Kustomradioo juopotellessa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 13.2.2009.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Niin kannattaa ollakin hieman ennakkoluuloinen. Sitä kato alkaa haluamaan pitemmän päälle aina vaan enemmän.... Sitähän saattaa sekaantua himojen pakkovallassa vaikkapa johonkin elävään olentoon.... Ehkäpä jopa naisihimiseen! Se vasta on perverssiä! Joku nahkasäkki täytetty joillain ihralla, suolenpätkillä ja sisäelimillä. Hyi saasta sentään! Saattavat jopa hangotella vastaan... Eipä oo kauan ku poliisiteeveessä kyselivät silminnäkijöiden havaintoja ku joku oli yrittäny yksinäisyyttään pikkasen saaha lähikontaktia vastakkaiseen sukupuoleen. Siinä voi helevetti pahanpaekan tullen vaekka joutua vankilaanki jos ei mee hommat putkeen. :x
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  3. Kapok

    Kapok 1st gear

    Maalinpoisto Tapiolla ja santapaperilla, uudeks väriks arkipyhääkin synkempi musta :rotfl:
     
  4. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Tuossa alakassii olemaan sitä asijaa tuossa vehkeessä! Eikä muutako tekemää, vae mitä?

    Minähii sain se Mercuryn channeloinnin onnistumaan, värjäilin valkosivut ja peltivanteet mustiksi (+kromiset pillerit ja "vannekehät"). Yks kumes meni, yllättäen, pilalle ku hiplasin aamulla kumia vanteelle :rotfl: Myös sisustaa värjäilin mattamustalla, jiäpi myös sitä vaalean ruskeeta näkyviin! 8)

    Sitte se choppaus mietintään tuossa iltasella! Harmi ku ei voi hirveesti maavaroja tms tehä ku puuttu ne.. Tosin minä tien korin eka valamiiksi! Ei siis mitää hätiä! :wink:

    Tasottu muuten se silimä sen verran että voesi ittelle nakella johonnii möllöttämmään.. Suonet tosin jäi aika rumasti rypylle, onneksi sieltä takkoa ni ei näö.. :-? Ka aottaa ko annan kuivoa 5 täyttä päevöä, ei missää tilanteessa vähemmän.. :D
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :-? Ka meni Ossilla ja Jessellä pikkasen tappeluksi ku Jesperi laitto kaikki hienoimmat työkalunsa Ossille avuksi... No nehän on tietty Puusepän konneita. Jesperi sano jotta; ''Sinä oot minnuo kohta 50 vuotta lauluissas solovannu ja saat sen mukasesti vastata miun kärsimyksistä! Suat nyt tämmöset seitkytluvun kalut ja siinäpähä asennat ilimapussit itekses autoosi! Ossi suuttu ja laitto Jesperin Kurmuutus vääntimmeen. .. Tuumas vaan , jotta Taidat pirruuttas jänistää Pääsiäis-hommista... Semmonen oekeen Pakolais-Sissi nro 1

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1495.jpg

    Minut se laitto Alkoon ku viinat kohta loppuu... :rotfl:

    Kyllä se Kalsperilla Mercury vielä liikkuu... :wink:
     
  6. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Ka sitte otettaan kuvvie ku Jesperi ja Ossi cruisailoo tallilla! Nyttekö se sitte viinoa sae, oesi juttuo tullu kiihytyskissoista.. Äkänen kisumirri.. :rotfl:

    Ossi on näköjää kova syömään porkkannaa. :D
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :rotfl: Joo ei niistä ryyppypäevistä aena tiijä. Tännään o menny vasta Yks '05 ja muutamat oluset. Hajin tuossa just lissää samanlaisen satsin... Se tuo rahan pahavirta ku vie nopeemmin kuiluun köyhää kuin rikasta. :lol: :oops:

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1497.jpg
     
  8. Kapok

    Kapok 1st gear

    Kerrpele, satuin avvaamaa tuon televiission vaikken sitä paljoakaan katsele ni eiköhän sieltä päräytä "Black Sabbathin" loppupärinät kaiuttimista. Mitenkä JeeJeeJeesuselää+Politiikka on ihanaa-YLE sortuu soittamaan vielä rokkkimusiikkia kaikkien iskelmämummojen kauhuksi :rotfl: Vuan voi pyhä parsa että ossoo olla hyvä kipale; ei paremmasta väliä 8)
     
  9. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Enpä ois uskonu, jotta nuin ovat sitkeitä lakut sulamaan... Puoltuntia olleet kattilassa ja vielä suuhun nosettavissa! Salamiakki höysteellä olis tarkotus tehä paokkuo.... Jotkuhan valittaa, jotta jääpi salmiakit kiinni hampaesiin... Ku on oekeen pahalla mallilla hommat ni hampaat jää kiinni salamiakkiin... Siinä sitä saa sitten Hakaniemeen päen kävellä ihmeissään.. Va missä se oli...

