Korin nosto rungolta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Jusmo, 2.1.2002.

  1. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Tarkoitus olisi mahdollisesti nostaa neliovinen 65-fullsize chevyn kori pois rungolta. Paljonko suunnilleen painaa tuommoinen kori ilman ovia, etulokasuojia, takaluukkua ja sisustuksia? Pitääkö/kannattaako korin sisälle asentaa tukia jotka jäykistäisivät koria? Otan vastaan myös muita hyviä neuvoja korin nostoon liittyen. Kiitos!
     
  2. Micky

    Micky Gearhead

    joo o....painaahan se ihan tarpeex...se tukeminen on ihan siitä kiinni kuinka laho se on...oman buickin korin nostin pois ilman tukemista kun ei ollut läpimätä...ketjutaljalla,tunkilla ja raa-alla voimalla...sitten vai liuutin rungon pois alta akseleineen...takaisinki on jo laitettu...vaatii vaan hiukan hermoja....kato myös rungon kunto ettei se notkahda/katkea jos näyttää uhkaavalta niin tue se!!
     

Kerro tästä muillekin!