Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

 1. brassi

  brassi 2nd gear

  Hei,

  Bumperboyz kertoi että molemmat puskurit löytyy uuskromattuina, hintaan 450 taalaa/kpl, ja pultteja olis myös. Ongelma on tietenkin kuljetuksen hinta, yksittäsenä toimituksena pelkään että tulee liikaa hintaa.

  Minkälaien kuvio sulla on tuontihommissa? aiemmasta kirjeenvaihdosta voi päätellä että liikut siellä päin ja jopa tsekkaat laatua ennen kuin tavara lähtee.

  Niilo
   
 2. Jep ,laitoin yv:n , hintani sisältää puskimien tarkastuksen ennen lopullista maksua BB:lle.

  Näin vältytään hankalilta takuuasioilta koska en hyväksy huonosti tehtyjä /vahingoituneita puskureita joita seassa myös näkyy . Kallista / hankalaa on takuuasioiden hoito jos joudut puskuris takaisin lähettelemään.

  Kyllä tuossa moni koittaa onneansa E-baynkin kautta ja toivottavasti saa säästettyäkin... jos sattuu tulemaan oikeat ja ehjät :rotfl:

  AVG
   
 3. Vielä kerran ylös tämä aihe , ettei jää joululahjat itselle ostamatta ,jos joku kromia tarvitsee ens kesänä....

  Tämän vuoden puolella tulleet tilaukset keretään hoitaa samaan konttiin joten hopihopi , koskaan kun ei tiedä tuleeko näitä reissuja vielä tulevaisuudessa ,toivottavasti tulee :wink:

  AVG
   
 4. 30.12 Lähtee viimeinen erä tilauksia menemään tältä vuodelta.

  Kerkeävät vielä etsimään harvinaisemmatkin aihiot, kunnostamaan ja kromaamaan ne niin että ovat sitten Daytonan spring show;n aikaan tarkastettavinani ja saan pakattua ne konttiin omien tuliasten seuraksi.

  AVG
   
 5. Oikein hyvää Joulua ja uuttavuotta kaikille puskurien tilaajille , pakettinne saapuu sitten viimeistään kesäkuun alussa , on se mukavaa kun on jotain mitä odottaa...

  AVG
   
 6. Gt Dart

  Gt Dart 1st gear

  Laitoin yv:tä Akselille
   
 7. Yv;hen vastattu 8) .....
   
 8. Viimehetken tilaisuus osallistua kimppatilaukseen Bumber boysilta tämänvuotisilla hinnoilla .

  Ylihuomenna lähtee varausmaksut viimeisistä puskimista , joitain hyllynlämmikkeitä voi toki löytyä tuohon kyytiin myöhemminkin ,mutta jos haluaa varma olla puskurin saamisesta on parempi toimia NYT! Varsinkin jos kyse harvinaisemmasta kikkareesta.

  AVG
   
 9. Nonniin , vuosi vaihtui ja tilaukset on sisässä.

  Joku kyseli tiukasti Mersun puskureita ja niitä kuulemma löytyis kanssa mut tarviivat valokuvan malliksi jos erikosempi yksilö.

  Datsunin Z:aankin kuulemma löytyy jne..

  Eli voivat auttaa myös Euro-autoilijoita joissain määrin , tosin kannattaa huomioida että puskurit voi olla sitten ns jenkkivientimallia?

  Tässä alkuvuodesta voi vielä yrittää saada samaan kyytiin jos joku herää vasta nyt mutta aina epävarmemmaksi menee mitä pidemmälle asia jää.

  Toki lähettävät suoraan kotiovellesikin mutta rahdin hinta on sitten aika iso ja jos tavarassa huomautettaavaa niin pikkusen hankalaa/kallista lähetellä eestaas tollasia paketteja.
   
 10. Bob BB:ltä laittoi terveisiä että tilauksemme on hyvällä mallilla ,lähes kaikki aihiot on jo löydetty ja niiden elvytys aloitettu.

  Pick-uppeihin löytyy myös puskimia tuolta , ja vielä kerkeää mattimyöhäiset saamaan puskimensa samaan kyytiin. (taytyy varmistaa tapauskohtaisesti kun tuo dedline lähestyy)

  AVG
   
 11. Pari saatavuuskyselyä laitoin vielä menemään , tässä tais tänvuotiset sitten olla ?

  Ensitalvena toivottavasti uus reissu joten ilmoittelen täällä sitten kun aika koittaa.


  AVG
   
 12. Yv:t laitettu kaikille puskureita tilanneille , homma etenee ja kaikki tilaukset on sisässä.

  Jos joku oli jo hoitanut loppumaksun ja sai silti muistutusviestini niin älköön pahastuko ,asia on sitämyöten selvä.


  AVG
   
 13. Muutama loppusuoritus näkyy vielä olevan tulematta , kuun loppu lähestyy ,joten jos meinaa jäädä unholaan tai on muita syitä niin ilmoitelkaa.

  Alkavat rekkaa jo lastailemaan Daytonaa varten...

  AVG
   
 14. Nonnii , puskurit on tarkastettu ja useampia piti vaihdella parempiin.

  Hyvä että on paikalla ennen kuin laskee rahoja pöydälle....

  Ilmoittelen yv:llä kun ovat noudettavissa.

  Tänään vielä swappiin menossa joten jos jollekulle oikeiin kova puskurin tarve on tullut , voin kysyä jos sattuu hyllyssä olemaan.

  Soita (999) 1 561 3101 851 ,olen muutaman tunnin vielä paikanpäällä.

  AVG
   
 15. Svap ohi ja Bumber Boys matkalla Californiaan.
   
 16. Bumbers are arriwed !

  Jos haluatte että lähetän matkahuollossa ,laittakaahan osoitteita tulemaan tai sitten voi toki tulla noutamaankin täältä Lappeenrannasta. YV:t lähti kaikille tilaukseen osallistuneille. Ens talvena toivottavasti uus reissu...palataan asiaan.

  AVG
   
 17. Hei kaikki Galaxien omistajat , kävi ilmi että yksi tuomistani puskureita ei oikein sopinut paikoilleen , syy on se että k.o puskuri oli runsaasti paikattu ja muoto oli siten väärä , sitä on vaikea huomata kun puskuri on irrallaan.

  Galaxien(ainakin ´64) hyvät aihio takapuskurit kuulemma on totaalisesti loppumassa ,joten jos sinulla on ehjä ja suora puskuri , kannattanee sellainen uudelleen kromauttaa ennenkuin ruostuu puhki. (Viro , ruotsi,puola?)

  Bumber boysilla on hinnastossa Galaxien kohdalla paikkaamattomalle ja paikatulle eri hinnat mutta paikkaamattomia heillä ei kuulemma ole enää vuosiin ollut :-?
   
 18. Landseer

  Landseer Gearhead

  Tulipas viimesen päälle hieno puskuri! Kiitosta AvG:n suuntaan...
   
 19. Aako

  Aako 1st gear

  MInkähänlainen jäteläjä siellä on odottamassa... Prkl Ku on aika niin tiukalla
  ei taho millään ehtii hakemmaa
   
 20. Laitan kyl tulemaan matkahuollos , pari puskinta on vielä hakematta/lähettämättä.

  Ilmottele mitä haluat tehdä , ei tuolla niin kiire ole , tuu vaikka joku tiistai ilta niin osallistu samalla meidän "guuts meinings" kokoontumiseen.....

  AvG
   

Kerro tästä muillekin!