korin kiinnitys runkoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja tlento, 7.6.2005.

  1. tlento

    tlento 1st gear

    Kertokaas viisaat, miten kori tulee kiinni runkoon X-runko -Chevyssä. Siis kuusi kiinnityskohtaahan siinä on, mutta millai ne puslat sun muut sinne väliin tulee, ku se mun auton kori oli vähänn niinku "heitetty" rungolle ja rungon ja korin välissä oli semmoset "jääkiekon" näköset puslat ja pultit piukassa. Mulla on semmonen käsitys että se ei ole ihan niinku sen pitäis olla!

    Kuvat yms muut vois selventää asiaa! Näitä puslahommiahan on tehty maailman sivu...

    Nii, sit, jos joltain löytyy kuuskolmoseen impalaan 4d ulkopuolen listoja, ni saa tarjota!

    Eipä muuta, jatkakaa!
     
  2. tlento

    tlento 1st gear

    Ei kellään sit sattuis olemaan edes mittoja rungon/korin kiinnityskohtien paikasta. Joudun tekemääm niitä uusiksi, mm. takajousien yläkupit kokonaan, joissa on myös korin kiinnityskohta. Mitoista olisi apua ettei mene hakuammunnaksi!
     

Kerro tästä muillekin!