Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

 1. Hoplaa , vielä huomenna kerkeen vastailemaan mallikohtaisiin hintakyselyihin nopealla aikataululla... ja lukaskaa tää ketju läpi niin tiedätte sitten miten homma pelaa.

  Kerään vielä näitä tiedusteluja ja kunhan palaan Saksan komennukselta , laitan toimintaohjeen jokaiselle kuka kyselyjä on tehnyt ja sitten saadaan tilaukset rullaamaan.

  AVG
   
 2. Tiedusteluihin vastattu ja uusiakin kannattaa laittaa , muutaman kerran viikossa näköjään ehtii nettiinkin...

  AVG
   
 3. No nyt oon taas Suamessa... Jos joku vielä haluaa uutta kromia autoonsa niin hyvin kerkeää mukaan kimppatilaukseen.

  AVG
   
 4. Kattokaas kyselijät yv:nne , sieltä löytyy toimintaohje varmistaaksenne tilauksenne , muistakaa laittaa auton malli / puskuritarve ja overdrive-käyttäjätunnuksenne siihen viestikenttään kun varausmaksua maksatte!

  Muutama on halunnut ns smoothie-puskureita (reiätön malli eli hitsattu reiät umpeen ja kromattu ) niitä saa joihinkin malleihin suoraan , mutta laitoin kyselyn tekevätkö esim thunderbirdiin... Jos tälläistä vaihtoehtoa haluatte , kannattaa asiassa toimia heti että ehtivät tehdä rauhassa.

  Ensiviikon loppupuolella laitan tilausta sisään joten vielä kerkeää mukaan.

  AVG
   
 5. Nostetaas tää esille ,kun kaikki ei ole lukeneet vielä viestejään , herätys!
   
 6. Vieläkin näkyy olevan monen kyselijän yv:t lukematta.... koittakaahan suoriutua :)
   
 7. Varmistettuja tilauksia on nyt muutamia kasassa , vielä kerkee mukaan jos krominkiilto heijastelee silmissä...

  AVG
   
 8. Perjantaina lähtee ensimmäinen tilauserä BB:lle , vielä kerkeää mukaan.

  AVG.
   
 9. Vielä kerran nosto , perjantaina lähtee tilaus niistä puskureista jotka on etumaksulla varmennettu , eli vielä on mahdollisuus osallistua kimppatilaukseen ,ja tässähän on se etu että tarkastan kaikki puskurit kromauksen laadun suhteen ja ettei niissä ole kuljetuksessa tai muuten rakenteellisia vikoja , ennen loppusuorituksen maksamista Bumper boysille.

  Viimevuonna muutama puskuri meni vaihtoon Daytonassa, koska löysin niistä rasitusmurtumia jne , tälläiset ovat valitettavasti aika hankalia viedä takuuseen jos olet tilannut sen suoraan Suomeen ja täällä huomaat esim halkeaman uudelleen kromatussa puskurissasi....

  Varsinkin yleisimpiä puskureita tuntuu olevan useampia rekan kyydissä joten pääsen valkkaamaan "parhaat päältä".


  AVG
   
 10. Tänään laitan tilauksia menemään ja ennakkomaksut BB:lle.

  Täydennyksiäkin kerkeää vielä tekemään kun ollaan hyvissä ajoin liikkeellä.

  AVG
   
 11. Hei ,vielä näkyy olevan lukemattomia viestejä tuolla yv-osastolla , jos olet kysellyt puskimia ,tarkistappa lukemattomat viestisi ja toimi jos meinaat uutta kromia saada autoosi...
   
 12. Viimeisetkin puskimien kyselijät , kattokaa yv;nne , ensimmäinen tilaus on nyt sisässä ja täydennyksiä voi vielä tehdä , olen taas työkomennuksella torstaista etiäpäin muutaman viikon.... joten silloin pääsen vastailemaan viiveellä.
   
 13. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  Mää laitoin myös yv:tä..
   
 14. Eipä ole tullut yv:tä , jos siihen ei laita aihetta , näyttää siltä kuin se lähtisi mutta katoaa jonnekin??

  Eka tilauserä on lähtenyt ja jos jollakulla vielä tarvetta niin privaa vaan tulemaan niin katsotaan kui käy,vieläkin on aikaa aihioiden etsimiseen yms.

  Oon vielä tän viikon Saksanmaalla mutta pääsen kyllä vastailemaan iltaisin kyselyihin pienellä viiveellä.


  AVG
   
 15. pop no lepo

  pop no lepo 1st gear

  Faikun -64 takapuskuri

  Joo , kiitos vaan takapuskurista!Oli sitä mitä luvattiin! Pitkästä alkaa lueskelin näitä juttuja,niin
  tuli mieleen, kun oot menossa paikan päällle keväällä , saiskos uuteen projektiin (sportside -89) ISOT pyörät! Jotain 22" - 24" kumeineen! Jos tuonti
  olisi mahdollista,niin kiinnostaa tietysti hinta/malli ?
   
 16. Tuossa puskuritilauksen hoitamisessa on ihan riittävästi touhua lomareissulle , en ainakaan lähde mitään varmaa lupailemaan vanteiden yms tavaroiden kanssa , tietysti siellä svapissa on melkein mitä vaan (ollut jopa 5000myyjää)

  Voin tietysti pitää silmät auki jos voin jotakuta auttaa niin ok... mutta en halua stressata sielläollessani juoksemalla muiden tavaroiden perässä.

  Viimevuonna kaverille kyttäilin 24"pinnavanteita ja ainoat jotka sattui löytymään olivat yhdessä pikkarissa kiinni ja olis pitäny ostaa koko kosla.

  Vielä oli muutama puskurintarvisija laittanut kyselyjä ja tämänvuoden puolella sisäänjätetyt tilaukset saadaan "vanhaan" hintaan , hinnankorotuspainetta kuulemma on... , taas :-?

  Olen taas kotomaassa joten kattelen päivittäin yv;ni.

  AVG
   
 17. Jees ,nyt lähti toinenkin tilaus vetämään

  Alkaa olla jo viimeinen aika pistää tilaus sisään varsinkin jos mielii tulevaksi kesäksi tämänvuotiseen hintaan saamaan puskimen ,kun ennen vuodenvaihdetta tilaa.

  AVG
   
 18. Taas muutama kysely selvitetty , otan vielä ensiviikon aikana tilauksia vastaan ,sitten katellaan ehkä vuoden päästä uudelleen....

  Nyt on aika ostaa itselesi joululahja!

  AVG
   
 19. brassi

  brassi 2nd gear

  vieläkö ehtii puskureita bumperboyzilta Ramler American 67

  hei,

  laitoin yyveetä. Tarttis saara 67 Rambler americaniin molemmat puskurit ja pultit.Bamperboyz teki tarjouksen, mutta roudaus olis keskeinen osa kustannusjahtia. Vieläkö ehtii?

  Ramleristi
  0407670409
  niilok@sci.fi
   
 20. Re: vieläkö ehtii puskureita bumperboyzilta Ramler American

  Eipä ole tullu yv:tä... kokeilehan uudestaan ja katso että siinä yv;ssä on aihe.

  Laitan hinnat tulemaan.
   

Kerro tästä muillekin!