Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

 1. Vielä koitan auttaa kanssaharrastelijoita näiden puskurien kanssa ,vaikka joku olikin jo tehnyt nimettömän kantelun verottajalle , että mie muka tällä talkootyöllä rikastusin , hohhoijjaa , on kyllä säälittävää mille tasolle ihmiset on saatu kyykytettyä että tuollaiseen turhaan viranomaistahon työllistämiseen joku ilkeää lähteä (nimettömästi tietenkin). Kimppatilauksestahan tässä on kysymys ja se ei todellakaan ole kielletty , toki moni kauppias varmaan haluaisi riistää osientarvitsijoilta maksimivoiton , eikä katso tälläistä talkoohommaa hyvällä ,mutta se ei auta ketään jos aletaan toisia hiekottelemaan sen sijaan että tehtäis ite paremmin...

  Aika rajua pilaa toi kyllä on ,kannattas vähän miettiä.

  Jos jollain "varmaa" tietoa tuon aiheettoman ilmotuksen tekijästä niin siitä saa vihjepalkkion kun asia selviää niin voi sitten poistaa semmosen ihmisen omasta elämästä ja mahdollisesti "kaveri"piiristä...

  Kiittämättömyyshän se maailman palkka on vai miten se sanonta menee nykyään?

  Mutta leukaa rintaan ja kohti uusia pettymyksiä :rolleyes:
   
  PeteKoo ja esmi tykkäävät tästä.
 2. esmi

  esmi 3rd gear

  Kyllä on sairasta toimintaa!, hyvä että viitsit tollasen jälkeen jatkaa!.
   
  Akseli von Gardan tykkää tästä.
 3. Mopar

  Mopar Gearhead

  Niinhän Jouko Turkka jo aikoinaan sano, jotta suomessa kateus voittaa kiimankin.
   
  Akseli von Gardan, Filth ja esmi tykkäävät tästä.
 4. kyselyt yv.nä niin vastailen tietojen kera kun kerkeän , syksy lähenee ja seuraava rakentelukausi :) Hyvää kesää kuitenkin nyt ensin.
   
 5. Yv:t pukattu ja saatavuuksia selvitelty.

  Aihiot käy vähiin tietyissä malleissa , esim 64 Galaxien takapuskuria ei omaan autooni löytynyt joten jouduin tyytymään nyt siihen parjaamaani jälkituotanto osaan....katotaas kuin kestää kiinan romi vs usa/mexicali romaus.

  Kaikkiin autoihin ei vaan oo jälkituotantoa , joten jos teillä on puhkiruostumattomat aihiot ,niin ne kyllä kannattaa säästää pahanpäivän varalle , aika huononkin pystyy oikomaan ammattimiehet , tosin istuvuus kärsii jos joudutaan paljon takomaan materiaalin venyessä.

  Let there be chrome!

  AVG
   

Kerro tästä muillekin!