokuulla jos pääsee taas matkustamaan. Joutuu jopa tuumittelemaan pysyykö suunnitellussa number matching pussihousulinjassa vai yrittaisikö nelisatkusta riivata ram-air version ja pudottaa Le Mansin nokalle....
   
  360fourbarrel tykkää tästä.
 18. tapsah

  tapsah 2nd gear

  Onhan se huokeeta harrastaa toisten rahoilla, koska muuten maksat velkas??
   
 19. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Siihen malliin on taas viikonloppuna käynyt harrasteautokauppa ja uusia autoja otettu liikenteeseen kahden ja neljän vuoden leimoilla, ettei huonosta ole tietoakaan.
   
 20. Chevette

  Chevette 3rd gear

  Kävikös niin että C body vaihtui B bodyyn???
   

Kerro tästä muillekin!