Korin kylkeen muovilistaa, Dodge Dart

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Simo, 29.1.2008.

  1. Simo

    Simo 1st gear

    70-luvun Darteissa kylkiin on, koko auton pituudelta liimattu n. 10 mm leveää mustaa muovilistaa, jossa kromia keskellä.
    Tämän kaltaista tarviketta oli myös yleisesti myynnissä, mutta löytyykö sitä vielä jostain? Tai peräti Dartin alkuperäistä?
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  3. aaCHEVY

    aaCHEVY Gearhead

    Muistelisin että nippeli Tepolla oli joskus Huuto netissä myynnissä tommosta. Kysäse löytyykö tepolta: http://www.nippelit.org
     
  4. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Motonetistä ostin pari vuotta sitten. Muistaakseni oli 13 mm leveää, se "kromattu" osa keskellä oli puolipyöreä ja sen kummallakin puolella oli pari milliä mustaa muovia näkyvissä. En tiiä onko vielä valikoimissa, mut ainakin siellä on sellaista kokonaan "kromattua" paria eri leveyttä.
     
  5. Simo

    Simo 1st gear

    Kiitos vinkeistä, täytyy kysellä.
     

Kerro tästä muillekin!