Korin dippaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja manun, 11.4.2024.

 1. manun

  manun Gearhead

  Löytyykö suomesta paikkaa missä koko korin voi kastaa johonkin myrkkyyn ja maalit irtoo?
   
 2. spike

  spike Gearhead

  Itseä kanssa kiinnostaa lähinnä uteliasuudesta jos joku on moiseen ryhtynyt täällä. Joskus miettinyt ja laskeskellut ja ainakin tullut siihen lopputulokseen että ei taida olla kauheasti ostajia moiselle palvelulle. Olisi niin pirun kallista. Tämä joskus 10v sitten eikä ole kyllä halvempaa ainakaan nyt.
   
 3. Tweety-81

  Tweety-81 Gearhead

  Miten mulla on hämärä muistikuva et joku olis Lappeenrannan? suunnalla tarjonnut tällaista palvelua täällä sivustolla... Aikaa kyl taitaa olla jo useampi vuosi.
   
 4. manun

  manun Gearhead

  Miksi kallista?
   
 5. spike

  spike Gearhead

  Ensinnäkin tarvittava määrä kemikaalia, mitä sitten käyttääkään, tarvitaan suuria määriä. Nesteet pitää vaihtaa aika tiheään. Lisäksi se pitää olla lämmitetty ainakin jonnekin 60 asteeseen että on tehokasta mikä sekin maksaa aika kivasti kun nesteen määrä on niin suuri. Mitään valmiita säiliöitä moiseen käyttöön ei ole joten sekin pitää teettää, sille valumaaltaat ymm muut tekniset järjestelyt ja tilat. Vanhat aineet ei voi vain kaataa viemäriin vaan ne on vaarallista jätettä josta eroon pääseminen maksaa.
   
  Seevu ja kerkko tykkäävät tästä.
 6. manun

  manun Gearhead

  Ok.. Joku syyhän siinä on tietysti kun ei ole yleistyny
   
 7. Seevu

  Seevu Double Gearhead

  ..ja mahtaako nykyaikana moiseen hommaan saada edes lupia.
   
 8. JJ

  JJ Gearhead

  Black Bull Powerin -67 Shelby taisi käydä Englannissa dipattavana.
   

Kerro tästä muillekin!