Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

 1. Vielä koitan auttaa kanssaharrastelijoita näiden puskurien kanssa ,vaikka joku olikin jo tehnyt nimettömän kantelun verottajalle , että mie muka tällä talkootyöllä rikastusin , hohhoijjaa , on kyllä säälittävää mille tasolle ihmiset on saatu kyykytettyä että tuollaiseen turhaan viranomaistahon työllistämiseen joku ilkeää lähteä (nimettömästi tietenkin). Kimppatilauksestahan tässä on kysymys ja se ei todellakaan ole kielletty , toki moni kauppias varmaan haluaisi riistää osientarvitsijoilta maksimivoiton , eikä katso tälläistä talkoohommaa hyvällä ,mutta se ei auta ketään jos aletaan toisia hiekottelemaan sen sijaan että tehtäis ite paremmin...

  Aika rajua pilaa toi kyllä on ,kannattas vähän miettiä.

  Jos jollain "varmaa" tietoa tuon aiheettoman ilmotuksen tekijästä niin siitä saa vihjepalkkion kun asia selviää niin voi sitten poistaa semmosen ihmisen omasta elämästä ja mahdollisesti "kaveri"piiristä...

  Kiittämättömyyshän se maailman palkka on vai miten se sanonta menee nykyään?

  Mutta leukaa rintaan ja kohti uusia pettymyksiä :rolleyes:
   
  juko7, Poke, PeteKoo ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. esmi

  esmi Gearhead

  Kyllä on sairasta toimintaa!, hyvä että viitsit tollasen jälkeen jatkaa!.
   
  juko7, Poke ja Akseli von Gardan tykkäävät tästä.
 3. Mopar

  Mopar Gearhead

  Niinhän Jouko Turkka jo aikoinaan sano, jotta suomessa kateus voittaa kiimankin.
   
  Poke, Gary Grand, Sierra ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. kyselyt yv.nä niin vastailen tietojen kera kun kerkeän , syksy lähenee ja seuraava rakentelukausi :) Hyvää kesää kuitenkin nyt ensin.
   
 5. Yv:t pukattu ja saatavuuksia selvitelty.

  Aihiot käy vähiin tietyissä malleissa , esim 64 Galaxien takapuskuria ei omaan autooni löytynyt joten jouduin tyytymään nyt siihen parjaamaani jälkituotanto osaan....katotaas kuin kestää kiinan romi vs usa/mexicali romaus.

  Kaikkiin autoihin ei vaan oo jälkituotantoa , joten jos teillä on puhkiruostumattomat aihiot ,niin ne kyllä kannattaa säästää pahanpäivän varalle , aika huononkin pystyy oikomaan ammattimiehet , tosin istuvuus kärsii jos joudutaan paljon takomaan materiaalin venyessä.

  Let there be chrome!

  AVG
   
 6. No nyt ois edellisen tilauksen puskurit kotona , eli soitelkaa 0500-806067 ja sovitaan nouto tai lähetys. Yv:kin tavoittaa pienellä viiveellä.


  Saatavuuksia myös selvitelty ja hyvältä näyttää , tosin tyhjiäkin arpoja on seassa...
   
 7. Vielä on puskuria noutamatta / lähettämättä :)

  Uusiakin kyselty ja jäljitetty.
   
 8. Taas löysi yksi harrastaja puskurinsa , auttelen vielä kromaus asioissa puskureiden osalta jos ja kun reissu vielä toteutuu syksymmällä , jotain kalustoa pitää koittaa saada kaupaks ennen sitä...

  58 Edselin takapuskuri roikkuu niin sitkeesti tallin katossa että siihen pitäs kait ettiä auto :)
   
 9. Tämän kuun aikana kerkee vielä tilaukseen mukaan jos tarvetta uudelle kiillolle puskureiden osalta.... YV:nä kyselyt niin selvittelen saatavuudet jne.
   
 10. Poke

  Poke Gearhead

  No on tämä nyt taas kummallista. Juuri tuossa päivä muutama sitten eräs sellaisen auton omistaja istui samassa huoneessa ja juteltiin 58' Edselin ruostuvista puskureista. :confused:

  Niitä ei muka enää maailmasta löydy ja jossain niitä kasvaa tallin katosta.
   
  Muokattu: 5.8.2019
 11. No täältä löytys , kannattaa ostaa vaikka omaan varastoon jos tuollainen auto tallissa vaan on , ei niitä puskimia oikeesti enää ole liikaa jäljellä , ja jos kolhu sattuu ni....
   
 12. Poke

  Poke Gearhead

  Mutta pakkauskoko on sitten tietysti eri. Jos on väljä ei mahu. Moneenko pakkauskokoon Edseleitä pakkasivat? Ei minulla ole aavistusta.

  Etupuskimet kaikissa 58' Edseleissä ovat samat?
   
  Akseli von Gardan tykkää tästä.
 13. Poke

  Poke Gearhead

  Tässä sekä syy että seuraus:

  - Citation ja Corsair Width (in.): 79.8
  - Rangers, Pacers Width (in.): 78.8
  - station wagons Bermuda, Villager ja Roundup Width (in.): 77.1

  Tuuma munassa, sentti nenässä ja milli pankkitilillä tuntuu. o_O
   
  Akseli von Gardan ja isalmela tykkäävät tästä.
 14. Ai niitä on kolmeakin eri leveyttä , no jo on vehkeitä :D
   
 15. Vielä löytyy toi 58 Edselin puskuri tallin katosta , sitten ois keskikohdasta hiukan liian suora 49 Mercuryn etupuskuri johonkin customiin , ja muitakin.... kysele.
   
 16. Onkos kellä vielä uudelle kiillolle tarvetta? Alkaa aika-ikkuna sulkeutua syksyn tilausta ajatellen... yv:llä tavoittaa
   
 17. Parit saatavuudet ja hinnat selvitelty.
  Vielä löytyy suurimpaan osaan autoja aihioita mutta joidenkin kohdalla sutii tyhjää , esim Galaxie 64 takapuskurit on loppu,nada , nietu.
   
 18. 15.9 mennessä viel kerkeää mukaan. YV;nä kyselyt , kiitos.
   
 19. Reissussa par päivää mut kattelen vielä sunnuntaina loput jos joku vielä kiiltoa kyselee...
   
 20. Jep , aikaikkuna alkaa olla sulki tänkertaiseen tilaukseen , katellaan sit keväällä tai vuoden päästä uutta.
   

Kerro tästä muillekin!