Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. caprice307

    caprice307 Gearhead

    Tämä on tietenkin ymmärrettävää, enkä mä ketään mee puukottamaan sen takia, jos ei tervehdi :) Enkä mä tervehdi itteni tai autoni vuoksi, vaan sen MAHTAVAN KULTTUURIN takia, joka kaikkineen liittyy jenkkiautoiluun.
     
  2. caprice307

    caprice307 Gearhead

    Niin kuin kirjoitukseni antavat ymmärtää, en katso ensisijaisesti autoa tai kuskia, vaan jenkkiautoilun kulttuuria ja tapaa moikata, mikä mielestäni on mahtava ja mahtipontinen. Takuulla tervehdin sinuakin, jos vastaan tulet.
     
  3. jaketin

    jaketin Gearhead

    Eilien kuulin mannerheimintiellä, kun ajlelin kotia kohti autoni arvostelua..

    Joku heppu istuin bemarin takapenkillä, roikkui ulkona ja puhui puhelimeen.. anoi, että vieressä on dodge coronet 440, kyllä lähtee.. katselin vain eteenpäin jne.. Sitten kuului uudestaan samanmoista arvostelua, sanoi lopuksi, että joku moparin paska... että näin...
     
  4. rapis

    rapis 1st gear

    helv. hieno tuota on pakko lainata... :rotfl: :rotfl:
     
  5. juko7

    juko7 Double Gearhead

    pikaprofilointi: hepulla ei luultavasti ole edes omaa autoa koska istuu Bemarissa takapenkillä; kuitenkin tarve tulla nähdyksi autossa kun roikkuu ulkona; luultavasti puhuu tyttöystävälleen (tai ehkä jopa -poika) ja tuntee kaksinkertaista alemmuuskompleksia: 1) hänellä itsellään ei ole autoa ja 2) viereen ilmestyy auto joka ajaa ovet irti autosta jossa hän on kyydissä mutta ei omistajana.

    Pelastaakseen iltansa hänen on pakko ottaa väheksyvä suhtautuminen ympäristöön mutta luonteenhallinta ei ole niin kehittynyttä ettei se olisi lipsumassa aggression puolelle.
    8)
     
  6. jaketin

    jaketin Gearhead

    :poff: :rotfl: :poff: :rotfl:
     
  7. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead


    "o'gay" tai vaihtoehtoisesti "gay'o"
     
  8. B 50

    B 50 Gearhead

    Vittuunnu rauhassa, moikkailen edelleenkin iän, en valmistusmaan mukaan.
     
  9. captainpera

    captainpera 2nd gear

    vähäpäästöisyyden merkitys

    Ilta-lehden foorumilla ihan piristävää kommentointia aiheesta: "Onko auton vähäpäästöisyydellä sinulle merkitystä?"

    Esimerkiksi:

    "Ei sitten paskankaan väliä."

    "Itse sain niin tarpeekseni ilmastovouhotuksesta pari vuotta sitten että ostin v8 harrastejenkin, en ole ennen ollut mikään jenkkiautoihailija, mutta aloin saada niin tarpeekseni viherfasisteista ja ilmastonmuutoshuijauksesta että oli pakko ostaa. Kiva sillä on ajella ja hienointa on se kun ajellessa miettii kuinka vihreitä ja muita ilmastöhörhöjä ottaa päähän kun moisilla kurvaillaan, se ajatus tuplaa ajonautinnon."

    "Sama juttu. Ennen arvostin pientä polttoaineenkulutusta, mutta nykyään kaiken viherfasistipropagandan jälkeen, kävin ostamassa nelilitraisen klassikkoloistoauton, joka polttaa bensiiniä neljä kertaa enemmän kuin hintti-Prius.

    Tosin nuo pelle-Priuksen akkujen metallit on hankittu kehitysmaiden kaivoksista, joissa ympäristöarvoilla tai työntekijän oikeuksilla ole mitään väliä. Sitähän nämä Vihreät paskaläjät haluavat... Onhan tuoreessa muistissa vielä elohopea-"säästö"-lamput ja nollaenergia-ropellit, jotka tarvitsevat oman kapasiteettinsa verran hiilivoimaa.

    Niin kauan kuin nuo koulunsa kesken jättäneet luuserihipit (jotkut kehtaavat sanoa tuota paskaporukkaa "älymystösi", haha!) ovat määräämässä aivopieruillaan normaalin ihmisen elämää, kulutan luonnonvaroja mahdollisimman paljon.

    Vihreys on uskonto siinä missä kommunismi tai jeesushihhulointi, faktoilla ei ole väliä, kunhan pääsee pönkittämään omaa (keinotekoista) paremmuuttaan nähden toisiin. "

    :poff:
     
  10. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    ^Vaikka itsekin mielelläni kulutan järkevästi ja välttän tarpeetonta luonnonvarojen tuhlausta, niin justiinsa samanlainen vaikutus on tuolla paapomisella.