    :lol:

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1499.jpg

    Siinon vielä oikee synkkyys&herkkyys tallella

    http://www.youtube.com/watch?v=tkxToOpZ3nY

    Kotiteollisuushan se teki tästä jotaki äijäpaskaa... Vähä ninku sama homma ku Nightvissi turas Lumiukko piisin. :argue:
     
  11. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Mit vit...? Onko poijat, siis Tukke ja Palle siellä? :eek: Tiällä juopottelemassa ovat olleet nyt pari päevää, liekkö käöneet juomassa sinun viinoja.. :D Aika sairaita ideoita keksitty tuohon Mercuryyn.. Ja katot on jo katkottu ja lyhennetty.. Kuvaksieki oesi va ei jaksa lattailla nytte :rotfl: Eivät vaen suostunneet tulemaan kuvvaan, vaekka palijo apuna olivatkii! Tukella pysy rälläkkä yllättävän hyvin käjessä, verrattuna humalatilaan.. Melekein suorat tuli pilarinpätkistä :rotfl: Jallupullon kansa ajeltiin tippakourut ja kiinteet takalasin listat jo poes.. Vielä ko otetaan etulasinlistat poies, ja pyyhkimet ni hjuva tuloo.. 8)

    Pitässii vielä C-pilarit muotoillta, aakkoset ja beekkoset on aika kohillaan! Sen verta laski katto, ettei Tukella mahtunna letti olemaan aoton sisässä pystyssä, liekkö channeloinnilla ossuutta asijaan... :rotfl: Taean antaa poikiin jättää rekvisiitaksi pussin ja ehkä pari pulloo ölppää rotiskon takapenkille.. Viikonloppuna rakennella lisseä..
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :odroll: Kaikkee se Kalle kuuloo ja näkköö!!!... Joku hörhö Voorumilla puhunu joskus humalassa Pikku-Ukkoesta ja nyt niitä on jo kaverina kaikilla muuttokuormista lähtien.. Muuttakkaa kaikki poies Kajjaanista ettei taoti enempääsä tartu! :rotfl: :wink:
     
  13. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead


    Ka elähä nytte!! Mie ku oon nii palijo yksin ni pittää jottae kavereita olla mukana aenaa! Palijo miellyttävämpi oli tehhä ko jätkät oli kaverina! :rotfl:

    Joko sie varraat jonku avohoito ajan? Taetaa alakaa olla ajankohtasta :rotfl: Muista ilimottaa, notta Tukke ja Palle tuloo vierailemmaan! Ottanokko muuten vierailijoeta.. :wink:
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Eipä oo ukkoja näkynnä... Taitaavat olla Mercuryn kimpussa. Että ossaa olla pää kippee... :oops:
     
  15. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Iha väsyneenä tulin tallilta kotia ja arvaa minkä yllärin jätkät oli tehny.. Liimannu epoxilla katon paikallee ja sanovat puoli kolomen aikaa huomenna on täysluja.. Olivat kuulemma valinnu tekniikaksi sen lättiksen sijaan 615 cid alkoholistin.. :eek: Suapi rättirenkaat vähä kyytiä:rotfl:
     
  16. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Matti Huutonet toimittaa ratio ukkojen tähellisimmät uutiset!

    Ei siinä mittään, jotta meillon toosa-ukkojen keskuuvessa niin entistöijiä kuin kustomheebojakin... Se ei vissiin riitä, ku jotkut ovat myymässä ratioitaan tollasenkin suuntauksen taitajille:

    http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=103674408



    :rotfl:
     
  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Nii ja jottei mee ohvitopikiskoski nii oon kyllä juomassa! Ensmäestä kertaa elämässäni olin pikkusta vaille yheksän Alkon eessä. Sitä ei aina ossaa laskee kävelymatkaa oekeen... Toesta se oli ku asu tuossa Pohjolankavulla mistä näki ikkunasta ku Alkon setä tullee hommiin punasella Fiat Unolla... :lol: Pikkunen 60% kosanterivotka & mutsaherukkaviiniä ja kalspeja... Ja lonkkuja! Jexthmosh!
     
  18. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Voe voe! Alkoonko se oli mänössä ko päevällä näky käppäilevän varttie vaelle yheksän ristman ohi? :D Tikkaelta huomasin ko olit tulossa kotio päe ja meinasin kiusotella laettamalla tekstarin notta joko se liäkärissä kävi.. :lol: Arvoan notta oesit vastannu: Kaheksulta ol liäkär ja alakossa käväsin :rotfl:
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Ee antanu liäkär päevystysaekaa vaekka lupas viikko aiemmin... Onko minulla oekeesti menny kymmenen minnuuttie Cityn alkoon kävellessä... Siis prismasta alakaen? Prisman Alkossa ei voe nyt käävvä ku on tullu liian tutuks nuo myyjät. :lol: :oops:
     
  20. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Vae ei viitti käövvä.. :lol: Ka siitä alikulkupottupellon jäläkee näjin sinut! Eli siis rannanpuolella, ei Maxin puolella.. Ko olin siinä peililassiin takana duunissa.. :D No onhan siinä matkoahi sen verta, että ko kävelöö hilijaksii ni varmaa menöö varmaan se kymppiminsa...! :odroll:

    Aika offista ollu tämä palsta pitempään... :oops:
     

Kerro tästä muillekin!