Kompressori maalamiseen ja vähän muuhunkin, pitäis ostaa NYT

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja WBBC, 6.4.2005.

  1. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Ajattelin että sellainen olisi kätevä vaikka "tallinlattian lakaisemisessa"
    jos ei muuta käyttöä hirveästi olisikaan.

    Tuossa on kaupat täynnä kevät-tarjouksia. Mutta paljonko kompuran tuotto pitää VÄHINTÄÄN olla että sillä pystyy esim. POHJAmaalaamaan auton.

    Ehdotuksia, vinkkejä myytävistä malleista kiitoos!
     
  2. Harri

    Harri 1st gear

    Itse ostin K-raudasta ABAC merkkisen kaksipyttyisen kompuran jonka tuotto on jotain kolmensadan litran yläpuolella ja maksimipaine 9 bar. Säiliön tilavuus ei tosin ole kuin 24 litraa mutta riittää mulle sillä sen tulee olla kohtalaisen helposti siirrettävissä paikasta A paikkaan B , kun on toi remontointi vielä hiukan kesken eli välillä voipi olla naulaimellekin käyttöä :odroll:
    Ihanteellinen maalailukompuran tuottohan olis varmaankin jotain viittäsataa litraa ja säiliökin saisi olla jossain sadan litran paikkeilla mutta ajattelin tulla toimeen ton "kinnerin" kanssa 8)
     
  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Jep. Nimenomaan mahdollisimman helposti liikuteltava malli kiinnostaa.
     
  4. Harri

    Harri 1st gear

    Toi mun tohotin painaa jatain 50 kiloo ja siinä on takana pyörät eli pystyy liikuttamaan samaan malliin kuin esim niitä "kaljakärryjä" ja tarvittaessa jaksaa nostaakin :odroll:
     
  5. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    No, hakukoneellahan löytyi aikaisempaa pulinaa aiheesta.

    Huomasin juuri että noita isoja automaalauskompuroitahan saa vuokrattua edullisesti.
    Turhaa sellaista monsteria nurkkiaan ostaa tyhjänpantiksi.
     
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kyllä niillä pikkukoneilla maalaa. Sillä maalaus ei vie paljon ilmaa, mutta se epäkesko jolla hiot sen pinnan se sitten vie todella paljon.
     
  7. Harri

    Harri 1st gear

    mitä sitä tervekätinen mies naisel..eiku epäkeskolla tekee :odroll:
     
  8. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Käsin auto pitää hioa. Mä hioin kaikki maalit koko autosta pois käsin.

    Koneella vaan tekee kuoppia jos ei ole ammattireiska
     
  9. Harri

    Harri 1st gear

    Et sitten raaskinut paperia käyttää :rotfl:

    edit: jollakulla taitaa olla liikaa tekemisen puutetta kun jaksaa pilkkua viilailla :odroll:
     
  10. amis

    amis 1st gear

    Tee tällänen

    Tuottoa arvioisin olevan n. 200l/min... Ei maksanut mitään ja on paljon hiljaisempi kuin tehtaalaiset. Maalaukseen riittää tuotto kun ei mitään urakkaa maalata. Paineilmatyökalut (epäkeskot) voi unohtaa ennen kuin on iso (tuotto 300-500l/min) kompura... :odroll:
     
  11. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Oon ennenkin sanonut tästä mutta kertaus on opintojen äiti. Kylmäkone kompurat heittää aina jonkinverran (liikaa) öljyä kiertoon. Käy kaikkeen muuhun, kuin maalaukseen, mihin tuotto riittää. Amiksen kone on varmaan toimiva jne. en moiti konetta mutta se öljy. Ittelläkin yleiskäytössä Bizerin 4 kylmäkoneesta modifioitu paineilmajärjestelmä tallissa. Maalaukseen haen eri koneen.
     
  12. amis

    amis 1st gear

    Ihme kyllä mutta noi lohkot ei sylje öljyä. Ainakaan liiaksi asti.. Mutta eikös niitä ole saatavilla jotain sellasia öljynpoistimiakin? Vaan onhan se totta, että on tehtaalainen aina tehtaalainen :wink:
    Muuten, mietmi, kun tunnut tietävän näistä kylmäkoneista, niin kuuluuko tälläisten lohkojen päästää öljyä ilman joukkoon vai johtuuko se vaan siitä että ovat sen verran väljiä?
     
  13. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Amikselle
    Kylmäkoneen pitää kierrättää öljyjä se ei ole vika vaan ominaisuus. Saahan siihen lisättyä vaikka minkälaisen öljynerottimen. Pisko öljyä maalipinnalla =pilalla
     
  14. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    muija valittaa mullekin, et kätes on ku hiomapaperia. kait ne sitten on, kun ei osaa hanskojakaan aina käyttää, tää siis vaan sivuhuomautuksena :lol:
     

Kerro tästä muillekin!