    Mitä tuohon moikkailuun tulee, niin ensisijaisesti olen (vanha-)autoharrastaja ja morjestelen kaikenlaisille vanhoille 4-pyöräisille n. 70-luvun puolivälistä taaksepäin. Ja jos amerikkalaisella harrastepelillä olen liikkeellä, niin tuoreemmillekin selkeästi harrastejenkeille morjestelen, mutta en kaikille vaneille tai stratuksille. Silläkin uhalla että omistajalla sappi kiehuu.
     
  11. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Mä nostan kättä tomaattisesti alle 80-lukulaisille americaanoille, mutta reagoin kyllä muunkin maalaisiin harrasteautoihin ja uudempiin americaanoihin jos ko. laitteen kuski tervehtii ensin. Kun kaikki tuoreemmilla ajavat eivät tunnu kokevan itseään harrasteautoilijoiksi...
     
  12. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Minäkin pyrin kaikille jenkillä ajavile nostamaan kättä... Tosin monet eivät takaisinpäin moikkaa koska nämä minun Autoni eivät ole "harrastelu-Autoja", vaan jokapäiväisiä elämäntapa-Autoja...
    No välillä noille uudemmille ei huomaa nostaa kättä, koska ei niitä kaikkia erota noista kiinalaisista....
     
  13. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Tänään oli hieno päivä, kävin duunipaikalla rupattelua erään jenkki harrastajan kanssa kun sattui olemaan kiinnostava auto (454ss pickup) siinä sitten rupateltiin niitä näitä jenkeistä ja sattui sitten kysymään että millä itse ajan, aloin siinä sitten rykimään ja katselin seinille kun vastasin että Neonilla ajelen.. ja mitä sanoikaan tämä harrastaja "sehän on ihan hyvä peli".

    Yleensä kuulee näitä "eihän se ole edes jenkki" kommentteja kun moni luulee että on tehty jossain indokiinassa tuollainen 2000 luvun etuveto.
     
  14. sectoid

    sectoid Gearhead

    Nyt selvis millä nimimerkillä kirjoittelet tänne. :)

    On kyllä joku vihervasuri ollut katkerana. Dodgesta en ole kommentteja kuullut, mutta aika metkoja ilmeitä näkee kun jossain ajelee.
     
  15. mke77

    mke77 Gearhead

    oiskos joku tehny sull källin??

    meinaa yhteen aikaan evp-poliisi lähetteli teksti-viestei iha rek.nro perusteel ku näki jotain "outoo" esim: "tiesitkö että ajoneuvossasi o kilpivalo ja toinen tapa-parkki pimee T:"nönönnöö"... tahi *: " oletko huomannut et ajoneuvosi nopeuso noussu muutaman kerran huomattavasti matkalla salosta kiskoon" ... tästähä oli kirjootteluuki paikallises aviisis....

    ...kato, meit o monneen junnaa...ja pari tunkee ittes hiilivaunu
     
  16. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Komppaan Cheynneä Käsi nousee kaiken tyyppisille harrasteautoille mutta ainakin näitä "perunankuljetus autoja" VANEJA karsastetaan eikä käsi nouse vastaantulijalla Leppäjeepeille käsi nousee paremmin :odroll: Mutta kaikki tyylillään ja homma hoituu :wink:
     
  17. Ponu65

    Ponu65 Gearhead

    Tänään yks mies sano töissä, sulla onkin vaan amerikaton auto, vähän aikaa meni ennenkun tajusin vastata. Oli pariin kertaan menny ohi ja pihassa vaan runneri.
     
  18. peelo57

    peelo57 3rd gear

    Itsellä tuo morjestelu on alkanut jo noilla mopoilla (moottoripyörillä) ajaessa.
    Onhan tää käden heilautus käytössä todella monen eri ajoneuvo porukoiden kesken moottoripyörät, rekat, bussit, taksit ja me harrasteautoilijat.

    hyvä tapahan se on, itsellä tulee kyllä heilutettua sitä kättä kaikenikäisille, uudemmille jos ovat vähän erikoisempia.

    Joo ja noita viherhihhuleita on aina hauska kiusata.
    Itsekkin elän kohtuu ''vihreästi'' mutta tämä nykyinen hösötys on ihan hullua.

    Harraste autothan on yleensä peräisin sieltä 60-70 luvulta jolloin luultiin että hiilidioksiidi päästöt tuo uuden jääkauden joten eikö sen ajan autot viilennä ilmastoa :lol:
     
  19. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Aamulla töihin ajellessa hyväksyvää (niin ainakin halusin tulkita) nyökyttelyä bussipysäkillä.
     
  20. sasupe

    sasupe 1st gear

    Pari vuotta sitte tien poskessa kodin lähellä alko olla yksi setä heluttelemassa. No pistin kättä aina takaste. Sitte paljastu että naapuriin oli tullu psykiatrian avohoito yksikkö. Loppu se vieraille viittominen.

    Pärräillä ajaessa kaikille muille MP kuskeille tulee tervehdittyä (MP salaliitto). Muuten jääny vieraille vittominen vähemmälle. Ennemmin näytän thumps up peukkua virneen kera ku nään jotaki semmosta kalustoa mikä ilahduttaa. Ja huomannu että hymy on tällöin herkässä myös vastapuolella.
     

Kerro tästä muillekin!