Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

 1. Hintoja ja saatavuuksia taas selvitelty ja infoo lähteny. Hopi hopi kaikki empijät. Jännää kun aina kyselyt kiihkeimmillään sen jälkeen kun on jo myöhäistä.... :)
   
  Rotten tykkää tästä.
 2. Hopsan , nyt loppukirin aika....
   
 3. yv:t sinkoillu...
   
 4. Tietoa pukattu.

  Laitetaampa kromiasiat autostasi kuntoon? - nyt tilaamaan.
   
 5. ja nostoa jos joku empii niin nyt kerkiää vielä mukaan.
   
 6. Viikko vielä aikaa saada tilaus sisään. Joitakin malleja voi löytyä valmiiksi tehtyinä mutta yleisesti ottaen se 8 viikkoa varaavat tekoaikaa joten kannattaa toimia ajoissa....eli nyt.
   
 7. Vielä muutama päivä...
   
 8. Joko on kaikilla kromit kunnossa?
   
 9. Vielä viimeset nostot , tämä viikko ja sit kiposki kii. Toivottavasti ei pysyvästi eli tarkoitus kyllä ensvuonnakin yrittää matkustaa mutta eihän sitä koskaan tiedä...
   
 10. ja vielä loppukiri. Nyt viimehetken hätähousut jalkaan ja tilaamaan. :)
  Kesä tulee silmille ja on tietysti yhtä nopeesti ohi. Mukavahan se ois nähdä kunnossa olevia kromeja autoissa....Nyt niitä vielä saa.
   
 11. Kiitos osallistujille ja sitten vaan kesän odotusta , puskurit Suomessa noin toukokuun puolivälissä.
   
 12. Vielä selvittelin mm Datsun Z240 puskureita (löytyi) ja muutamalla viikolla siirtyi matka eteenpäin joten vielä hetki mahdollista keretä tähän mukaan.
   
 13. Tämä viikko aikaa loppukiriin. Yv:t lähteneet.
   
 14. ja taas viestejä pukattu yv laatikoihin....
   
 15. Sunnuntaina deadline. Sit palataan (toivottavasti) ens syksynä tai vuoden päästä asiaan.
   
 16. Edellisen tilauksen puskurit Lappeenrannasta noudettavissa!
  Tänään viimeinen päivä osallistua kevään tilaukseen , sitten katotaan taas toivottavasti syksyllä tai vuoden päästä uudelleen.
  Hyvää kevättä kaikille tallitontuille ja laitetaampa ne kromit kuntoon!

  AVG
   
 17. No niin reissusta palattu ja onneksi kävin paikanpäällä kun piti useampaa puskuria moittia ja hankkia / valkata parempia tilalle. Nyt pitäisi olla tuotteet kunnossa ja ovat tuloillaan ,eli 7-8 viikkoa ottaa tällähetkellä kuulemma matka Calista Suomeen....

  Voin myös keräillä pikkuhiljaa syksyn tilaukseen osallistujia eli laita yv:llä kyselyt niin vastailen hintojen ja saatavuuden kanssa kun täällä OD:lla muistan käydä.

  Hinnastot on menneet tässä vuoden sisään uusiksi ja ei ainakaan oo hinnat laskenu , joidenkin aihioiden kanssa alkaa olla saatavuusongelmia , mm Chrysler New Yorker 61 takapuskuri tuntuu tuottavan tuskaa...o_O

  AVG
   
 18. Tämä taas alkaa olla ajankohtaista... eli laita kyselyä yv.llä nin selvittelen saatavuuden ja hinnan. Ens talvikin tulee vaikkei nyt siltä tunnu. Sit on kiva kun on uutta kiiltävää projektiin.
   
 19. Hintoja / saatavuuksia selvitelty....
   

Kerro tästä muillekin!